Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Øvre Flatåsveg 59
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Spørreundersøkelse til foresatte på ungdomstrinnet (link til undersøkelsen ligger langt ned i teksten)

  Hei, Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å øke interessen for matematikk blant unge i Norge, gi studenter en smakebit på læreryrket og å øke studiemotivasjonen for stud

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Hei,

  Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å øke interessen for matematikk blant unge i Norge, gi studenter en smakebit på læreryrket og å øke studiemotivasjonen for studenter. Dette gjør vi ved å sende studenter fra realfagssterke linjer på NTNU (og NMBU og UiO) ut til ungdomsskolen der de hjelper til i matematikktimene som en ekstra ressurs for lærer og elever. Prosjektet ble startet av studenter høsten 2010 og våren 2011 bidro vi for første gang i matematikktimer på ungdomsskolen i Trondheim. Siden den gang har prosjektet blitt mye større, og nå har alle ungdomsskoler i Trondheim (samt Vikhammer og Gimse) tilbud om å få besøk av vektorassistenter i matematikktimene. Dette tilbudet har 17 skoler i Trondheimsregionen takket ja til denne høsten. Vektorprogrammet har også utvidet til NMBU i Ås der vi er på to skoler, og UiO i Oslo der vi reiser ut på tre skoler til våren. Vi har også et mål om å inkludere HiST og mellomtrinnet her i Trondheim nå til våren.

  Som du skjønner er vi veldig opptatt av å gi elever i Norge et godt inntrykk av matematikk, både ved å være gode rollemodeller og gi elevene lettere tilgang på hjelp i timene. Elevens foresatte er også en veldig viktig faktor for elevens motivasjon for matematikk og mulighet for å få den hjelpen de trenger. Vektorprogrammet ønsker derfor å lage et kurs for foreldre. Målet med dette er å gi foreldrene innsikt i ungdomsskolepensum i matematikk, og at foreldre kan lære gode metoder for å lære fra seg matematikk. Vi ønsker også å gi innsikt i hvorfor matematikk er viktig og spennende, slik at det blir lettere for foreldre å motivere barnet sitt for matematikk og de forskjellige temaene. Kurset vil bli holdt av en person med god faglig kompetanse, og Frode Rønning, professor i matematikkdidaktikk ved NTNU, har allerede vist interesse for å holde kurset. Kurset vil sannsynligvis ta mellom to og fire timer, og vi har et ønske om å starte opp dette tilbudet til våren.

  Før vi bestemmer oss for å arrangere dette kurset vil vi kartlegge om dere foresatte er interessert i å delta på dette kurset, og har derfor laget en kort undersøkelse her som vi hadde satt stor pris på om du tok deg tid til å svare på. På forhånd takk!

  Vi ser frem til tilbakemeldingene fra dere!

  Med vennlig hilsen Vektorprogrammet

  styret@vektorprogrammet.no

 • Opplæringsdagan og yrkesNM 28.-30.oktober

  Sted : Trondheim Spektrum Se mer informasjon på rådgivers facebookside: https://www.facebook.com/flatasen.radgiver?fref=ts

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Sted : Trondheim Spektrum

  Se mer informasjon på rådgivers facebookside: https://www.facebook.com/flatasen.radgiver?fref=ts

 • Streetlight/ FN-dag på Flatåsen skole fredag 24.10.14

  Streetlight/ FN-dag på Flatåsen skole fredag 24.10.14

  Flatåsen skole følger opp tradisjonen fra 2011 med å arrangere en Streetlight/ FN-dag for elever og ansatte på skolen, fredag 24.10.14. Elevene på barnetrinnet vil ha et arrangement på skolen med alde

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flatåsen skole følger opp tradisjonen fra 2011 med å arrangere en Streetlight/ FN-dag for elever og ansatte på skolen, fredag 24.10.14. Elevene på barnetrinnet vil ha et arrangement på skolen med aldersblandede aktiviteter, gjenbruksbutikk ( forbehold om nok gjenstander for salg) og kafe. Målet for ungdomstrinnselevene er å skaffe en jobb og gjøre en dags arbeid til inntekt for Streetlight. For nærmere info til hjemmene, se ranselpost og evt. informasjon på trinnenes sider på It’s learning.

 • Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

 • Rådgivertjeneste på Flatåsen skole er nå på Facebook!

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver

  Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

 • Vis alle (13)

Flatåsen skole