Kontaktinfo
Telefon
72546850
Adresse
Lillebergvegen 7
Epost
blussuvoll-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

25.08.14

STREIK:   

Streiken vedvarer, og elevene er nå inne i sin andre uke uten skole. Vi er på ingen måte tilfredse med situasjonen. Følg med i media og på hjemmesiden til skolen for informasjon. Her er en oppdatering:

 

Tapt undervisning

Elevene taper verdifull skoletid. Dette er tid som ikke kan tas igjen. Riktignok har de krav på et visst antall skoletimer etter loven, men streiken er lovlig, og skoleeier (kommunen) har ingen plikt til å gi elevene opplæring dersom lærerne streiker som nå. Vi forventer dermed at alle har et økt fokus på læringsarbeidet når skolen kommer i gang.

 

Lærebøker

Rektor har som skoleeiers representant anledning til å rekvirere lærebøker ved forespørsel. Ring skolen for å gjøre en avtale, dersom det er behov for å hente ut skolebøker til elevene. Henviser for øvrig til de lokale læreplanene – se under Årsplaner på skolens hjemmeside (nedenfor).

 

Oppmøte

Elevene skal møte første dag etter at streiken er over. Tidspunktene er for Blussuvoll sin del:

- 9. og 10. trinn kl. 1100

- 8. trinn kl. 1130

Merk at dette er andre tidspunkt enn tidligere annonsert. Ta med tom skolesekk, innesko og eventuelt to hengelåser til garderobeskap og bokskap. Elevene får utdelt lærebøker første dag. Normal timeplan vil etter planen effektueres fra dag 2, med forbehold.

 

 

Lars Henrik Rygh

rektor

                      

 

Foreldremøter for alle er planlagt:

8. trinn - mandag 1/9 kl. 1900

9. trinn - mandag 8/9 kl. 1900

10. trinn - mandag 15/9 kl. 1900

 

 

 

 

Blussuvoll skole er bygd for 540 elever fordelt på 8.-10. trinn. Klassebegrepet er beholdt og skolen har 6 klasser med ca 30 elever og 2 kontaktlærere på hvert trinn.

Blussuvoll rekrutterer elever fra fire barneskoler; Åsvang, Eberg, Strindheim og Berg.

Bygget inneholder delvis åpne undervisningsareal, grupperom og et auditorium på hvert trinn. I tillegg er det spesialrom for kunst og håndverk, mat og helse, naturfag og musikk. Sentralt i skolen er allrommet med amfiet og kantina. Skolen har to gymsaler som kan slås sammen til en idrettshall.skolegård Blussuvoll                         

                                                     

 

 

Foresatte
Pålogging i itslearning skjer nå med pålogging via ID-porten/MinID/BankID. Pålogging skjer via itslearning-fanen i venstre kolonne under.  (Velg Trondheim kommune og Log in with og Logg på med IDporten)

  

Blussuvoll skole