Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Øvre Flatåsveg 59
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Streetlight/ FN-dag på Flatåsen skole fredag 24.10.14

  Streetlight/ FN-dag på Flatåsen skole fredag 24.10.14

  Flatåsen skole følger opp tradisjonen fra 2011 med å arrangere en Streetlight/ FN-dag for elever og ansatte på skolen, fredag 24.10.14. Elevene på barnetrinnet vil ha et arrangement på skolen med alde

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flatåsen skole følger opp tradisjonen fra 2011 med å arrangere en Streetlight/ FN-dag for elever og ansatte på skolen, fredag 24.10.14. Elevene på barnetrinnet vil ha et arrangement på skolen med aldersblandede aktiviteter, gjenbruksbutikk ( forbehold om nok gjenstander for salg) og kafe. Målet for ungdomstrinnselevene er å skaffe en jobb og gjøre en dags arbeid til inntekt for Streetlight. For nærmere info til hjemmene, se ranselpost og evt. informasjon på trinnenes sider på It’s learning.

 • Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

 • Rådgivertjeneste på Flatåsen skole er nå på Facebook!

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver

  Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

 • Lærerne på 1.trinn gleder seg til å ta i mot årets skolestartere!

  Lærerne på 1.trinn gleder seg til å ta i mot årets skolestartere!

  Vis mer...

 • Skolestart 2014/2015

  Velkommen til skolestart 2014/2015. Årets 1. trinn møter mandag 18.august i gymsalen, øvre bygg, kl.11.00. Rektor ønsker velkommen og roper opp elevene som deretter går klassevis med sine lærere inn p

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Velkommen til skolestart 2014/2015.

  Årets 1. trinn møter mandag 18.august i gymsalen, øvre bygg, kl.11.00. Rektor ønsker velkommen og roper opp elevene som deretter går klassevis med sine lærere inn på arealet. Foresatte kan bli igjen i gymsalen for nærmere informasjon fra skolens ledelse, SFO og andre.
  Alle årets skolestartere får skolesekk første dag.
  Elevene kan gjerne ha med litt mat og drikke. Vi regner med at dagen varer til ca. kl.13.00.

  For 2.-10.trinn er oppmøtetidspunkt kl.10.00 mandag 18.august. 2.-4. trinn stiller opp ute ved respektive bygg, 5.-10.trinn møter på sine areal.

  SFO går som normalt for elever som benytter det. Fra tirsdag 19. august følges vanlig timeplan som elevene får første skoledag.

  Velkommen til nytt og lærerikt skoleår.

  Vennlig hilsen
  Randi Sletbak
  Fagleder
  Flatåsen skole
  Tlf. 72543305

 • Vis alle (11)

Flatåsen skole