Kontaktinfo
Telefon
72549220
Adresse
Industriveien 40
Epost
breidablikkskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

- Dokumenter og nyheter

436

Nyheter fra Breidablikk skole

 • Vel gjennomført skogdag!

  Vel gjennomført skogdag!

  Da var skogdagen 2015 gjennomført. Noen så litt mørkt på det når tåken lå lavt over Heimdal i morges. Men tåka lettet fort, og en skyfri himmel åpenbarte seg. Finværet kom, og ga grunnlag for en meget

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Da var skogdagen 2015 gjennomført. Noen så litt mørkt på det når tåken lå lavt over Heimdal i morges. Men tåka lettet fort, og en skyfri himmel åpenbarte seg. Finværet kom, og ga grunnlag for en meget fin dag. Barn, lærere og en hel gjeng med studenter hadde det skikkelig fint på tur. Vi takker 3. og 7. trinn for et meget fint opplegg. Her er noen smakebiter:

 • Velkommen til nytt skoleår

  Vi er nå godt i gang med et nytt skoleår. I år var det 260 elever som startet skoleåret på Breidablikk skole. Av disse er det 37 skolestartere på 1. trinn. Vi ønsker de nye førsteklassingene spesielt

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi er nå godt i gang med et nytt skoleår. I år var det 260 elever som startet skoleåret på Breidablikk skole. Av disse er det 37 skolestartere på 1. trinn. Vi ønsker de nye førsteklassingene spesielt VELKOMMEN. Hittil er 110 barn meldt inn på SFO.

  Det er fire nye voksne som har startet å jobbe hos oss i år. Marita Sætran og Nora Nesje Vatne er lærere, Andrea Korsen Wold og Mari Busklein Møller er våre nye lærlinger.

  Et spennende skoleår ligger foran oss med store forventninger og utfordringer for elever og ansatte på skolen. Vi på Breidablikk skal legge til rette for at alle skal trives, oppleve mestring og læring. Læring er en tidkrevende prosess som fordrer innsats, motivasjon og aktiv deltakelse. Jeg ser frem til et godt samarbeid med elever, foreldre/foresatte og ansatte, et samarbeid som skal gjøre at hver elev får så stort utbytte av skoletiden som mulig både faglig og sosialt.

  Trivselslederprogrammet

  Skolen vil følge opp det gode arbeidet med trivselslederprogrammet. Aktivitetene i friminuttene starter opp så fort nye trivselslederne har blitt kurset.

  Grønt flagg og miljø

  Årets satsingsområder på feltet er: Rutiner for bevegelse i fellesarealene og energi økonomisering. Samtidig vil vi også dette året vil vi ha fokus på å redusere mengden gjenglemt tøy. Vi minner om merking av sko, yttertøy og skiftetøy. Hjelp oss med dette. Vi viderefører rutiner for rydding i garderobene og har stor tro på at vi fortsatt skal reduserer mengden tøy som sendes til Fretex.

  Melk og frukt

  Husk å gå inn og bestille melk og frukt på nettet om dere ønsker disse tjenestene og ikke allerede har bestilt: Forsiden - Skolemelk og Skolefrukt.no

  Planleggingsdager på SFO

  SFO er i skoleåret 2015/2016 stengt på grunn av planleggingsdager følgende datoer: 9. oktober, 29. januar, 6. mai og 22. juni.

  Nøtteallergi

  Vi minner alle foreldre på forbudet mot å ha med mat som inneholder nøtter/mandler til skolen. Vi har en elev som er meget allergisk og håper at alle hjelper til med å holde skolen vår nøttefri. Det vil si at elevene ikke kan ha med seg brød eller kjeks som inneholder nøtter og ikke ha Nugatti, peanøttsmør eller annet pålegg som inneholder nøtter på brødskiva. Dette gjelder også i SFO og ved leie av skolen til private arrangement.

  Ønsker alle et GODT SKOLEÅR

  Med vennlig hilsen

  Berit M. Midttun

  rektor

 • Første dag i første klasse.

  Første dag i første klasse.

  Vis mer...

 • VELKOMMEN til skolestart

  Velkommen til første skoledag mandag 17. august. Vi håper alle våre elever har hatt en fin sommer og vi gleder oss til å møte dere igjen. Vi ønsker at alle får et fint og lærerikt skoleår. Skoledagen

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Velkommen til første skoledag mandag 17. august. Vi håper alle våre elever har hatt en fin sommer og vi gleder oss til å møte dere igjen. Vi ønsker at alle får et fint og lærerikt skoleår.

  Skoledagen ser slik ut for trinnene:

  1. trinn, 09.00 -11.30, se også eget brev som er utsendt.

  2.-7. trinn, 08.15 - 12.15.

  For 1.- 4. trinn er det SFO etter undervisninga for de som har plass.

 • SFO og Olavsfestdagene

  SFO og Olavsfestdagene

    SFO på Breidablikk har bidratt til denne flotte installasjonen i forbindelse med Olavsfestdagene

  Vis mer...

  Vis mindre...

  SFO på Breidablikk har bidratt til denne flotte installasjonen i forbindelse med Olavsfestdagene

 • GOD SOMMER

  GOD SOMMER

  Med glimt fra 7. trinnets flotte forestilling og flere glimt fra aktivitetsdagen ønsker vi på Breidablikk skole alle GOD SOMMER

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Med glimt fra 7. trinnets flotte forestilling og flere glimt fra aktivitetsdagen ønsker vi på Breidablikk skole alle GOD SOMMER

 • Aktivitetsdag!

  Aktivitetsdag!

  Tradisjon tro, arrangerte vi aktivitetsdag i år også. Den gikk av stabelen torsdag 18.06.2015, til stor underholdning for store og små. Dagen begynte med aktivitetsposter, der aktivitetene besto av al

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Tradisjon tro, arrangerte vi aktivitetsdag i år også. Den gikk av stabelen torsdag 18.06.2015, til stor underholdning for store og små. Dagen begynte med aktivitetsposter, der aktivitetene besto av alt fra basket og fotball til potetløp og bowling. Vi ble heldige med været, og dagen ble riktig så koselig. Her er noen bilder:


  Aktivitetsdagen ble selvfølgelig avsluttet med fotballkamp mellom 7. trinn og lærerne. Lærerne vant i år 9-2. Gratulerer :)

 • Førskoledag

  Førskoledag

  36 spente nye førstetrinnselever var på førskoledag i dag. De fikk oppleve både  skoleaktiviteter og SFO. Takk til alle voksne som gjorde denne dagen til en fin opplevelse. Elevene ønskes velkommen ti

  Vis mer...

  Vis mindre...

  36 spente nye førstetrinnselever var på førskoledag i dag. De fikk oppleve både skoleaktiviteter og SFO. Takk til alle voksne som gjorde denne dagen til en fin opplevelse.

  Elevene ønskes velkommen tilbake til første skoledag 17. august med ny fin sekk smile

 • Vi øver til 17.mai

  Vi øver til 17.mai

  Vis mer...

 • Mai-hilsen

  Mai-hilsen

  17 mai står for døren og vi feirer nasjonaldagen på tradisjonelt vis. Onsdag 13. mai kl.11.45. øver vi på å gå i tog. 17. mai går trinnkontaktene sammen med elevene i toget. Vi ønsker at barna skal bl

  Vis mer...

  Vis mindre...

  17 mai står for døren og vi feirer nasjonaldagen på tradisjonelt vis.

  Onsdag 13. mai kl.11.45. øver vi på å gå i tog. 17. mai går trinnkontaktene sammen med elevene i toget.

  Vi ønsker at barna skal bli sett og oppfordrer derfor andre foreldre til å være tilskuere.

  Før toget går, vil to elever fra 7. trinn fra skolen holde tale for dagen. Korpsene spiller «Ja vi elsker» og det synges unisont med forsanger fra Heimklang.

  Vi er nå inne i innspurten av dette skoleåret og godt i gang med planleggingen av neste. Vi gleder oss til å ta imot nye elever til førskoledag 2. juni. Om kvelden blir det foreldremøte.

  17. juni er det avslutning for 7. trinnet som skal over til Åsheim ungdomsskole fra høsten.Trinnet setter opp forestillingen Mamma Mia, og den gleder vi oss til.

  Etter en måned som rektor ved skolen begynner jeg å få innblikk i «livet» på Breidablikk. Jeg vil gjerne understreke at et godt samarbeid mellom skole og hjem er viktig for meg.

  Jeg ønsker alle en flott 17. mai feiring.

  Berit M. Midttun

  rektor

 • Vis alle (1)

Breidablikk skole