Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • 5.trinnet har laget pingviner i snøen!

  5.trinnet har laget pingviner i snøen!

  5.trinnet har laget pingviner i snøen! Legg turen innom bålplassen vår og se hvor flotte de er! Vi håper de får stå i fred noen dager til, før de smelter av seg selv!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  5.trinnet har laget pingviner i snøen! Legg turen innom bålplassen vår og se hvor flotte de er! Vi håper de får stå i fred noen dager til, før de smelter av seg selv!

 • Xbox-kontroller med ledning ønskes

  Xbox-kontroller med ledning ønskes

  Vi ønsker oss Xbox-kontrollere til bruk i undervisningen på Brundalen skole. Dersom du har en Xbox-kontroller med ledning som fungerer hjemme, og ikke har bruk for den mer, ta den gjerne med til skole

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi ønsker oss Xbox-kontrollere til bruk i undervisningen på Brundalen skole. Dersom du har en Xbox-kontroller med ledning som fungerer hjemme, og ikke har bruk for den mer, ta den gjerne med til skolen.

  Kontakt Anders Fossen Trøan på nd8@trondheim.kommune.no om du lurer på noe.

 • Alarmtelefonen for barn og unge

  Alarmtelefonen for barn og unge

  Vis mer...

 • Vårsemsteret 2016!

  Vårsemsteret 2016!

  Velkommen tilbake til skolen etter en lang juleferie. Alle trinn er nå tilbake på Brundalen og vi har begynt å komme i orden i elevarealene. Det er fremdeles noen kasser som må ryddes på plass, den ny

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Velkommen tilbake til skolen etter en lang juleferie.

  Alle trinn er nå tilbake på Brundalen og vi har begynt å komme i orden i elevarealene. Det er fremdeles noen kasser som må ryddes på plass, den nye fine formingsavdelingen vår er ikke helt ferdig enda, og Biblioteket får ny innredning i løpet av januar. Gymsalen blir ryddet denne uka og skal være i bruk fra neste uke av.

  Sett av tirsdag 24.mai - da skal vi ha Brundalskveld med "åpning" av Nye Brundalen skole.

 • Fredsprismarkering på Brundalen skole!

  Fredsprismarkering på Brundalen skole!

  I dag markerte vi på Brundalen at Fredsprisen deles ut. Elevrådet hadde apell og tente fakler. En representant fra Redd Barna holdt en fin tale til alle sammen om den innsatsen vi gjør for Redd Barna

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dag markerte vi på Brundalen at Fredsprisen deles ut. Elevrådet hadde apell og tente fakler. En representant fra Redd Barna holdt en fin tale til alle sammen om den innsatsen vi gjør for Redd Barna og at vi skal huske på å ta vare på hverandre og ikke minst de nye barna som har kommet til Norge fra andre land i den siste tiden.

  Til slutt gikk alle sammen en fredsmarsj i nabolaget rundt skolen.

 • Vis alle (71)

Brundalen skole