Kontaktinfo
Telefon
72546620
Adresse
Leinstrand
Epost
nypvang-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 • Første skoledag 18.08.14

  Første skoledag nærmer seg med stormskritt. For mer informasjon om oppmøtetidspunkt, se her: førsteskoledag.pdf

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Første skoledag nærmer seg med stormskritt. For mer informasjon om oppmøtetidspunkt, se her:

  førsteskoledag.pdf

 • Skolebussen i dag, til informasjon

  B-bussen var forsinket til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast etter å ha hentet alle elevene. Det var ingen dramatikk rundt det, det ble bestilt ny buss som kom å hentet elevene. Elevene var på skol

  Vis mer...

  Vis mindre...

  B-bussen var forsinket til skolen i dag. Bussen kjørte seg fast etter å ha hentet alle elevene. Det var ingen dramatikk rundt det, det ble bestilt ny buss som kom å hentet elevene. Elevene var på skolen til kl. 9. Vi melder avvik på hendelsen.

 • Leseknappen

  For fjerde gang inviterer Trondheim folkebibliotek alle barn i Trondheim mellom 6 og 13 år til å ta Leseknappen, og vi trenger hjelp til å spre det glade budskap.   For å oppnå Leseknappen i bronse, s

  Vis mer...

  Vis mindre...

  For fjerde gang inviterer Trondheim folkebibliotek alle barn i Trondheim mellom 6 og 13 år til å ta Leseknappen, og vi trenger hjelp til å spre det glade budskap.

  For å oppnå Leseknappen i bronse, sølv eller gull, må ungene lese henholdsvis 4, 8 eller 12 bøker og levere et utfylt skjema på biblioteket. Fristen for å levere skjema er i år satt til 1. september, og i tillegg til å motta en Leseknapp, kan man delta på Leseknappfest på hovedbiblioteket eller på ett av bydelsbibliotekene. På Leseknappfest får man boller og brus, og møter en forfatter som passer for målgruppa. Å være med på Leseknappen er selvfølgelig gratis, og tanken bak er at "lesemusklene" også skal trenes gjennom en lang fin ferie.

  Skjemaer ligger også ute på Trondheim folkebibliotek sine nettsider, http://www.trondheim.kommune.no/leseknappen/ .

 • Fritidsklubb avlyst 26.februar

  Fritidsklubben ved Nypvang Skole for 5 - 7 trinn blir avlyst i dag onsdag 26.februar pga lite voksne som kunne stille opp. Neste klubbkveld blir onsdag 12 mars kl 18-20.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Fritidsklubben ved Nypvang Skole for 5 - 7 trinn blir avlyst i dag onsdag 26.februar pga lite voksne som kunne stille opp. Neste klubbkveld blir onsdag 12 mars kl 18-20.

 • Oppstart av fritidsklubben ved Nypvang skole

  Vi starter opp med fritidsklubben igjen etter en juleferien og første klubbkveld blir nå på onsdag 15. januar mellom klokken18:00-20:00. Den blir åpen to onsdager i måneden(oddetallsuker) slik som før

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vi starter opp med fritidsklubben igjen etter en juleferien og første klubbkveld blir nå på onsdag 15. januar mellom klokken18:00-20:00. Den blir åpen to onsdager i måneden(oddetallsuker) slik som før.

  Legger ved en oversikt over hvilke datoer det blir fritidsklubb fram til påske:

  Uke 3 15/01, Uke 5 29/01, Uke 7 12/02, Uke 9 26/02, Uke 11 12/03, Uke 13 26/03, Uke 15 09/04

  Håper oppmøte blir like bra som før!!

 • Vis alle (233)

Nypvang skole