Kontaktinfo
Telefon
72544650
Adresse
Nonnegata 19
Epost
bispehaug-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter

 • Digital meldebok

  Digital meldebok

  Foresatte ved Bispehaugen skole   Fra og med 19.04.16 vil Bispehaugen skole ta i bruk Digital meldebok. (SFO vil sannsynligvis starte opp i løpet av mai) Dvs at kommnikasjon mellom hjem og skole som t

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Foresatte ved Bispehaugen skole

  Fra og med 19.04.16 vil Bispehaugen skole ta i bruk Digital meldebok. (SFO vil sannsynligvis starte opp i løpet av mai) Dvs at kommnikasjon mellom hjem og skole som tidligere har gått via papirversjonen, e-post, SMS, nå kan gjøres via app på mobil (gratis app), eller nettsted. Dette for å sikre, og forenkle informasjon.

  Digital meldebok ved Bispehaugen skole

  I en oppstartsfase kan det fortsatt være lurt å bruke e-post, eller telefon i tillegg hvis det er viktige beskjeder. Vi ber om at du som foresatt leser gjennom tilsendt info pr brev, og besøker nettstedet til meldeboka. (Første gang på app må du logge inn med bank-id eller tilsvarende). Sørg også for å sjekke hva som står av opplysninger på din profil/ev redigere denne. Her bestemmer du selv hva som skal være tilgjengelig for andre foresatte på ditt barns trinn.

  Også viktig å vite at lærere ikke er tilgjengelig for å svare på meldinger 24/7. Dermed kan det være lurt å sende melding i god tid. Lærer vil som regel bekrefte når melding sendt fra deg er mottatt :-)

  Ang. SFO. Selv om det på din app tilsynelatende er funksjonalitet for å sende meldinger til SFO om henting osv., kan den foreløpig ikke benyttes. Dette fordi SFO fra skolens side ikke starter å bruke verktøyet før i mai. Nærmere info kommer.

  Lykke til :-)

  Ved spørsmål ta kontakt:

  pai@trondheim.kommune.no

  (Per O. Solheim - IKT-ansvarlig)

 • Førskoledag på Bispehaugen

  Førskoledag på Bispehaugen

  Bispehaugen skole inviteter alle skolestartere til førskoledag 3. juni 2016 kl.9.00. Alle møter i skolegården. Ta med matpakke og drikke til barnet. Kl.9.30 vil det bli informasjonsmøte til foreldre.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Bispehaugen skole inviteter alle skolestartere til førskoledag 3. juni 2016 kl.9.00.
  Alle møter i skolegården.

  Ta med matpakke og drikke til barnet.

  Kl.9.30 vil det bli informasjonsmøte til foreldre.

  Velkommen.

 • Fin skidag 8. mars

  Fin skidag 8. mars

  Det er lenge siden vi på Bispehaugen har vært så heldig med været på skidagen vår. Stemningsbilder fra skilekområdet i Bymarka     og Vassfjellet.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det er lenge siden vi på Bispehaugen har vært så heldig med været på skidagen vår.
  Stemningsbilder fra skilekområdet i Bymarka

  og Vassfjellet.

 • Innsamling til Redd barna i forbindelse med juleavslutning på 4. trinn

  Innsamling til Redd barna i forbindelse med juleavslutning på 4. trinn

  Hei 4.klasse klubben på Bispehaugen skole   Først og fremst, tusen takk for donasjonen fra Bispehaugen Skole. Vi setter utrolig stor pris på at en gjeng med 4.-klassinger gir seg tid til at samle inn

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Hei 4.klasse klubben på Bispehaugen skole

  Først og fremst, tusen takk for donasjonen fra Bispehaugen Skole. Vi setter utrolig stor pris på at en gjeng med 4.-klassinger gir seg tid til at samle inn penger til andre barn som sårt trenger det.

  Donasjonen deres gikk til Redd Barnas Katastrofefond, som er den delen av organisasjonen som jobber med nødhjelp. Det vil si at pengene deres har gått til å dekke umiddelbar hjelp (mat, medisiner, rent vann og utstyr som hindrer smittsomme sykdommer), akutte behov (utdeling av tepper, telt, kjøkkensutstyr, hygieneartikler, klær og utstyr til provisorisk tak over hodet ) samt beskyttelse av barna (trygge lekeplasser, gjenforening av barn med foreldre, hjelp til å bearbeide opplevelser, oppretting av provisoriske skoler).

  Endda en gang takk for det flotte bidraget!

  Med vennlig hilsen,
  Astrid Riemer

  Regionkonsulent (Vikar)

  Redd Barna Region Midt
  Verftsgata 4, 7042 Trondheim

  Epost: astrid.riemer@reddbarna.no
  Tlf: +47 90219927
  1452946015848_logo2.png

 • Skolens planleggingsdager.

  Skolens planleggingsdager skoleåret 2015 - 2016 10. - 14. august  Se forøvrig skoleruta for andre undervisningsfrie dager.    SFOs planleggingsdager skoleåret 2015 - 2016 13. og 14. august 27. novembe

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Skolens planleggingsdager skoleåret 2015 - 2016

  10. - 14. august
  Se forøvrig skoleruta for andre undervisningsfrie dager.

  SFOs planleggingsdager skoleåret 2015 - 2016

  13. og 14. august

  27. november

  6. mai

  24. juni

Bispehaugen skole