Kontaktinfo
Telefon
72549220
Adresse
Industriveien 40
Epost
breidablikkskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

436

Nyheter fra Breidablikk skole

 • 100-dagers fest

  100-dagers fest

  I dag har  elevene på 1. trinn gått 100 dager på skolen og vi har 100-dagers fest.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dag har elevene på 1. trinn gått 100 dager på skolen og vi har 100-dagers fest.

 • 6.trinn - Blomster i vase

  6.trinn - Blomster i vase

  Flotte tegninger laget av 6. trinn, bilder som lyser opp i vintermørket og bærer bud om våren.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flotte tegninger laget av 6. trinn, bilder som lyser opp i vintermørket og bærer bud om våren.

 • GOD JUL

  GOD JUL

    Elever og foreldre/foresatte på Breidablikk ønskes en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR.    Resepsjonen på skolen er stengt fra 22. desember til 3. januar. Velkommen til skolestart mandag 4. januar

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elever og foreldre/foresatte på Breidablikk ønskes en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR.

  Resepsjonen på skolen er stengt fra 22. desember til 3. januar. Velkommen til skolestart mandag 4. januar kl. 08.15.

 • Årets første snøfall!

  Årets første snøfall!

  Da ønsker vi snøen velkommen til Heimdal. Vi vil samtidig skryte av skolen trivselsledere, som hjelper til i skolegården med aktiviteter og annen hjelp. Her et lite bilde av trivselslederne fra mellom

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Da ønsker vi snøen velkommen til Heimdal. Vi vil samtidig skryte av skolen trivselsledere, som hjelper til i skolegården med aktiviteter og annen hjelp. Her et lite bilde av trivselslederne fra mellomtrinnet som brukte det første snøfallet til en formering i trivselslederstaben.

 • Skoleturné mot nettmobbing!

  Nå har du sjansen til å lære mer om den digitale hverdagen barn lever i, og ikke minst hvordan du som voksen kan bidra til at barn får en trygg digital oppvekst i ditt nærmiljø.Bruk Hue – Norges størs

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Nå har du sjansen til å lære mer om den digitale hverdagen barn lever i, og ikke minst hvordan du som voksen kan bidra til at barn får en trygg digital oppvekst i ditt nærmiljø.Bruk Hue – Norges største skoleturné mot nettmobbing inviterer til stormøte for foreldre på 6. og 7. trinn.

  Invitasjon finner du HER.
  Mer informasjon om prosjektet på hjemmesiden HER.

 • Informasjon om prosedyre ved søknad om skolefri

  Breidablikk skole har nå innført elektroniske elevmapper og i den forbindelse er prosedyre ved søknad om skolefri endret.   Elevpermisjoner inntil to dager søkes til kontaktlærer via meldingsboka.  Pe

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Breidablikk skole har nå innført elektroniske elevmapper og i den forbindelse er prosedyre ved søknad om skolefri endret.

  Elevpermisjoner inntil to dager søkes til kontaktlærer via meldingsboka.
  Permisjoner på tre dager eller mer søkes nå via elektronisk skjema. Skjemaet finner du på skolens hjemmeside. Permisjonene blir automatisk innvilget etter ti dager, dersom dere ikke hører noe fra skolen. Vi ber om at dere søker så tidlig som mulig, helst 14 dager før permisjonen. Når det har gått 10 virkedager siden søknaden ble sendt, og du/dere ikke har mottatt avslag fra skolen, er permisjonen innvilget. Dette går fram av kvitteringsmelding som sendes ut til oppgitt(e) e-postadresse(r) når vi har mottatt søknaden.

 • Vel gjennomført skogdag!

  Vel gjennomført skogdag!

  Da var skogdagen 2015 gjennomført. Noen så litt mørkt på det når tåken lå lavt over Heimdal i morges. Men tåka lettet fort, og en skyfri himmel åpenbarte seg. Finværet kom, og ga grunnlag for en meget

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Da var skogdagen 2015 gjennomført. Noen så litt mørkt på det når tåken lå lavt over Heimdal i morges. Men tåka lettet fort, og en skyfri himmel åpenbarte seg. Finværet kom, og ga grunnlag for en meget fin dag. Barn, lærere og en hel gjeng med studenter hadde det skikkelig fint på tur. Vi takker 3. og 7. trinn for et meget fint opplegg. Her er noen smakebiter:

 • Velkommen til nytt skoleår

  Vi er nå godt i gang med et nytt skoleår. I år var det 260 elever som startet skoleåret på Breidablikk skole. Av disse er det 37 skolestartere på 1. trinn. Vi ønsker de nye førsteklassingene spesielt

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi er nå godt i gang med et nytt skoleår. I år var det 260 elever som startet skoleåret på Breidablikk skole. Av disse er det 37 skolestartere på 1. trinn. Vi ønsker de nye førsteklassingene spesielt VELKOMMEN. Hittil er 110 barn meldt inn på SFO.

  Det er fire nye voksne som har startet å jobbe hos oss i år. Marita Sætran og Nora Nesje Vatne er lærere, Andrea Korsen Wold og Mari Busklein Møller er våre nye lærlinger.

  Et spennende skoleår ligger foran oss med store forventninger og utfordringer for elever og ansatte på skolen. Vi på Breidablikk skal legge til rette for at alle skal trives, oppleve mestring og læring. Læring er en tidkrevende prosess som fordrer innsats, motivasjon og aktiv deltakelse. Jeg ser frem til et godt samarbeid med elever, foreldre/foresatte og ansatte, et samarbeid som skal gjøre at hver elev får så stort utbytte av skoletiden som mulig både faglig og sosialt.

  Trivselslederprogrammet

  Skolen vil følge opp det gode arbeidet med trivselslederprogrammet. Aktivitetene i friminuttene starter opp så fort nye trivselslederne har blitt kurset.

  Grønt flagg og miljø

  Årets satsingsområder på feltet er: Rutiner for bevegelse i fellesarealene og energi økonomisering. Samtidig vil vi også dette året vil vi ha fokus på å redusere mengden gjenglemt tøy. Vi minner om merking av sko, yttertøy og skiftetøy. Hjelp oss med dette. Vi viderefører rutiner for rydding i garderobene og har stor tro på at vi fortsatt skal reduserer mengden tøy som sendes til Fretex.

  Melk og frukt

  Husk å gå inn og bestille melk og frukt på nettet om dere ønsker disse tjenestene og ikke allerede har bestilt: Forsiden - Skolemelk og Skolefrukt.no

  Planleggingsdager på SFO

  SFO er i skoleåret 2015/2016 stengt på grunn av planleggingsdager følgende datoer: 9. oktober, 29. januar, 6. mai og 22. juni.

  Nøtteallergi

  Vi minner alle foreldre på forbudet mot å ha med mat som inneholder nøtter/mandler til skolen. Vi har en elev som er meget allergisk og håper at alle hjelper til med å holde skolen vår nøttefri. Det vil si at elevene ikke kan ha med seg brød eller kjeks som inneholder nøtter og ikke ha Nugatti, peanøttsmør eller annet pålegg som inneholder nøtter på brødskiva. Dette gjelder også i SFO og ved leie av skolen til private arrangement.

  Ønsker alle et GODT SKOLEÅR

  Med vennlig hilsen

  Berit M. Midttun

  rektor

 • Første dag i første klasse.

  Første dag i første klasse.

  Vis mer...

 • VELKOMMEN til skolestart

  Velkommen til første skoledag mandag 17. august. Vi håper alle våre elever har hatt en fin sommer og vi gleder oss til å møte dere igjen. Vi ønsker at alle får et fint og lærerikt skoleår. Skoledagen

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Velkommen til første skoledag mandag 17. august. Vi håper alle våre elever har hatt en fin sommer og vi gleder oss til å møte dere igjen. Vi ønsker at alle får et fint og lærerikt skoleår.

  Skoledagen ser slik ut for trinnene:

  1. trinn, 09.00 -11.30, se også eget brev som er utsendt.

  2.-7. trinn, 08.15 - 12.15.

  For 1.- 4. trinn er det SFO etter undervisninga for de som har plass.

 • Vis alle (7)

Breidablikk skole