Kontaktinfo
Telefon
72542360
Adresse
Benjaminsveien 2
Epost
nyborg-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Årets musikal er her!

  På SFO er spenning og forventninger i ferd med å nå sitt høydepunkt nå, bare ei uke før generalprøven og 4 flotte forestillinger! 100 barn fra 1.-4.trinn og alle ansatte på SFO er i innspurten på året

  Vis mer...

  Vis mindre...

  På SFO er spenning og forventninger i ferd med å nå sitt høydepunkt nå, bare ei uke før generalprøven og 4 flotte forestillinger!

  100 barn fra 1.-4.trinn og alle ansatte på SFO er i innspurten på årets musikal, som har fått navnet "Sirkus X i trøbbel".

  For å være sikre på at foresatte til alle ungene som deltar på ulike måter i musikalen får se ungene sine i aksjon, deler SFO ut billetter til forestillinga onsdag 25.mars kl.18.00 til deres familier. Etter denne forestillinga er det premierefest for både aktører og publikum, med kaffe og saft, fruktsalat og kaker! Inntektene av salget går til avslutningsturen for 4.klasseklubben.

  Vi lager også i år ei musikalbok med bilder av alle som er med på produksjonen. Den selges for kr.100, og disse inntektene går også til avslutningsturen for 4.klasseklubben på SFO.

  Det er ellers gratis inngang på alle forestillingene.

  Øvrige forestillinger som publikum er velkomne til å besøke:

  tirsdag 24.mars kl.13.30, sammen med barnehager og SFO'er i bydelen vår

  onsdag 25.mars kl.11.00, sammen med elever og ansatte på Nyborg

  torsdag 26.mars kl.15.30: siste forestilling, forbeholdt familiene til barna på SFO. Billetter hentes på SFO.

 • Vis alle (47)

Nyborg skole