Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Øvre Flatåsveg 59
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Politisk streik onsdag 28.01.15

  På grunn av politisk streik onsdag 28.01.15 har vi redusert bemanning fra klokken 14.00. Dersom noen ønsker mer informasjon om streiken ber vi dere ta kontakt med skolen.   Fra ledelsen Flatåsen skole

  Vis mer...

  Vis mindre...

  På grunn av politisk streik onsdag 28.01.15 har vi redusert bemanning fra klokken 14.00. Dersom noen ønsker mer informasjon om streiken ber vi dere ta kontakt med skolen.

  Fra ledelsen Flatåsen skole ved rektor

 • KULTURUKA 2015

  KULTURUKA 2015

  Det er snart duket for årets viktigste kulturarrangement på Flatåsen skole, nemlig Kulturuka 2015. I år foregår den i uke 7, 9.-13.februar. Kulturuka er resultatet av elevenes og personalets arbeid gj

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det er snart duket for årets viktigste kulturarrangement på Flatåsen skole, nemlig Kulturuka 2015.

  I år foregår den i uke 7, 9.-13.februar.

  Kulturuka er resultatet av elevenes og personalets arbeid gjennom skoleåret presentert med et kulturelt fortegn. Vi byr på utstillinger, forestillinger, konserter, talentiade og inviterer på kafe. På dagtid inviterer vi hverandre på tvers av trinn, på kveldstid er det foreldre/foresatte sin tur.

  Alle elever får med et program hjem som ranselpost mandag 2.februar. Der står Kulturuka nærmere beskrevet, i tillegg til oversikten over tidspunktene for trinnenes kveldsarrangement. Programmet legges også ut på skolens hjemmeside.

  Vi gleder oss, følg med for nærmere informasjon :)

 • FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen

  FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen onsdag 21.januar kl.19:00 på øvre bygg. Det har kommet ønske fra elever om å åpne en fritidsklubb og i den forbindelse ønsker FAU h

  Vis mer...

  Vis mindre...

  FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen onsdag 21.januar kl.19:00 på øvre bygg. Det har kommet ønske fra elever om å åpne en fritidsklubb og i den forbindelse ønsker FAU hjelp fra engasjerte foreldre!

 • Til alle elever og foresatte ved Flatåsen skole

  Den siste tiden har det dukket opp Instagramkontoer inspirert av en NRK-serie, hvor det har blitt lagt ut bilder av elever ved Flatåsen skole uten samtykke fra elever eller foresatte. Mange av bildene

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Den siste tiden har det dukket opp Instagramkontoer inspirert av en NRK-serie, hvor det har blitt lagt ut bilder av elever ved Flatåsen skole uten samtykke fra elever eller foresatte. Mange av bildene hadde også til dels nedsettende omtale av personene på bildet. Kontoene var knyttet til skolen gjennom navn og profilbilde, og skolen ser svært alvorlig på saken. Skolen iverksatte umiddelbart undersøkelser når vi ble gjort oppmerksomme på saken, og kontoen ble stengt få timer etter at vi startet våre undersøkelser. Skolen vil oppfordre alle foresatte til å snakke med sine barn om bruk av sosiale medier og vi minner om at det er ulovlig å publisere bilder av personer under 15 år uten samtykke fra foresatte og at både Instagram og Facebook har 13-årsgrense. Vi vet at elever helt ned i 10-11-årsalderen bruker både Facebook og Instagram, og at enkelte er involvert i det som kan oppfattes som krenkende atferd. Vi vil derfor oppfordre foresatte til å følge med på hva barna foretar seg i sosiale medier og be barn om å si i fra om de opplever uønsket oppmerksomhet på internett.

  Mvh

  Flatåsen skole

 • Rådgivertjeneste på Flatåsen skole er nå på Facebook!

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver

  Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

Flatåsen skole