Kontaktinfo
Telefon
72548900
Adresse
Churchills veg 20
Epost
charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter fra skolen:

 • Påmelding til 17. mai og buss fra skolen

  Hei!  Her kommer litt informasjon om barnetoget for årets 17. mai feiring. Følg med på skolens hjemmesider, samt egen e-post for nærmere informasjon om arrangementet i CSK-hallene. Også i år er vi avh

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Hei!

  Her kommer litt informasjon om barnetoget for årets 17. mai feiring. Følg med på skolens hjemmesider, samt egen e-post for nærmere informasjon om arrangementet i CSK-hallene.

  Også i år er vi avhengig av hjelp fra et visst antall foreldre som kan ta ansvar for barna under toget og for avlevering av barna til foreldre når toget er slutt.

  Vennligst fyll ut lenke nederst i mailen snarest og senest onsdag. 6 mai. Vi trenger én tilbakemelding pr elev.


  Denne fristen er absolutt slik at det ikke vil være muligheter for etteranmeldelser etter onsdag 6. mai.

  Merk på skjemaet om du har anledning til å bli med i toget som ansvarlig foreldrefølge. Det vil bli sendt ut lister med foreldrefølger og barn på et senere tidspunkt.

  BUSSTRANSPORT fra skolen til sentrum

  • Vi tilbyr busstransport for skolebarn og foreldrefølge. Vi åpner også for at én foresatt pr skolebarn kan få sitte på bussen - så lenge det er ledig plass til skolebarn og foreldrefølge.
  • Oppmøte kl. 09:30 på barneskolen v/ inngangen til helsesøster.
  • Ansvarlig foreldrefølge vil ta i mot barna på barneskolen og krysse barna inn på bussen. Alle foreldrefølgene må altså være med på bussen fra skolen. Ansvarlig foreldrefølge vil deretter følge barna fra Studentersamfunnet til Kongsgården og videre i barnetoget fram til toget oppløses i Kjøpmannsgaten og barnet er overlatt til sine foresatte.

  BARNETOGET

  • Barn som ikke tar bussen og skal gå i toget må møte opp i Kongsgården senest kl. 10.00.
  • Barna må krysses inn og krysses ut til ansvarlig foreldrefølge - og toget oppløses i Kjøpmannsgaten nedover mot Dronningens gate.
  • Foreldre eller foresatte må ikke ta barnet sitt ut under marsj uten at ansvarlig foreldrefølge har fått beskjed. Skriv gjerne mobilnummeret ditt på barnets arm.

  Påmeldingsskjema

  Vel møtt til en strålende dag!

  Vennlig hilsen FAU

 • 17. mai i midtbyen

  17. mai i midtbyen

  FAU har sendt ut påmelding til 17. mai-toget. Se egen mail fra kontaktlærer for mer informasjon, legg merke til absolutt siste påmeldingsfrist 6.mai. Informasjon om feiring i CSK-hallene kommer.  

  Vis mer...

  Vis mindre...

  FAU har sendt ut påmelding til 17. mai-toget. Se egen mail fra kontaktlærer for mer informasjon, legg merke til absolutt siste påmeldingsfrist 6.mai.

  Informasjon om feiring i CSK-hallene kommer. • Brundalen & Charlottenlund skolekorps har opptak

  Brundalen & Charlottenlund skolekorps har opptak

  Se under "Fritidstilbud til elevene" for mer informasjon.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Se under "Fritidstilbud til elevene" for mer informasjon.

 • Plan over torsdagsaktiviteter for 3. & 4. trinn på CHAPPA

  Plan over torsdagsaktiviteter for 3. & 4. trinn på CHAPPA

  Vis mer...

 • Endringer SFO-organisering for 3. og 4. trinn

  Kjære LØVE-barn, TIGER-barn og foreldre/foresatte Vi kommer til å endre organiseringen av SFO-tilbudet for elever på 3. og 4. trinn fra 1. januar 2015. Vår brukstid av arealet i ungdomsklubben CHAPPA

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Kjære LØVE-barn, TIGER-barn og foreldre/foresatte

  Vi kommer til å endre organiseringen av SFO-tilbudet for elever på 3. og 4. trinn fra 1. januar 2015. Vår brukstid av arealet i ungdomsklubben CHAPPA har fra høsten 2014 av vært mindre enn før, istedenfor alle ukedager har vi bare hatt CHAPPA torsdager og fredager.
  Vi har prøvd ut ulike strategier for å kompensere for dette i høst - noe som dere sikkert har merket – men har nå landet på en organisering som ivaretar barnas behov og aktivitetstilbudet på en best mulig måte:

  Fra 1.1.2015 slås SFO-avdelingene LØVE (3.trinn) og TIGER (4.trinn) sammen til en avdeling som heter LØVEKLIPPPEN. Målet er å benytte ansatt- og romressursen bedre og å tilby det høye aktivitetsnivået vi ønsker for barn på vår SFO. Løveklippen vil fortsatt ha tilgang til CHAPPA, og vi kommer til å benytte oss av dette flotte stedet prosjektbasert i grupper.

  Les mer om endringer og aktivitetsplanen i rundskrivet

 • Vis alle (3)

Charlottenlund barneskole