Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • LUS

  LUS

  Vi har igjen fått flere meldinger om LUS på skolen. Vi ber alle om å sjekke håret jevnlig de neste ukene slik at vi får bukt med problemet! Vi påpeker at Hodelus er ikke forbundet med dårlig hygiene.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi har igjen fått flere meldinger om LUS på skolen.

  Vi ber alle om å sjekke håret jevnlig de neste ukene slik at vi får bukt med problemet!

  Vi påpeker at Hodelus er ikke forbundet med dårlig hygiene. Hodelus er ufarlig men gir sterk kløe og smitter direkte fra hode til hode, sjeldnere gjennom felles bruk av kam, skjerf eller lue.

  Elevene kan gå i skolen dagen etter at behandling er igangsatt.

  Sammen må vi ta grep for å bli kvitt plagen, og det er viktig at de som får påvist lus gir beskjed til familie, venner og skole slik at alle kontakter blir undersøkt - også de som ikke klør.

 • Leksehjelp på Voll Gård

  Leksehjelp på Voll Gård

  Opplevelsesvoll har leksehjelp onsdager klokken 15.00-18.00, se mer her.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Opplevelsesvoll har leksehjelp onsdager klokken 15.00-18.00, se mer her.

 • Nye Brundalen skole!

  Nye Brundalen skole!

  Vi følger med på utbyggingsarbeidet hver dag! Spennende for både elever og ansatte! Her ser vi starten på det som skal bli bygget for 1.-4.trinn og SFO!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi følger med på utbyggingsarbeidet hver dag!

  Spennende for både elever og ansatte!

  Her ser vi starten på det som skal bli bygget for 1.-4.trinn og SFO!

 • Musikkrom og gymsal stenges!

  Musikkrom og gymsal stenges!

  Gymsal og musikkrom stenges i en periode pga at store betongelement skal løftes på plass. Rommene blir helt stengt i uke 37, 40 og 41. I uke 39 kan vi bruke dem mandag, tirsdag og onsdag og i uke 42 e

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Gymsal og musikkrom stenges i en periode pga at store betongelement skal løftes på plass.

  Rommene blir helt stengt i uke 37, 40 og 41. I uke 39 kan vi bruke dem mandag, tirsdag og onsdag og i uke 42 er de kun stengt mandag.

  Det er adgang forbudt hele døgnet!!

 • Skolevei!

  Skolevei!

  I dag fikk vi beskjed om at det skal anlegges parkeringsplass for arbeiderne og dette vil påvirke elevenes skolevei. Dette gjelder de elevene som kommer til skolen via gangveien ved "Sprengberget". By

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dag fikk vi beskjed om at det skal anlegges parkeringsplass for arbeiderne og dette vil påvirke elevenes skolevei. Dette gjelder de elevene som kommer til skolen via gangveien ved "Sprengberget". Byggeområdet er sikret med gjerder og det vil være vakt den første tiden mellom 07.30 og 08.30. Det meste av trafikken vil foregå før kl 07.00 om morgenen. Vi har snakket med alle elevene i løpet av skoledagen i dag, men det er fint om dere hjemme også snakker om at vi må respektere de gjerdene som er satt opp og de omveiene som er skiltet. Elevene er kjempeflinke til å respektere skilting og de gjerdene som er satt opp.

 • Vis alle (39)

Brundalen skole