Kontaktinfo
Telefon
72546480
Adresse
Tamburhaugen 1
Epost
romolslia-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Romolslia skole er en 1 – 7 skole hvor 180 elever og 25 voksne har sitt virke.  Skolen ligger i naturskjønne omgivelser som innbyr til fysisk aktivitet og allsidig lek hele året.

Skolen4 (942 x 398) 

Vi setter læring i høysetet, og er opptatt av å skape et trygt og stimulerende skolemiljø som fremmer lærelyst og kreativ tenking.  Vi tror på den gode følelsen av å lykkes og mener at læringsutbyttet blir best når individuell mestring og det rause fellesskapet får gode vekstvilkår.  Glade barn, lærer best, derfor har vi som mål at alle elever skal glede seg til å gå på skolen, hver dag!

Skolen2

                         Våre satsingsområder:

    Læringsmiljø

    Vurdering for læring

    Læringsstrategier

    Lese- og skriveopplæring

 _____________________________________________________________

 

For å sende epost til ledelsen, kan du klikke på pingvingene på bildet. Fra venstre fagleder skole og SFO Geir Gundersen, fagleder Wenche Kalstad og rektor Åge-Johan Holberg

Ledelsen ved Romolslia skole  Fagleder skole og SFO Geir Gundersen Fagleder Wenche Kalstad Rektor Åge Johan Holberg    SFO-leder Geir Gundersen    Fagleder Wenche Kalstad  

Veiledning for innlogging på its learning foresatte finner dere ved å klikke på bildet under. 

its learning

For alle foreldre: Tips-side vedr spilling blant barn - Husfred.no

husfred.no

Sang

Første skoledag: 1.-7. trinn ønsket de nye 1. trinnselevene velkommen med sangen "I morgen"

 

 

Skoleruta 2015-2016 finner du her

VEL MØTT TIL FØRSTE SKOLEDAG 2015-2016

2014

2.-7. TRINN MØTER KL 08:15 PÅ SKOLEGÅRDEN DER DE BLIR HENTET AV SINE KONTAKTLÆRERE. 1. TRINN MØTER PÅ SKOLEGÅRDEN VED SFO MED SINE FORESATTE KL 09:00 DER DE BLIR TATT IMOT AV REKTOR OG KONTAKTLÆRERNE (INFOSKRIV TIL 1. TRINN).

___________________________________________

Mye hærverk på taket!

Det har de siste ukene vært mange ungdommer på taket på skolen og forårsaket store skader. Bordtennisbordet som FAU har gitt til elevene har også blitt utsatt for hærverk. Oppfordring til alle som går turer i området: ta turen opp til skolen og varsle skolen om dere ser noen på taket.

 

 

Stor deltagelse i Aktiv Skoleveg Uke 16 2015. Mange trinn hadde 100 % aktive elever. Vi er kjempespreke i Romolslia:-)

sprek

 

Vennskapsuka 2015:

Nyttårsballet var en kjempesuksess med glade og dansende barn:-) Foreldrene hadde bakt mange kaker som elevene koset seg med. Tusen takk til foreldrene!!

Bilder fra ballet:

 

kake

på vent

på vent 1

 dans

dans 2

dans 3

dans 4

 

Hele uka var elevene opptatt med felles uteaktiviteter og felles inneaktiviteter. Vennskap og det å ha det artig med flere enn bestekompisen var fokus. 

Bilder fra uka:

ake

kort

lek

Inneaktitiveter:

dans

bånd

______________________________________________

Vi er med i Trivselslederprogrammet i vår også. På lenken http://www.trivselsleder.no/no/HJEM/ kan du lese om programmet. Elevene som var trivselsledere i høst var nettopp på belønningstur til Pirbadet sammen  med Wenche og Geir. Hva som blir belønningen til våren blir en overraskelse:-) De elevene som velges ut, er forbilder for andre og har et ansvar som de følger godt opp! Romolslia skole er ekstra stolte over måten disse elevene har fungert overfor de minste elevene.

 __________________________________________

Uke 3 arrangerer elevrådet "Vennskapsuke" der elevene oppmuntres til å være sammen med elever som de ikke er så ofte sammen med til vanlig. Jo flere venner, jo bedre tror vi at skolen blir. Følg med framover, for det blir bilder fra elevaktiviteter.

 

________________________________________________________________

VEL MØTT TIL FØRSTE SKOLEDAG 2014-2015

2014

2.-7. TRINN MØTER KL 08:15 PÅ SKOLEGÅRDEN DER DE BLIR HENTET AV SINE KONTAKTLÆRERE. 1. TRINN MØTER PÅ SKOLEGÅRDEN VED SFO MED SINE FORESATTE KL 09:00 DER DE BLIR TATT IMOT AV REKTOR OG KONTAKTLÆRERNE.

ALLE ELEVENE ER FERDIG PÅ SKOLEN KL 12:45. SFO ER ÅPEN.

 

Hilsen fra rektor 20142

2. trinn vant årets Ryddolf-pris og kan glede seg til en tur til Munkholmen med is og brus:-)

Ryddolf 2013-2014

 

 Sjekk ut elevenes egen nettavis: 

http://romoslia-skole-nettavis.webnode.com/

 

 

    SFO-leder Geir Gundersen   Fagleder Wenche Kalstad   Rektor Åge Johan Holberg     SFO-leder Geir Gundersen     Fagleder Wenche Kalstad     

  Geir Gundersen   Wenche Kalstad  

Romolslia skole