Kontaktinfo
Telefon
72544650
Adresse
Nonnegata 19
Epost
bispehaug-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter

 • Månedsplan for mars og april er nå publissert på SFO området.

  Månedsplan for mars og april er nå publissert på SFO området.

  Vis mer...

 • Karnevalsforestilling

  Karnevalsforestilling

  Fredag 13.02 stor karnevalsforsestilling i regi av 6.trinn på skolen.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Fredag 13.02 stor karnevalsforsestilling i regi av 6.trinn på skolen.

 • VENNEUKA 2015

  Ei flott venneuke er gjennomført på Bispehaugen.Fra kick off mandagsmorgen til avslutningssamlinga på fredag. Elevene har arbeidet med å være en god venn på trinnene. Dette har vært en flott oppstart

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Ei flott venneuke er gjennomført på Bispehaugen.Fra kick off mandagsmorgen til avslutningssamlinga på fredag.

  Elevene har arbeidet med å være en god venn på trinnene. Dette har vært en flott oppstart på det vårhalvåret 2015.

  Vel gjennomført til dere alle sammen!

 • Bispehaugen skole ønsker alle sammen god jul og godt nytt år!

  Kjære alle sammen! Et hektisk halvår nærmer seg slutten. I skrivende stund er vi inne i siste skoleuke med mange hyggelige aktiviteter. Treffpunkter som bringer oss sammen gjennom julefrokoster, Lucia

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Kjære alle sammen!

  Et hektisk halvår nærmer seg slutten. I skrivende stund er vi inne i siste skoleuke med mange hyggelige aktiviteter. Treffpunkter som bringer oss sammen gjennom julefrokoster, Lucia og julespill og julegrantenning med korpset vårt.

  Slike tradisjoner er viktige. I møte med en verden i stadig endring er det viktig å kjenne på hvem vi er gjennom fellesskap. Gjennom møteplassene skaper vi dette sammen med dere foreldre. Læring i fellesskap er også vårt motto i Trondheim kommune.

  Det nye skolebygget har i høst vært prøvekjørt og det fungerer flott!. Vi har fått en ny teatersal og skolekjøkkenavdeling, nye undervisningsarealer med godt klima. Vi er svært fornøyde med dette. Noen detaljer gjenstår ennå som vil gjøres ferdig neste halvår.

  Jeg ønsker å takke alle ansatte for en formidabel jobb gjennom et år i utlendighet på Brøset. Mange ekstra tak har vært gjort for å få skolen på plass, med fokus på det beste for elevene.

  En juleferie står for døren. I denne tida vil vi som skole oppfordre dere alle til å ha et ekstra blikk utover egen familie om det lar seg gjøre. Fins det noen å innlemme i et varmt fellesskap? Noen å be på selskap i jula? Et varmere samfunn skapes kun gjennom inkludering og omtanke. Her kan du bety en forskjell.

  Vi starter første skoleuka med fokus på vennskap og å skape gode relasjoner. Hvert halvår er det viktig å markere dette ved oppstart. Hvert enkelt klassetrinn vil gjennomføre aktiviteter med fokus læringsmiljø.

  Jeg ønsker til slutt å takke dere foreldre for den innsatsen dere gjør for barna deres. Det merkes. Sammen med oss på skolen skaper vi elever med god kompetanse i møte med framtida.

  Med ønske om en god julefeiring og ferietid!

  rektor Arnfinn

 • FAU ved Bispehaugen skole inviterer alle foreldre til årets foreldreråd, tirsdag 30.september kl.19.00 i 4.etg!

  Agenda for møtet sendes ut når det nærmer seg, vi jobber med å få inn spennende foredragsholdere.   På vegne av FAU, Kristin Mjåset Johansen

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Agenda for møtet sendes ut når det nærmer seg, vi jobber med å få inn spennende foredragsholdere.

  På vegne av FAU,

  Kristin Mjåset Johansen

 • Vis alle (16)

Bispehaugen skole