Kontaktinfo
Telefon
72541100
Adresse
Leistadvegen 3
Epost
brundalen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Gjenglemt tøy!

  Gjenglemt tøy!

  Gjenglemte klær og fottøy uten navn legges ut i gangen foran personalrommet/administrasjonen i uke 37. Det som ikke hentes, sendes til Fretex uken etterpå.  

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Gjenglemte klær og fottøy uten navn legges ut i gangen foran personalrommet/administrasjonen i uke 37.

  Det som ikke hentes, sendes til Fretex uken etterpå.

 • Musikkrom og gymsal stenges!

  Musikkrom og gymsal stenges!

  Gymsal og musikkrom stenges i en periode pga at store betongelement skal løftes på plass. Rommene blir helt stengt i uke 37, 40 og 41. I uke 39 kan vi bruke dem mandag, tirsdag og onsdag og i uke 42 e

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Gymsal og musikkrom stenges i en periode pga at store betongelement skal løftes på plass.

  Rommene blir helt stengt i uke 37, 40 og 41. I uke 39 kan vi bruke dem mandag, tirsdag og onsdag og i uke 42 er de kun stengt mandag.

  Det er adgang forbudt hele døgnet!!

 • LUS

  LUS

  Vi har fått flere meldinger om LUS på skolen. Vi ber alle om å sjekke håret jevnlig de neste ukene slik at vi får bukt med problemet! Vi påpeker at Hodelus er ikke forbundet med dårlig hygiene. Hodelu

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi har fått flere meldinger om LUS på skolen. Vi ber alle om å sjekke håret jevnlig de neste ukene slik at vi får bukt med problemet!

  Vi påpeker at Hodelus er ikke forbundet med dårlig hygiene. Hodelus er ufarlig men gir sterk kløe og smitter direkte fra hode til hode, sjeldnere gjennom felles bruk av kam, skjerf eller lue.

  Elevene kan gå i skolen dagen etter at behandling er igangsatt.

  Sammen må vi ta grep for å bli kvitt plagen, og det er viktig at de som får påvist lus gir beskjed til familie, venner og skole slik at alle kontakter blir undersøkt - også de som ikke klør.

 • Skolevei!

  Skolevei!

  I dag fikk vi beskjed om at det skal anlegges parkeringsplass for arbeiderne og dette vil påvirke elevenes skolevei. Dette gjelder de elevene som kommer til skolen via gangveien ved "Sprengberget". By

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dag fikk vi beskjed om at det skal anlegges parkeringsplass for arbeiderne og dette vil påvirke elevenes skolevei. Dette gjelder de elevene som kommer til skolen via gangveien ved "Sprengberget". Byggeområdet er sikret med gjerder og det vil være vakt den første tiden mellom 07.30 og 08.30. Det meste av trafikken vil foregå før kl 07.00 om morgenen. Vi har snakket med alle elevene i løpet av skoledagen i dag, men det er fint om dere hjemme også snakker om at vi må respektere de gjerdene som er satt opp og de omveiene som er skiltet. Elevene er kjempeflinke til å respektere skilting og de gjerdene som er satt opp.

 • Velkommen til nytt skoleår!

  Velkommen til nytt skoleår!

  Da er vi i gang med et nytt skoleår! Årets første Brundøl blir distribuert i disse dager og ligger også på hjemmesiden vår: http://www.trondheim.kommune.no/brundalen-skole/ (Under skolen vår/Brundølen

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Da er vi i gang med et nytt skoleår!

  Årets første Brundøl blir distribuert i disse dager og ligger også på hjemmesiden vår: http://www.trondheim.kommune.no/brundalen-skole/ (Under skolen vår/Brundølen.)

  Vi vil minne om at det ikke er lov til å kjøre opp på skolegården for å levere eller hente barn på SFO. Bruk den midlertidige parkeringsplassen utenfor hovedinngangen.

 • Vis alle (38)

Brundalen skole