Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Øvre Flatåsveg 59
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen

  FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen onsdag 21.januar kl.19:00 på øvre bygg. Det har kommet ønske fra elever om å åpne en fritidsklubb og i den forbindelse ønsker FAU h

  Vis mer...

  Vis mindre...

  FAU inviterer til informasjonsmøte angående fritidsklubb på Flatåsen onsdag 21.januar kl.19:00 på øvre bygg. Det har kommet ønske fra elever om å åpne en fritidsklubb og i den forbindelse ønsker FAU hjelp fra engasjerte foreldre!

 • Informasjonsmøte om videregående opplæring for 10.trinn

  Elever og foresatte på 10.trinn ønskes velkommen til informasjon om tilbudet på nærskolene tirsdag 9.desember mellom kl.18:00 - 20:00. Sted: Nedre bygg, 10.trinnsarealet. Byåsen, Heimdal, Tiller, KVT,

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elever og foresatte på 10.trinn ønskes velkommen til informasjon om tilbudet på nærskolene tirsdag 9.desember mellom kl.18:00 - 20:00.

  Sted: Nedre bygg, 10.trinnsarealet.

  Byåsen, Heimdal, Tiller, KVT, Skjetlein og Øya videregående skoler presenterer sine tilbud for elever og foresatte via stands på arealet.

  Vel møtt!

  Med hilsen

  Anne Kristin Skanke

  Rådgiver

 • Ingen telefonforbindelse med nedre bygg

  Det er for tiden ingen telefonforbindelse på nedre bygg. Det jobbes med å løse problemet. Kl 14.52: problemet skal nå være løst.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Det er for tiden ingen telefonforbindelse på nedre bygg. Det jobbes med å løse problemet.
  Kl 14.52: problemet skal nå være løst.
 • Til alle elever og foresatte ved Flatåsen skole

  Den siste tiden har det dukket opp Instagramkontoer inspirert av en NRK-serie, hvor det har blitt lagt ut bilder av elever ved Flatåsen skole uten samtykke fra elever eller foresatte. Mange av bildene

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Den siste tiden har det dukket opp Instagramkontoer inspirert av en NRK-serie, hvor det har blitt lagt ut bilder av elever ved Flatåsen skole uten samtykke fra elever eller foresatte. Mange av bildene hadde også til dels nedsettende omtale av personene på bildet. Kontoene var knyttet til skolen gjennom navn og profilbilde, og skolen ser svært alvorlig på saken. Skolen iverksatte umiddelbart undersøkelser når vi ble gjort oppmerksomme på saken, og kontoen ble stengt få timer etter at vi startet våre undersøkelser. Skolen vil oppfordre alle foresatte til å snakke med sine barn om bruk av sosiale medier og vi minner om at det er ulovlig å publisere bilder av personer under 15 år uten samtykke fra foresatte og at både Instagram og Facebook har 13-årsgrense. Vi vet at elever helt ned i 10-11-årsalderen bruker både Facebook og Instagram, og at enkelte er involvert i det som kan oppfattes som krenkende atferd. Vi vil derfor oppfordre foresatte til å følge med på hva barna foretar seg i sosiale medier og be barn om å si i fra om de opplever uønsket oppmerksomhet på internett.

  Mvh

  Flatåsen skole

 • Spørreundersøkelse til foresatte på ungdomstrinnet (link til undersøkelsen ligger langt ned i teksten)

  Hei, Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å øke interessen for matematikk blant unge i Norge, gi studenter en smakebit på læreryrket og å øke studiemotivasjonen for stud

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Hei,

  Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å øke interessen for matematikk blant unge i Norge, gi studenter en smakebit på læreryrket og å øke studiemotivasjonen for studenter. Dette gjør vi ved å sende studenter fra realfagssterke linjer på NTNU (og NMBU og UiO) ut til ungdomsskolen der de hjelper til i matematikktimene som en ekstra ressurs for lærer og elever. Prosjektet ble startet av studenter høsten 2010 og våren 2011 bidro vi for første gang i matematikktimer på ungdomsskolen i Trondheim. Siden den gang har prosjektet blitt mye større, og nå har alle ungdomsskoler i Trondheim (samt Vikhammer og Gimse) tilbud om å få besøk av vektorassistenter i matematikktimene. Dette tilbudet har 17 skoler i Trondheimsregionen takket ja til denne høsten. Vektorprogrammet har også utvidet til NMBU i Ås der vi er på to skoler, og UiO i Oslo der vi reiser ut på tre skoler til våren. Vi har også et mål om å inkludere HiST og mellomtrinnet her i Trondheim nå til våren.

  Som du skjønner er vi veldig opptatt av å gi elever i Norge et godt inntrykk av matematikk, både ved å være gode rollemodeller og gi elevene lettere tilgang på hjelp i timene. Elevens foresatte er også en veldig viktig faktor for elevens motivasjon for matematikk og mulighet for å få den hjelpen de trenger. Vektorprogrammet ønsker derfor å lage et kurs for foreldre. Målet med dette er å gi foreldrene innsikt i ungdomsskolepensum i matematikk, og at foreldre kan lære gode metoder for å lære fra seg matematikk. Vi ønsker også å gi innsikt i hvorfor matematikk er viktig og spennende, slik at det blir lettere for foreldre å motivere barnet sitt for matematikk og de forskjellige temaene. Kurset vil bli holdt av en person med god faglig kompetanse, og Frode Rønning, professor i matematikkdidaktikk ved NTNU, har allerede vist interesse for å holde kurset. Kurset vil sannsynligvis ta mellom to og fire timer, og vi har et ønske om å starte opp dette tilbudet til våren.

  Før vi bestemmer oss for å arrangere dette kurset vil vi kartlegge om dere foresatte er interessert i å delta på dette kurset, og har derfor laget en kort undersøkelse her som vi hadde satt stor pris på om du tok deg tid til å svare på. På forhånd takk!

  Vi ser frem til tilbakemeldingene fra dere!

  Med vennlig hilsen Vektorprogrammet

  styret@vektorprogrammet.no

 • Vis alle (17)

Flatåsen skole