Kontaktinfo
Telefon
72544000
Adresse
Mellomila 7A
Epost
ila-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 

Ila skoles visjon:

Ila midt i verden,barnevernsvakta
med glede og læring på ferden.

Skolens verdier: Åpen - Kompetent - Modig

 Nyheter:

Skolen er stengt fredag 27. januar pga planleggingsdag for skole og SFO.
Skolens administrasjon vil være åpen kl. 9-15

Dronning Sonjas skolepris:

Ila skole vinner Dronning Sonja skolepris. En enstemmig jury har kåret Ila barneskole i Trondheim til vinner av Dronnings Sonjas skolepris for likeverd og inkludering 2016.

Tirsdag 29. november fikk vi Hennes Majestet Dronning Sonja på besøk. I løpet av besøket fikk Dronningen og hennes følge se hvordan elever og lærere jobber på skolen. Etter en høytidelig samling med ulike kulturelle innslag og overrekkelse av skoleprisen ble Dronningen servert mat som 6. trinnet hadde laget i samarbeid med Liantunet.

Skolepris

Les juryens begrunnelse her:

First Lego League:

Denne høste har skolens 6.- og 7. trinn deltatt på FLL, som er en kunnskapskonkurranse i teknologi og vitenskap. Her har elevene skulle vise at de kunne samarbeide, skrive en vitenskaplig rapport og programere og kjøre en robot. Lagene fra de to trinnene gjorde en riktig god figur og ble nominert til flere priser. 6. trinnet gjorde det så godt at de ble Champions. Helga 3.-4. desember skal de derfor representerer Trondheim og Ila skole ved den Skandinaviske finalen i Bodø. Vi gratulerer elever, lærer og foreldre.

Les mer om FLL her: https://hjernekraft.org/info-fll.aspx

 FFL - vinner 2016

 

Ila skole