Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Nytt skoleår, sykling og leksehjelp!

  Nytt skoleår, sykling og leksehjelp!

  Da er vi i gang med den første skoleuka! Motiverte elever, strålende sol og spennende aktiviteter i løpet av uka har gjort oppstarten fin! Sidsel har stått sykkelvakt ved brua over omkjøringsveien og

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Da er vi i gang med den første skoleuka! Motiverte elever, strålende sol og spennende aktiviteter i løpet av uka har gjort oppstarten fin!

  Sidsel har stått sykkelvakt ved brua over omkjøringsveien og rapporterer om mye stygg sykling både av små og store. Elevene på Brundalen har lært og i dag torsdag 20/8-15 var det stort sett bare flinke sykelister fra Brundalen. Det regner vi de fortsetter med. Vi ser at det er heller de voksne som trenger å bremse farten når de sykler på skoleveien til elevene.

  Husk å levere skjema for påmelding til leksehjelp dere som vil benytte dere av det. I år er det tilbud til elever fra 4.-7.trinn.

 • Elever fra Brundalen på NKUL

  Elever fra Brundalen på NKUL

  Elever fra 4. og 6. trinn var med på Senter for IKT i utdanningens Rom for lek under NKUL. Elever fra 6. trinn ble intervjuet av Skolemagasinet. Dere kan lese intervjuet her.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elever fra 4. og 6. trinn var med på Senter for IKT i utdanningens Rom for lek under NKUL. Elever fra 6. trinn ble intervjuet av Skolemagasinet. Dere kan lese intervjuet her.

 • Kulturskolen informerer!

  Kulturskolen informerer!

  Trondheim kommunale kulturskole har et rikt kulturtilbud. På Brundalen kan de blant annet tilby: sang, gitar, bass, slagverk, piano, band, rett i band og studioteknikk. Du søker elektronisk via kultur

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Trondheim kommunale kulturskole har et rikt kulturtilbud.

  På Brundalen kan de blant annet tilby: sang, gitar, bass, slagverk, piano, band, rett i band og studioteknikk.

  Du søker elektronisk via kulturskolen sin hjemmeside: www.trondheim.kommune.no/kulturskolen og du kan søke når som helst.

 • Nyhetsbrev fra Skanska!

  Nyhetsbrev fra Skanska!

  Nytt nyhetsbrev fra Skanska kan du lese under Nye Brundalen skole på hjemmeisden vår! Nå begynner nybygget virkelig å ta form! Vi gleder oss stort til vi kan flytte inn med deler av skolen i juni!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Nytt nyhetsbrev fra Skanska kan du lese under Nye Brundalen skole på hjemmeisden vår! Nå begynner nybygget virkelig å ta form!

  Vi gleder oss stort til vi kan flytte inn med deler av skolen i juni!

 • Ny Brundøl!

  Ny Brundøl!

  Denne uka kommer det ny Brundøl! Du finner den på hjemmesiden vår under Skolen vår/Brundølen (nederst på siden) og så skal den også distribueres av lærerne.  I denne Brundølen kan du lese om utbygging

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Denne uka kommer det ny Brundøl!

  Du finner den på hjemmesiden vår under Skolen vår/Brundølen (nederst på siden) og så skal den også distribueres av lærerne.

  I denne Brundølen kan du lese om utbygging og 17.mai!

 • Vis alle (55)

Brundalen skole