Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Studiedager Skole og SFO!

  Studiedager Skole og SFO!

  Skole og SFO har studiedag fredag 27.november 2015 og fredag 29.januar 2016. Det vil si at skole og SFO er stengt disse to dagene. Vi beklager at det står feil på månedsplanen til SFO.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Skole og SFO har studiedag fredag 27.november 2015 og fredag 29.januar 2016.

  Det vil si at skole og SFO er stengt disse to dagene. Vi beklager at det står feil på månedsplanen til SFO.

 • BlimE!-dansen 2015 på Brundalen skole

  Fredag 13. november gjennomførte hele Brundalen skole BlimE!-dansen 2015 sammen med 325 000 andre barn og unge i hele Norge.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Fredag 13. november gjennomførte hele Brundalen skole BlimE!-dansen 2015 sammen med 325 000 andre barn og unge i hele Norge.

 • Elever og sykling en gang til!

  Elever og sykling en gang til!

  Vi fraråder elever å sykle til skolen når det er så kaldt og glatt som det var forrige uke. Dere foreldre må hjelpe elevene med å vurdere om det er sikkert nok å sykle til skolen, og sjekke at de har

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi fraråder elever å sykle til skolen når det er så kaldt og glatt som det var forrige uke. Dere foreldre må hjelpe elevene med å vurdere om det er sikkert nok å sykle til skolen, og sjekke at de har utstyret i orden.

  Vi anbefaler at elevene som skal til Brøset går til skolen når det er kuldegrader og fuktig luft. Det er fremdeles en del stygg sykling både blant elever og voksne og vi vi unngå skader på vei til og fra skolen.

 • Elever og sykling!

  Elever og sykling!

  Vi observerer mange elever fra Brundalen uten lys på sykkelen. Dette er kjempefarlig nå i høstmørket. Fint om alle foreldre kan sjekke sykkelen sammen med barnet sitt slik at de ikke kommer opp i farl

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Trygg trafikk sykkelVi observerer mange elever fra Brundalen uten lys på sykkelen. Dette er kjempefarlig nå i høstmørket.

  Fint om alle foreldre kan sjekke sykkelen sammen med barnet sitt slik at de ikke kommer opp i farlige situasjoner fordi de ikke vises i mørket.

  Bildet er tatt fra Trygg trafikk sine sider. Her er det mye nyttig informasjon: https://www.tryggtrafikk.no/tema/sykkel-og-sykkelhjelm/

 • LUS!

  LUS!

  Det rapporteres fra flere trinn om at LUSa ikke er borte. Nå må ALLE foresatte sjekke sine barn. Vi får ikke bort dette problemet før alle gjør en innsats og sjekker håret til barna regelmessig.  

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det rapporteres fra flere trinn om at LUSa ikke er borte.

  Nå må ALLE foresatte sjekke sine barn. Vi får ikke bort dette problemet før alle gjør en innsats og sjekker håret til barna regelmessig.

 • Vis alle (64)

Brundalen skole