Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Brannøvelse!

  Brannøvelse!

  I dag hadde vi vår første brannøvelse i nybygget. Den var vaslet og det var spente elever som venta på at alarmen skulle gå. Alle gjorde det de skulle - elevene var kjempeflinke og kom seg raskt ut og

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dag hadde vi vår første brannøvelse i nybygget. Den var vaslet og det var spente elever som venta på at alarmen skulle gå.

  Alle gjorde det de skulle - elevene var kjempeflinke og kom seg raskt ut og stilte opp på fotballbanen. FLOTT GJORT!

  Vi skal øve flere ganger i løpet av dette skoleåret, slik at vi blir flinke til å gjøre det vi skal når alarmen går! Neste øvelse blir også varslet, og så kommer det nok til å bli en uvarslet øvelse til våren en gang.

 • Ny rutine i forhold til å søke fri fra skolen for elever.

  Ny rutine i forhold til å søke fri fra skolen for elever.

  Elevenes skolegang er de foresattes ansvar. Ekstra skolefri blir ikke vurdert i forhold til elevens faglige nivå fra skolens side, men dere foresatte må selv vurdere fordeler og ulemper for eleven ved

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elevenes skolegang er de foresattes ansvar. Ekstra skolefri blir ikke vurdert i forhold til elevens faglige nivå fra skolens side, men dere foresatte må selv vurdere fordeler og ulemper for eleven ved ekstra fravær fra skolen. Vi oppfordrer til minst mulig fravær i løpet av skoleåret.

  Elevpermisjoner til og med 3 dager søkes til kontaktlærer via meldingsboka.
  Permisjoner over tre dager søkes fra 2.oktober 2015 via elektronisk skjema. Skjemaet finner du på hjemmesiden vår - til høyre.

  Permisjonene blir automatisk innvilget etter ti dager, dersom dere ikke hører noe fra skolen.

  Dersom det er mulig, ber vi om at dere søker så tidlig som mulig, gjerne 14 dager før permisjonen. Når det har gått 10 virkedager siden søknaden ble sendt, og du/dere ikke har mottatt avslag fra skolen, er permisjonen innvilget. Dette går fram av kvitteringsmelding som sendes ut til oppgitt(e) e-postadresse(r) når vi har mottatt søknaden.
  Her er lenken til permisjonssøknadsskjemaet: https://skjema.kf.no/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=3676&ouref=1601

 • Fairtrade!

  Fairtrade!

  Brundalen skole er fremdeles en Fairtrade-skole, og miljørådet i år vil fortsette jobbingen med å sette fokus på rettferdig handel. Fairtrade Norge har laget en egen Facebook-side. Her kan du lese mer

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Brundalen skole er fremdeles en Fairtrade-skole, og miljørådet i år vil fortsette jobbingen med å sette fokus på rettferdig handel.

  Fairtrade Norge har laget en egen Facebook-side. Her kan du lese mer om hva de ulike fairtrade-skolene gjør: https://www.facebook.com/fairtradeskole

 • LUS

  LUS

  Lusa har jammen meg funnet veien både til Brøset og Brundalen. Alle elever har fått med seg dette brevet hjem i dag : Luseskriv m svarslipp sept -15.docx  VIKTIG at alle følger opp dette så får vi tat

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Lusa har jammen meg funnet veien både til Brøset og Brundalen.

  Alle elever har fått med seg dette brevet hjem i dag : Luseskriv m svarslipp sept -15.docx

  VIKTIG at alle følger opp dette så får vi tatt problemet med en gang!

 • RUTINER FOR VARSLING AV FRAVÆR VED BRUNDALEN SKOLE

  RUTINER FOR VARSLING AV FRAVÆR VED BRUNDALEN SKOLE

    Skolen har ansvar for å føre fravær for alle elever. Dette følges nøye opp av kontaktlærere som registrerer alt fravær på Itslearning. Om ditt barn er syk en dag, er det fint om dere ringer administ

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Skolen har ansvar for å føre fravær for alle elever. Dette følges nøye opp av kontaktlærere som registrerer alt fravær på Itslearning.

  Om ditt barn er syk en dag, er det fint om dere ringer administrasjonen på skolen fra kl. 07.30 til kl.08.30 på tlf.72 54 11 00. Dette blir videresendt til kontaktlærer. Etter at barnet er friskt igjen, må dere skrive i meldebok til kontaktlærer.

  Om et barn ikke kommer på skolen en dag, går vi ut fra at det skyldes sykdom. Det er dere foresatte som har varslingsplikt. Skolen tar ikke ansvar for at barna kommer på skolen, men vi fører fravær.

  Det er de foresatte som har ansvar for at barna kommer seg trygt på SFO/skolen. Når det gjelder de små barna, må foresatte følge, gå sammen med osv. Vi greier ikke å håndtere fravær på listetelefoner på SFO.

  Vi er fullt klar over alle farer på skoleveien, og vi ber dere om å være sikre på at det er trygt før dere slipper ungene alene på skolevei.

  I helt spesielle situasjoner (etter avtale med foresatte), kan vi følge godt med om et barn kommer til rett tid osv., men dette er unntakene.

 • Vis alle (63)

Brundalen skole