Kontaktinfo
Telefon
72544650
Adresse
Nonnegata 19
Epost
bispehaug-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter

 • Bispehaugen skole ønsker alle sammen god jul og godt nytt år!

  Kjære alle sammen! Et hektisk halvår nærmer seg slutten. I skrivende stund er vi inne i siste skoleuke med mange hyggelige aktiviteter. Treffpunkter som bringer oss sammen gjennom julefrokoster, Lucia

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Kjære alle sammen!

  Et hektisk halvår nærmer seg slutten. I skrivende stund er vi inne i siste skoleuke med mange hyggelige aktiviteter. Treffpunkter som bringer oss sammen gjennom julefrokoster, Lucia og julespill og julegrantenning med korpset vårt.

  Slike tradisjoner er viktige. I møte med en verden i stadig endring er det viktig å kjenne på hvem vi er gjennom fellesskap. Gjennom møteplassene skaper vi dette sammen med dere foreldre. Læring i fellesskap er også vårt motto i Trondheim kommune.

  Det nye skolebygget har i høst vært prøvekjørt og det fungerer flott!. Vi har fått en ny teatersal og skolekjøkkenavdeling, nye undervisningsarealer med godt klima. Vi er svært fornøyde med dette. Noen detaljer gjenstår ennå som vil gjøres ferdig neste halvår.

  Jeg ønsker å takke alle ansatte for en formidabel jobb gjennom et år i utlendighet på Brøset. Mange ekstra tak har vært gjort for å få skolen på plass, med fokus på det beste for elevene.

  En juleferie står for døren. I denne tida vil vi som skole oppfordre dere alle til å ha et ekstra blikk utover egen familie om det lar seg gjøre. Fins det noen å innlemme i et varmt fellesskap? Noen å be på selskap i jula? Et varmere samfunn skapes kun gjennom inkludering og omtanke. Her kan du bety en forskjell.

  Vi starter første skoleuka med fokus på vennskap og å skape gode relasjoner. Hvert halvår er det viktig å markere dette ved oppstart. Hvert enkelt klassetrinn vil gjennomføre aktiviteter med fokus læringsmiljø.

  Jeg ønsker til slutt å takke dere foreldre for den innsatsen dere gjør for barna deres. Det merkes. Sammen med oss på skolen skaper vi elever med god kompetanse i møte med framtida.

  Med ønske om en god julefeiring og ferietid!

  rektor Arnfinn

 • Info fra SFO med spørrekjema for juleferien er publisert under Bispehaugen SFO/ info SFO 2014.

  Info fra SFO med spørrekjema for juleferien er publisert under Bispehaugen SFO/ info SFO 2014.

  Vis mer...

 • Juleavslutninger med foreldre

  Juleavslutninger med foreldre

  1. trinn har avslutning 10. desember fra kl. 15.00-16.15. Elevene synger og det blir servert gløgg og pepperkaker. 2. trinn førjulsfrokost mandag 8. desember kl. 08.00 4. trinn har avslutning 18. dese

  Vis mer...

  Vis mindre...

  1. trinn har avslutning 10. desember fra kl. 15.00-16.15. Elevene synger og det blir servert gløgg og pepperkaker.

  2. trinn førjulsfrokost mandag 8. desember kl. 08.00


  4. trinn har avslutning 18. desember kl.17.00.

 • SFO, månedsplan for november og desember publisert.

  SFO, månedsplan for november og desember publisert.

  Vis mer...

 • TV aksjonen NRK 2014 - Vann forandrer alt

  TV aksjonen NRK 2014 - Vann forandrer alt

  Vann til over én million mennesker I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet. Tilga

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vann til over én million mennesker

  I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet.

  Tilgang til rent vann dreier seg ikke om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Tilgang til vann sikre avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får muligheten til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann. Når turen etter vann blir kort er de også mindre utsatte for vold og seksuelle overgrep. For å styrke flere av disse positive ringvirkningene vil Kirkens Nødhjelp også sette opp latriner og gjøre andre tiltak for å bedre sanitære forhold og hygiene.

  Midlene fra TV-aksjonen skal derfor gå til vannprosjekter i åtte land.

  BLI MED!

  Bispehaugen skoles FAU organiserer dette og i skolesekken finner du påmeldingsskjema til å være med å samle inn penger til dette. Du kan også ringe bøssebærerhjelpen 02025 eller melde deg på www.blimed.no

 • Vis alle (17)

Bispehaugen skole