Kontaktinfo
Telefon
72548900
Adresse
Churchills veg 20
Epost
charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Oppdatering av kontaktinformasjon:

Ved endringer i kontaktinformasjon til foresatte skal skolens administrasjon varsles. Dette gjøres via mail til postmottaket: charllund-bskole.postmottak@trondheim.kommune.no og mailen må inneholde ditt barns navn og klasse.

Last ned skolens infobrosjyre for skoleåret 2014/15 her.
Forside av skolens infobrosjyre


Nyheter fra skolen:

 • Matematikksamarbeid mellom HIST og Charlottenlund

  Lærerutdanninga på HiST har fått 7 millioner fra Norges forskningsråd til å forske fram bedre matematikkundervisning for de yngste elevene. HiST bidrar med like mye til det fireårige prosjektet som sk

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Lærerutdanninga på HiST har fått 7 millioner fra Norges forskningsråd til å forske fram bedre matematikkundervisning for de yngste elevene. HiST bidrar med like mye til det fireårige prosjektet som skjer i tett samarbeid med Lilleby skole, Charlottenlund barneskole og lærerstudenter. For mer informasjon, se her.

 • INVITASJON TIL INFORMASJONSMØTE / ALLMØTE ANGÅENDE NY SKOLEBRUKSPLAN FOR TRONDHEIM ØST

  Som dere kanskje allerede har fått med dere har rådmannens kontor lagt frem planer om ny skolebruksplan for Trondheim Øst. Dette vil bety flytting av dagens skolegrenser, noe som også vil påvirke Char

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Som dere kanskje allerede har fått med dere har rådmannens kontor lagt frem planer om ny skolebruksplan for Trondheim Øst. Dette vil bety flytting av dagens skolegrenser, noe som også vil påvirke Charlottenlund skole. Adresseavisen omtalte dette senest med en stor reportasje på tirsdag.

  I den sammenheng vil vi i FAU invitere til informasjonsmøte / allmøte hvor Cato Høve fra rådmannens fagstab kommer for å presentere kommunens planer.

  Tid og sted:

  Tirsdag 14. oktober kl. 18.30 på Charlottenlund ungdomsskole

  Vi håper mange vil komme siden dette vil være en god anledning til å stille spørsmål direkte til fagstaben.

  Velkommen !

  Hilsen skole- / miljøgruppa i FAU

Charlottenlund barneskole - 50 år i 2014