Kontaktinfo
Telefon
72546620
Adresse
Leinstrand
Epost
nypvang-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Fritidsklubben

  Fritidsklubben trenger frivillige voksne til å  hjelpe til på onsdager i oddetallsuker. Ta kontakt med leder Geir Andre Tobiassen på telefon 932 89 239 hvis det kunne være noe for deg:)

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Fritidsklubben trenger frivillige voksne til å hjelpe til på onsdager i oddetallsuker. Ta kontakt med leder Geir Andre Tobiassen på telefon 932 89 239 hvis det kunne være noe for deg:)

 • Første skoledag 18.08.14

  Første skoledag nærmer seg med stormskritt. For mer informasjon om oppmøtetidspunkt, se her: førsteskoledag.pdf

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Første skoledag nærmer seg med stormskritt. For mer informasjon om oppmøtetidspunkt, se her:

  førsteskoledag.pdf

 • Skolebussen i dag, til informasjon

  B-bussen var forsinket til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast etter å ha hentet alle elevene. Det var ingen dramatikk rundt det, det ble bestilt ny buss som kom å hentet elevene. Elevene var på skol

  Vis mer...

  Vis mindre...

  B-bussen var forsinket til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast etter å ha hentet alle elevene. Det var ingen dramatikk rundt det, det ble bestilt ny buss som kom å hentet elevene. Elevene var på skolen til kl. 9. Vi melder avvik på hendelsen.

 • Leseknappen

  For fjerde gang inviterer Trondheim folkebibliotek alle barn i Trondheim mellom 6 og 13 år til å ta Leseknappen, og vi trenger hjelp til å spre det glade budskap.   For å oppnå Leseknappen i bronse, s

  Vis mer...

  Vis mindre...

  For fjerde gang inviterer Trondheim folkebibliotek alle barn i Trondheim mellom 6 og 13 år til å ta Leseknappen, og vi trenger hjelp til å spre det glade budskap.

  For å oppnå Leseknappen i bronse, sølv eller gull, må ungene lese henholdsvis 4, 8 eller 12 bøker og levere et utfylt skjema på biblioteket. Fristen for å levere skjema er i år satt til 1. september, og i tillegg til å motta en Leseknapp, kan man delta på Leseknappfest på hovedbiblioteket eller på ett av bydelsbibliotekene. På Leseknappfest får man boller og brus, og møter en forfatter som passer for målgruppa. Å være med på Leseknappen er selvfølgelig gratis, og tanken bak er at "lesemusklene" også skal trenes gjennom en lang fin ferie.

  Skjemaer ligger også ute på Trondheim folkebibliotek sine nettsider, http://www.trondheim.kommune.no/leseknappen/ .

 • Fritidsklubb avlyst 26.februar

  Fritidsklubben ved Nypvang Skole for 5 - 7 trinn blir avlyst i dag onsdag 26.februar pga lite voksne som kunne stille opp. Neste klubbkveld blir onsdag 12 mars kl 18-20.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Fritidsklubben ved Nypvang Skole for 5 - 7 trinn blir avlyst i dag onsdag 26.februar pga lite voksne som kunne stille opp. Neste klubbkveld blir onsdag 12 mars kl 18-20.

 • Vis alle (234)

Nypvang skole