Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Øvre Flatåsveg 59
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Vektorprogrammet på Flatåsen skole!

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Flatåsen skole samarbeider med Vektorprogrammet. Vektorassistenter er en gruppe realfagsstudenter som frivillig deltar som en ekstra ressurs i matematikkundervisningen på ungdomstrinnet!

 • Rådgivertjeneste på Flatåsen skole er nå på Facebook!

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Rådgivertjenesten på Flatåsen skole har nå fått egen facebookside: www.facebook.com/flatasen.radgiver

  Her vil det legges ut informasjon fra rådgiver og det vil også være mulig å ta kontakt via siden.

 • Lærerne på 1.trinn gleder seg til å ta i mot årets skolestartere!

  Lærerne på 1.trinn gleder seg til å ta i mot årets skolestartere!

  Vis mer...

 • Skolestart 2014/2015

  Velkommen til skolestart 2014/2015. Årets 1. trinn møter mandag 18.august i gymsalen, øvre bygg, kl.11.00. Rektor ønsker velkommen og roper opp elevene som deretter går klassevis med sine lærere inn p

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Velkommen til skolestart 2014/2015.

  Årets 1. trinn møter mandag 18.august i gymsalen, øvre bygg, kl.11.00. Rektor ønsker velkommen og roper opp elevene som deretter går klassevis med sine lærere inn på arealet. Foresatte kan bli igjen i gymsalen for nærmere informasjon fra skolens ledelse, SFO og andre.
  Alle årets skolestartere får skolesekk første dag.
  Elevene kan gjerne ha med litt mat og drikke. Vi regner med at dagen varer til ca. kl.13.00.

  For 2.-10.trinn er oppmøtetidspunkt kl.10.00 mandag 18.august. 2.-4. trinn stiller opp ute ved respektive bygg, 5.-10.trinn møter på sine areal.

  SFO går som normalt for elever som benytter det. Fra tirsdag 19. august følges vanlig timeplan som elevene får første skoledag.

  Velkommen til nytt og lærerikt skoleår.

  Vennlig hilsen
  Randi Sletbak
  Fagleder
  Flatåsen skole
  Tlf. 72543305

 • Sommerhilsen fra rektor

  Sommerhilsen fra rektor

  Kjære alle sammen                                                               ,   Det nærmer seg sommerferie for store og små. I den anledning vil jeg takke alle, både elever, ansatte og foresatte f

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Kjære alle sammen ,

  Det nærmer seg sommerferie for store og små. I den anledning vil jeg takke alle, både elever, ansatte og foresatte for innsatsen i skoleåret som nå er omme. Jeg trives som rektor ved Flatåsen skole fordi jeg har så mange kjekke samarbeidspartnere. Uten dere ville denne jobben vært umulig å klare.

  I skrivende stund regner og blåser det og det er kaldt. Jeg håper inderlig ikke det fortsetter slik. Litt sol må det vel bli for oss i Trøndelag også.

  Jeg ønsker dere en riktig god sommer uansett vær. Det viktigste er å nyte noen fridager og ha det godt med seg selv og andre!

  En varm hilsen fra Hilde,

  Rektor.

 • Vis alle (10)

Flatåsen skole