Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Flatåsenget 30
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Fasade

Nyheter

 • Informasjon om Kulturskolens tilbud i nærområdet

  Trondheim kommunale kulturskole ønsker å informere elever og foresatte om tilbudet deres i nærområdet. HeimdalSaup - Info fra Kulturskolen.pdf

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Trondheim kommunale kulturskole ønsker å informere elever og foresatte om tilbudet deres i nærområdet.

  HeimdalSaup - Info fra Kulturskolen.pdf

 • INFORMASJON OM NATT TIL 1. MAI OG NATT TIL 17. MAI.

  De siste årene har over 1000 ungdommer i alderen 12 – 18 år samlet seg på Festningen i Trondheim disse to kvelder/netter.  Det har også vært større ansamlinger i Rotvollfjæra de siste årene, og på Øvr

  Vis mer...

  Vis mindre...

  De siste årene har over 1000 ungdommer i alderen 12 – 18 år samlet seg på Festningen i Trondheim disse to kvelder/netter. Det har også vært større ansamlinger i Rotvollfjæra de siste årene, og på Øvre Leirfoss. Hovedtyngden av ungdommene har vært i alderen 15 – 17 år. Dette har aldri vært et offisielt arrangement, men en uformell møteplass organisert via Facebook og SMS.

  I 2011 og 2012 hadde vi to svært uheldige episoder på området. Samlingene de siste årene har gått uten alvorlige hendelser, og dette er målet også i år. Det har vært færre svært unge på Festningen de tre siste årene, og rådmannen håper foresatte kan bidra til denne positive utviklingen også i år.

  Natt til 1. Mai og natt til 17. Mai har i svært mange år vært samlingsdager for ungdom. For mange har dette vært en mulighet til å treffe jevnaldrende fra ulike deler av byen. Å bli kjent med jevnaldrende og feire vårens anmarsj er motivasjon for mange, og er i utgangspunktet positivt.

  Noen ungdommer debuterer imidlertid både på alkohol, seksuelt og i få tilfeller på illegale rusmidler disse nettene. Det har vært voldsepisoder knyttet til disse ungdomssamlingene.

  Rådmannen oppfordrer alle skoler i Trondheim via FAU eller rektor til å orientere de foresatte om disse utfordringer.

  Politirådet i Trondheim (ordfører, rådmann og politimester) har bedt undertegnede om sterkt å fraråde foresatte å sende sine yngste ungdommer til byen disse nettene. De fleste kulturhus/fritidsklubber i bydelene er åpne disse kvelder. Også kulturhuset ISAK og Trikkestallen er åpne. Ungdom som ønsker å møtes under trygge forhold kan henvende seg til kulturhusene/fritidsklubbene.

  Midtbyen Bydel:
  Caos Cafe på Byåsen ansatte går oppsøkende.


  Lerkendal Bydel:
  Brakka ( v/Sunnland) er åpent 30. april fra kl. 1800 – 2230.

  Heimdal bydel:
  Enter kulturhus Tiller er åpent 30.april fra kl.1800 – 2230.
  Kattemkjellern er åpent 16. mai fra kl. 1900 – 2400.

  Østbyen bydel:
  Chappa kulturhus på Charlottenlund er åpent 30. april kl. 1800 – 2230.

  Byomfattende tilbud:
  Kultursenteret ISAK åpent fra kl. 1800 – 24.00 30.april

  Trikkestallen har oppdaterte åpningstider på facebook : https://www.facebook.com/trikkestallen/?fref=ts

  Det skulle være mye interessant for ungdom i bydelene disse kveldene.

  På bakgrunn i tidligere voldsepisoder, seksuelle overgrep og stort alkoholkonsum blant svært unge ønsker rådmannen at ungdom ikke drar til sentrum/festningen natt til 1. mai og natt til 17. mai. Dette for ikke å utsette seg selv for fare.

  Samtidig oppfordrer rådmannen foresatte til å melde seg som Natteravn, eller alternativt å besøke de møteplasser ungdom tradisjonelt har oppsøkt disse to netter. For å melde seg som natteravn kan man kontakte Karl Sellgren Karl.Sellgren@bymisjon.no som koordinerer Natteravnarbeidet i Trondheim.

  Vi ønsker en trygg mai feiring for våre ungdommer

  Even Ytterhus
  SLT-koordinator Trondheim
  rådmannens stab

 • Søknad om elevpermisjon over 3 dager

  Elevpermisjoner inntil 3 dager søkes til kontaktlærer via Meldeboka. Fra 10. desember 2015 skal søknad om elevpermisjoner over 3 dager søkes via elektronisk skjema. Permisjonene blir automatisk innvil

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elevpermisjoner inntil 3 dager søkes til kontaktlærer via Meldeboka.

  Fra 10. desember 2015 skal søknad om elevpermisjoner over 3 dager søkes via elektronisk skjema. Permisjonene blir automatisk innvilget etter ti dager, dersom dere ikke hører noe fra skolen. Dersom det er mulig, ber vi om at dere søker så tidlig som mulig, gjerne 14 dager før permisjonen. Når det har gått 10 virkedager siden søknaden ble sendt, og du/dere ikke har mottatt avslag fra skolen, er permisjonen innvilget. Dette går fram av kvitteringsmelding som sendes ut til oppgitt(e) e-postadresse(r) når vi har mottatt søknaden.

  Les mer om Fritak, fravær og permisjon på Trondheim Kommunes internettsider.

 • Du kan nå ta i bruk Meldeboka for kommunikasjon med din skole og SFO

  Du kan nå ta i bruk Meldeboka for kommunikasjon med din skole og SFO

  Logg inn på http://meldeboka.trondheim.kommune.no, eller last ned Meldeboka-app på AppStore eller Google Play. Velkommen til Meldeboka! På http://meldeboka.trondheim.kommune.no kan du lese mer om hva

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Meldeboka

  Logg inn på http://meldeboka.trondheim.kommune.no, eller last ned Meldeboka-app på AppStore eller Google Play.

  Velkommen til Meldeboka! På http://meldeboka.trondheim.kommune.no kan du lese mer om hva du kan gjøre i Meldeboka, finne svar på ofte stilte spørsmål, lese brukerveiledning for løsningen m.m. Her finner du også lenker til mobil-app for iOS og Android.
  * For å melde fravær trykker du på knappen ”Rapporter fravær”. Her kan du velge å melde fravær til enten Lærere (fraværsmeldingen går til alle barnets lærere, inklusive kontaktlærer), til SFO hvis eleven har SFO-plass, eller til begge mottakere.
  * For å sende en generell melding trykker du på knappen ”Skriv ny melding”. Her kan du velge om beskjeden skal gå til Lærere (meldingen går til alle barnets lærere, inklusive kontaktlærer), til Kontaktlærer (hvis det er en beskjed du ikke ønsker at hele lærergruppen skal motta) eller til SFO dersom eleven har SFO-plass.
  * Hvis eleven går på SFO kan du legge inn faste hentemeldinger (repeterende) eller engangs hentemeldinger (ved avvik fra den faste henterutinen). Engangs hentemelding kan sendes fra knappen ”Ny hentemelding” på forsiden, alle andre hentemeldinger legges inn fra menyvalget ”Henteregler”.
  På "Min profil" (trykk på navnet ditt på toppmenyen) kan du laste opp profilbilde og oppdatere din kontaktinformasjon.
  Hvis du har forbedringsforslag eller vil rapportere inn feil finner du knapp for tilbakemelding både i webportalen og i mobil-appen.

 • Alt var bedre før!

  Alt var bedre før!

  Valgfag Sal og scene inviterer til musikal i dag, torsdag 31. mars, kl. 19:00. Inngang: Nedre bygg, kveldsinngang. Voksne kr. 100,-. Barn kr. 20,-.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Valgfag Sal og scene inviterer til musikal i dag, torsdag 31. mars, kl. 19:00.

  Inngang: Nedre bygg, kveldsinngang.

  Voksne kr. 100,-. Barn kr. 20,-.

  Alt var bedre før!

 • Vis alle (29)

Flatåsen skole