Kontaktinfo
Telefon
72548900
Adresse
Churchills veg 20
Epost
charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Oppdatering av kontaktinformasjon:
Ved endringer i kontaktinformasjon til foresatte skal skolens administrasjon varsles. Dette gjøres via mail til postmottaket: charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no og mailen må inneholde ditt barns navn og klasse.
Nyheter fra skolen:

 • Skoleskyss - søknad for skoleåret 2014/15 må være skolen ihende innen 28. mars

  Informasjon om skoleskyss finner du her: https://www.atb.no/skoleskyss/category497.html   De som har skoleskyss pga lang skolevei inneværende skoleår behøver ikke å søke på nytt.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Informasjon om skoleskyss finner du her: https://www.atb.no/skoleskyss/category497.html

  De som har skoleskyss pga lang skolevei inneværende skoleår behøver ikke å søke på nytt.

 • Skolestartere høsten 2014

  Det vil bli innskriving for skolestartere høsten 2014 mandag 24. februar og tirsdag 25. februar. (Alle vil få invitasjon til en av dagene). Alle elever vil også bli invitert til en førskoledag i juni

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det vil bli innskriving for skolestartere høsten 2014 mandag 24. februar og tirsdag 25. februar. (Alle vil få invitasjon til en av dagene).

  Alle elever vil også bli invitert til en førskoledag i juni (3. og 4. juni). Foreldremøte for skolestartere blir torsdag 5. juni.

  Vi gleder oss til å ta imot nye 1. trinnselever:)

 • Schmettows allè er åpnet for ferdsel

  Schmettows allè er åpnet for ferdsel

  Schmettows allé åpnet igjen onsdag 25.september etter å ha vært stengt siden 21.mai. Det er en fin og bred gang- og sykkelveg som nå står ferdig. Det som gjenstår er oppmerking i asfalten samt pussing

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Schmettows allé åpnet igjen onsdag 25.september etter å ha vært stengt siden 21.mai. Det er en fin og bred gang- og sykkelveg som nå står ferdig. Det som gjenstår er oppmerking i asfalten samt pussing av skråninger. Se mer informasjon fra Statens vegvesen her: vegvesen.no • Vis alle (2)
Oppdatert: 05.01.2014

Charlottenlund barneskole