Kontaktinfo
Telefon
72544650
Adresse
Nonnegata 19
Epost
bispehaug-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Info for september 2016 + aktivitetsplaner publisert

Nyheter

 • Ny rektor

  Ny rektor

  Hei alle sammen Jeg har nå vært rektor på Bispehaugen siden 01.08.16. Det har vært hektiske uker, både å bli kjent med skolen, ansatte og i går møtte jeg alle elevene. Ulike skoler har ulike kulturer

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Hei alle sammen

  Aida ByeJeg har nå vært rektor på Bispehaugen siden 01.08.16. Det har vært hektiske uker, både å bli kjent med skolen, ansatte og i går møtte jeg alle elevene. Ulike skoler har ulike kulturer selv om vi har mye felles i Trondheim.

  Målet mitt er å se hva vi på Bispehaugen er gode på og utvikle det videre. I tillegg må vi se på om det er områder som vi til nå ikke har hatt fokus på som vi trenger å utvikle. Uansett, det er veldig spennende å bli kjent med skolen og hva den står for.

  Jeg føler jeg har blitt godt mottatt av de ansatte, så jeg er optimistisk med tanke på framtida som rektor på Bispehaugen skole.

  For at vi skal få til en god skole for barna er vi avhengig av et godt samarbeid med dere som foreldre/foresatte. Jeg vil komme på alle foreldremøter i høst slik at jeg får møte dere. Da vil jeg presentere meg selv, litt om hvem jeg er men også hva jeg står for i forhold til skoleutvikling. Jeg tror det blir en hektisk og interessant høst.

  Jeg ønsker sammen med ansatte og dere som foreldre/foresatte det beste for alle elever på Bispehaugen innenfor de rammene vi har! Jeg gleder meg til å treffe dere alle på foreldremøtene.

  Med vennlig hilsen

  Aida Irene Bye

 • Aktivitetsdag

  Aktivitetsdag

  AKTIVITETSDAG ONSDAG 8. JUNI 2016   Aktivitetsdagen vil i år foregå på Festningen da det utføres gravearbeid på Rosenborgbanen.                  Oppmøte og avslutning av skoledagen til vanlig tid.   T

  Vis mer...

  Vis mindre...

  AKTIVITETSDAG

  ONSDAG 8. JUNI 2016

  Aktivitetsdagen vil i år foregå på Festningen da det utføres gravearbeid på Rosenborgbanen.
  Oppmøte og avslutning av skoledagen til vanlig tid.

  Ta med mat, drikke og sitteunderlag.

  Ta på klær etter vær, men som er lette å bevege seg i.

  Årets fotballkamp mellom 7. trinn og de voksne spilles på asfaltbanen på Bispehaugen skole.

  Hilsen lærerne på 3. trinn

 • 17.mai

  17.mai

  I år er vi skole nr 34 i toget. Vi møter i skolegården kl 09:15.   I skolegården blir det arrangement i skolens regi med korps, rektor, elevrådsleder m/fl.    Vi går fra skolen seinest 09:40.   Toget

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Ukjent fotografI år er vi skole nr 34 i toget.

  Vi møter i skolegården kl 09:15.

  I skolegården blir det arrangement i skolens regi med korps, rektor, elevrådsleder m/fl.

  Vi går fra skolen seinest 09:40.

  Toget stiller opp i Bispegata og løses opp i Kjøpmannsgata, hvor vi fra Kongens gate svinger ned i retning Bakke bro

  Vel møtt til 17.mai-feiring.

 • Vennefamilie

  Vennefamilie

  VIL DERE BLI VENNEFAMILIE? (Arabisk versjon) (Engelsk versjon)  Bispehaugen har nå blitt mottaksskole, og i den forbindelse ønsker vi å bli en enda mer inkluderende skole. Det å komme som ny, enten i

  Vis mer...

  Vis mindre...

  VIL DERE BLI VENNEFAMILIE? (Arabisk versjon) (Engelsk versjon) Vennefamilie

  Bispehaugen har nå blitt mottaksskole, og i den forbindelse ønsker vi å bli en enda mer inkluderende skole.

  Det å komme som ny, enten i mottaksskolen, eller som ny på skolen, vil alltid by på noen nye utfordringer. Venner og nettverk er allerede etablert, og ofte er det ikke lett for de nye å komme inn i rutiner, i vennegjenger, få nettverk med andre foreldre og så videre. Det er derfor viktig at alle – skolens ansatte, elevene, foreldre - tenke nøye gjennom hvordan vi best kan inkludere de nye elevene og deres familier.

  Noen er forholdsvis nye i Norge, og andre kan «alltid» ha bodd her, men ikke følt at de tilhører et fellesskap ved skolen. Derfor ønsker vi i FAU å få til en ordning med vennefamilier.


  Hva er en vennefamilie?

  Det å melde seg som vennefamilie innebærer at dere blir matchet med en annen familie (for eksempel etter barnas alder eller felles interesser). Dere kan invitere familien hjem, gå på tur, vise dem rundt, være en slags introduksjonshjelp i dagliglivet for de nyankomne, for eksempel besvare spørsmål som: Hvor kjøper man godt ulltøy? Hvordan er forventninger og opplegg rundt bursdag? Hva slags utstyr trenger man for å gå på ski?

  For andre vil en vennefamilie være noen man kan ringe til hvis man lurer på noe, møtes for å gå på biblioteket, kafé, eller kanskje spise middag sammen av og til. Kontakten kan hver enkelt familie bestemme.

  Det å bli en vennefamilie eller det å få en vennefamilie er et frivillig tilbud.


  Hvordan melde sin interesse?

  Vi tenker at alle som er interessert i å bli en vennefamilie kan melde seg til FAU på vennefamilier.bispehaugen@gmail.com. Dersom det blir mange spørsmål - eller usikkerhet i forhold til hva dette vil innebære, lager vi et fellesmøte for dem som ønsker å bli vennefamilie eller som vil ha mer informasjon om dette. Denne ordningen er noe nytt i vårt område, så vi utvikler dette sammen.


  Hvordan gå fram for å få en vennefamilie?

  Vennefamilietilbudet er for ALLE ved skolen, og er et forsøk på å knytte kontakt og ta tak i de gode ressursene som finnes i vår skolekrets. Dersom det er familier ved skolen som mottar dette skrivet som ønsker å få en vennefamilie, er kontaktadressen den samme.


  Kontaktperson for vennefamilieordningen er Melina Røe (mobil 99012545).


  Med vennlig hilsen foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) ved Bispehaugen skole 2015/2016

 • Digital meldebok

  Digital meldebok

  Foresatte ved Bispehaugen skole   Fra og med 19.04.16 vil Bispehaugen skole ta i bruk Digital meldebok. (SFO vil sannsynligvis starte opp i løpet av mai) Dvs at kommnikasjon mellom hjem og skole som t

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Foresatte ved Bispehaugen skole

  Fra og med 19.04.16 vil Bispehaugen skole ta i bruk Digital meldebok. (SFO vil sannsynligvis starte opp i løpet av mai) Dvs at kommnikasjon mellom hjem og skole som tidligere har gått via papirversjonen, e-post, SMS, nå kan gjøres via app på mobil (gratis app), eller nettsted. Dette for å sikre, og forenkle informasjon.

  Digital meldebok ved Bispehaugen skole

  I en oppstartsfase kan det fortsatt være lurt å bruke e-post, eller telefon i tillegg hvis det er viktige beskjeder. Vi ber om at du som foresatt leser gjennom tilsendt info pr brev, og besøker nettstedet til meldeboka. (Første gang på app må du logge inn med bank-id eller tilsvarende). Sørg også for å sjekke hva som står av opplysninger på din profil/ev redigere denne. Her bestemmer du selv hva som skal være tilgjengelig for andre foresatte på ditt barns trinn.

  Også viktig å vite at lærere ikke er tilgjengelig for å svare på meldinger 24/7. Dermed kan det være lurt å sende melding i god tid. Lærer vil som regel bekrefte når melding sendt fra deg er mottatt :-)

  Ang. SFO. Selv om det på din app tilsynelatende er funksjonalitet for å sende meldinger til SFO om henting osv., kan den foreløpig ikke benyttes. Dette fordi SFO fra skolens side ikke starter å bruke verktøyet før i mai. Nærmere info kommer.

  Lykke til :-)

  Ved spørsmål ta kontakt:

  pai@trondheim.kommune.no

  (Per O. Solheim - IKT-ansvarlig)

 • Vis alle (2)

Bispehaugen skole