Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Elever fra Brundalen på NKUL

  Elever fra Brundalen på NKUL

  Elever fra 4. og 6. trinn var med på Senter for IKT i utdanningens Rom for lek under NKUL. Elever fra 6. trinn ble intervjuet av Skolemagasinet. Dere kan lese intervjuet her.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elever fra 4. og 6. trinn var med på Senter for IKT i utdanningens Rom for lek under NKUL. Elever fra 6. trinn ble intervjuet av Skolemagasinet. Dere kan lese intervjuet her.

 • Ingen Melk og frukt de siste ukene av skoleåret!

  Ingen Melk og frukt de siste ukene av skoleåret!

  Tine ser seg nødt til å avbestille all levering av melk fra uke 23. De har dessverre ikke mulighet til å flytte på leveringen til andre uker, og kan heller ikke dele opp leveringen til andre leverings

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Tine ser seg nødt til å avbestille all levering av melk fra uke 23. De har dessverre ikke mulighet til å flytte på leveringen til andre uker, og kan heller ikke dele opp leveringen til andre leveringsadresser. Vi beklager dette. Alle foresatte vil bli godskrevet det innebetalte beløpet for skolemelk etter 01.06.15.

  Det vil si at siste dag elevene får skolemelk og frukt er fredag 29.mai. De siste tre ukene av skoleåret må de ha med drikke selv hver dag.

 • Kulturskolen informerer!

  Kulturskolen informerer!

  Trondheim kommunale kulturskole har et rikt kulturtilbud. På Brundalen kan de blant annet tilby: sang, gitar, bass, slagverk, piano, band, rett i band og studioteknikk. Du søker elektronisk via kultur

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Trondheim kommunale kulturskole har et rikt kulturtilbud.

  På Brundalen kan de blant annet tilby: sang, gitar, bass, slagverk, piano, band, rett i band og studioteknikk.

  Du søker elektronisk via kulturskolen sin hjemmeside: www.trondheim.kommune.no/kulturskolen og du kan søke når som helst.

 • Leksehjelp

  Leksehjelp

  På grunn av flytting ut av gammel skole og inn i ny skole/Brøset ser vi oss nødt til å avslutte leksehjelpa fra og med uke 22. Det vil si at den siste leksehjelpdagen blir torsdag 21.mai. Elevene får

  Vis mer...

  Vis mindre...

  På grunn av flytting ut av gammel skole og inn i ny skole/Brøset ser vi oss nødt til å avslutte leksehjelpa fra og med uke 22.

  Det vil si at den siste leksehjelpdagen blir torsdag 21.mai.

  Elevene får da selvfølgelig vanlig SFO-tilbud når det egentlig skulle vært leksehjelp.

 • Nyhetsbrev fra Skanska!

  Nyhetsbrev fra Skanska!

  Nytt nyhetsbrev fra Skanska kan du lese under Nye Brundalen skole på hjemmeisden vår! Nå begynner nybygget virkelig å ta form! Vi gleder oss stort til vi kan flytte inn med deler av skolen i juni!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Nytt nyhetsbrev fra Skanska kan du lese under Nye Brundalen skole på hjemmeisden vår! Nå begynner nybygget virkelig å ta form!

  Vi gleder oss stort til vi kan flytte inn med deler av skolen i juni!

 • Vis alle (58)

Brundalen skole