Kontaktinfo
Telefon
72548900
Adresse
Churchills veg 20
Epost
charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter fra skolen:

 • SommerSFO: Informasjon, Program og Påmelding

  Vi har oppdatert påmeldingsnettsiden vår med aktiviteter, praktisk informasjon om sommerferien og påmeldingsskjema for alle barn som skal benytte seg av plassen sin i sommer. Vi ber om at dere melder

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi har oppdatert påmeldingsnettsiden vår med aktiviteter, praktisk informasjon om sommerferien og påmeldingsskjema for alle barn som skal benytte seg av plassen sin i sommer.

  Vi ber om at dere melder på innen søndag, 31.5.2015.

  Klikk her for å komme til påmeldingssiden.

 • Brundalen & Charlottenlund skolekorps har opptak

  Brundalen & Charlottenlund skolekorps har opptak

  Se under "Fritidstilbud til elevene" for mer informasjon.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Se under "Fritidstilbud til elevene" for mer informasjon.

 • Plan over torsdagsaktiviteter for 3. & 4. trinn på CHAPPA

  Plan over torsdagsaktiviteter for 3. & 4. trinn på CHAPPA

  Vis mer...

 • Endringer SFO-organisering for 3. og 4. trinn

  Kjære LØVE-barn, TIGER-barn og foreldre/foresatte Vi kommer til å endre organiseringen av SFO-tilbudet for elever på 3. og 4. trinn fra 1. januar 2015. Vår brukstid av arealet i ungdomsklubben CHAPPA

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Kjære LØVE-barn, TIGER-barn og foreldre/foresatte

  Vi kommer til å endre organiseringen av SFO-tilbudet for elever på 3. og 4. trinn fra 1. januar 2015. Vår brukstid av arealet i ungdomsklubben CHAPPA har fra høsten 2014 av vært mindre enn før, istedenfor alle ukedager har vi bare hatt CHAPPA torsdager og fredager.
  Vi har prøvd ut ulike strategier for å kompensere for dette i høst - noe som dere sikkert har merket – men har nå landet på en organisering som ivaretar barnas behov og aktivitetstilbudet på en best mulig måte:

  Fra 1.1.2015 slås SFO-avdelingene LØVE (3.trinn) og TIGER (4.trinn) sammen til en avdeling som heter LØVEKLIPPPEN. Målet er å benytte ansatt- og romressursen bedre og å tilby det høye aktivitetsnivået vi ønsker for barn på vår SFO. Løveklippen vil fortsatt ha tilgang til CHAPPA, og vi kommer til å benytte oss av dette flotte stedet prosjektbasert i grupper.

  Les mer om endringer og aktivitetsplanen i rundskrivet

 • Viktig melding: Nye rutiner for gjenglemt tøy

  VIKTIG MELDING: NYE RUTINER FOR GJENGLEMT TØY FAU har besluttet å avslutte tidlgere ordning med å arrangere "Gjenglemt tøy"-dag. Ny ordning er at det nå er satt opp stativer for gjenglemt tøy i de res

  Vis mer...

  Vis mindre...

  VIKTIG MELDING: NYE RUTINER FOR GJENGLEMT TØY

  FAU har besluttet å avslutte tidlgere ordning med å arrangere "Gjenglemt tøy"-dag.

  Ny ordning er at det nå er satt opp stativer for gjenglemt tøy i de respektive SFO- og klasseromsarealene. Erfaringene så langt i høst er at vi ser en stor forbedring i mengden tøy som blir hentet.

  Gjenglemt tøy-stativene ryddes før hver ferie og uavhentet tøy blir gitt til Charlottenlund sportsklubb. Dette betyr at ryddinger blir foretatt før juleferie, vinterferie, påskeferie og sommerferie.

  Det er derfor viktig at alle tar en ekstra kikk i stativene før man tar ferie. Er du usikker på hvor stativene står, ta kontakt med SFO eller administrasjonen.

  Første rydding vil bli foretatt i juleferien.

  Hilsen skole- / miljøgruppa i FAU

 • Vis alle (2)

Charlottenlund barneskole