Kontaktinfo
Telefon
72548900
Adresse
Churchills veg 20
Epost
charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter fra skolen:

 • Program for høstferie 2015

  klikk her for å se programmet for høstferie 2015 på SFO

  Vis mer...

 • Sykling til skolen

  Sykling til skolen

  Skolen oppfordrer foresatte til å snakke med elevene om trafikkregler, vi har fått tilbakemeldinger fra ulike trafikanter om farlige situasjoner med elever på sykkel. For mer informasjon om sikkerhet

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Skolen oppfordrer foresatte til å snakke med elevene om trafikkregler, vi har fått tilbakemeldinger fra ulike trafikanter om farlige situasjoner med elever på sykkel. For mer informasjon om sikkerhet på sykkel anbefaler skolen hjemmesiden til Trygg trafikk.

 • Leksehjelp 4.-7. trinn

  Leksehjelp 4.-7. trinn

  Det er fattet politisk vedtak i Trondheim kommune om at leksehjelp nå skal tilbys elever på 4.-7.trinn. Se eget informasjonsskriv med påmelding sendt ut fra skolen i uke 38.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det er fattet politisk vedtak i Trondheim kommune om at leksehjelp nå skal tilbys elever på 4.-7.trinn. Se eget informasjonsskriv med påmelding sendt ut fra skolen i uke 38.

 • Elevpermisjon utover 5 dager

  Søknad om permisjon utover 5 sammenhengende dager skal foregå digitalt. Søknadskjema finner du nederst på siden under fanen «skolen vår». Hvis mulig, ber vi om at dere søker så tidlig som mulig, gjern

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Søknad om permisjon utover 5 sammenhengende dager skal foregå digitalt. Søknadskjema finner du nederst på siden under fanen «skolen vår».

  Hvis mulig, ber vi om at dere søker så tidlig som mulig, gjerne 14 dager før permisjonen. Har det gått 10 virkedager siden søknaden ble sendt, og søker ikke har mottatt avslag fra skolen, er permisjonen innvilget. Dette går fram av kvitteringsmelding som sendes ut til oppgitt(e) e-postadresse(r) når skolen har mottatt søknaden.


  Elevpermisjoner inntil 5 dager søkes direkte til kontaktlærer via meldingsbok/mail.

 • Viktig melding: Nye rutiner for gjenglemt tøy

  VIKTIG MELDING: NYE RUTINER FOR GJENGLEMT TØY FAU har besluttet å avslutte tidlgere ordning med å arrangere "Gjenglemt tøy"-dag. Ny ordning er at det nå er satt opp stativer for gjenglemt tøy i de res

  Vis mer...

  Vis mindre...

  VIKTIG MELDING: NYE RUTINER FOR GJENGLEMT TØY

  FAU har besluttet å avslutte tidlgere ordning med å arrangere "Gjenglemt tøy"-dag.

  Ny ordning er at det nå er satt opp stativer for gjenglemt tøy i de respektive SFO- og klasseromsarealene. Erfaringene så langt i høst er at vi ser en stor forbedring i mengden tøy som blir hentet.

  Gjenglemt tøy-stativene ryddes før hver ferie og uavhentet tøy blir gitt til Charlottenlund sportsklubb. Dette betyr at ryddinger blir foretatt før juleferie, vinterferie, påskeferie og sommerferie.

  Det er derfor viktig at alle tar en ekstra kikk i stativene før man tar ferie. Er du usikker på hvor stativene står, ta kontakt med SFO eller administrasjonen.

  Første rydding vil bli foretatt i juleferien.

  Hilsen skole- / miljøgruppa i FAU

 • Vis alle (1)

Charlottenlund barneskole