Kontaktinfo
Telefon
72548960
Adresse
Tunvegen 17
Epost
charllund-uskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

AKTIVITETSDAG 22. SEPTEMBER

OPH_3576001

 

Årets aktivitetsdag ble arrangert tirsdag 22.sept. Alle skolens elever deltok i de forskjellige øvelsene, alt fra 60 meter til sekkeløp og pilkast. Til slutt var det den tradisjonelle stafetten med lag fra alle klasser samt lærerlag. God innsats fra alle, og seieren gikk til 10B. Bra vær gjorde sitt til at dette ble en hyggelig dag med mange blide ansikter og mye godt humør.(22.09.2015)

 

 

 

SKOGDAG I MARKA

Skogdag

Torsdag 17. sept var det skogdag for hele skolen. Klassene gikk forskjellige traseer fra skolen, og målet var Tømmerholtdammen i Estenstadmarka. Der var det bål og griller, og alle så ut til å ha en fin dag. Etter hvert kom regndråpene, men da var tida likevel inne for retrett. Ikke umulig at dette blir en årviss aktivitet. (18.09.2015)

 

 

 

VALGMØTE PÅ SKOLEN

Tirsdag 8. var det valgdebatt på skolen. 9.trinn arrangerte møtet, og politikere fra alle partier var invitert. Elever fra alle trinn var tilhørere. Riktignok møtte ikke alle inviterte politikerne, men de fire representantene til stede sørget for en frisk og engasjert debatt. Elever fra 9.klassene hadde også forberedt spørsmål til politikerne. Debatten engasjerte tydeligvis forsamlinga, og diskusjonen fortsatte mellom elevene etter møtet. (09.09.2015)

Valgmøte

 

Universitetssamarbeidet har startet! 

I dag var det offisiell åpning av universitetsskolene, et samarbeid mellom NTNU, Charlottenlund vgs og Charlottenlund ungdomsskole. På åpningen var ca 2000 elever fra de to skolene til stede, samt representanter fra fylke og kommune. Vi legger ut informasjon løpende om samarbeidet og framdrift av prosjektet. Se lenke nederst på sida. (01.09.2015)

Rådgivers info til årets 10.klassinger

Skolens plan for hvordan vi gjennomfører orienteringen om skoler og yrker for årets avgangselever foreligger nå.  Les skrivet, du finner det under "Dokumenter og skriv fra skolen" eller klikk her. Skrivet redegjør for plan, opplegg og frister  som gjelder for inneværende års 10.klassinger når det gjelder søknad til videregående skole. (20.08.2015)

Velkommen til skolestart mandag 17. august!
Cha

8.trinn møter kl. 09.00 i amfiet. 
9. og 10. trinn møter kl. 9.30 i basene sine.
For alle varer skoledagen til kl. 14.00 denne dagen.

Vel møtt til nytt skoleår!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

AVSPARK FOR UNIVERSITETSSKOLENE

Univskole1Fredag var det "kick-off" for universitetsskolene Charlottenlund uskole og vgs på NTNU. Samtlige ansatte ved skolene deltok i samlingen sammen med representanter fra kommune, fylke og universitetet. Det var en forventningsfull forsamling som nå gleder seg til å arbeide med utvikling og utforming av det som kan bli framtidas skole til beste for elever, studenter og lærere. (14.08.2015) 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interessert i tidligere nyhetsoppslag fra skolen? Se her!

 

Charlottenlund ungdomsskole