Kontaktinfo
Telefon
72546480
Adresse
Tamburhaugen 1
Epost
romolslia-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Oppfinner

Maker Faire er en oppfinnerfestival som er gratis for barn og voksne. Klikk på logoen over og les mer om festivalen. Den holdes 29. og 30. august.

 

________________________________________________________________

VEL MØTT TIL FØRSTE SKOLEDAG 2014-2015

2014

2.-7. TRINN MØTER KL 08:15 PÅ SKOLEGÅRDEN DER DE BLIR HENTET AV SINE KONTAKTLÆRERE. 1. TRINN MØTER PÅ SKOLEGÅRDEN VED SFO MED SINE FORESATTE KL 09:00 DER DE BLIR TATT IMOT AV REKTOR OG KONTAKTLÆRERNE.

ALLE ELEVENE ER FERDIG PÅ SKOLEN KL 12:45. SFO ER ÅPEN.

 

Hilsen fra rektor 20142

2. trinn vant årets Ryddolf-pris og kan glede seg til en tur til Munkholmen med is og brus:-)

Ryddolf 2013-2014

 

 Sjekk ut elevenes egen nettavis: 

http://romoslia-skole-nettavis.webnode.com/

 

 

Romolslia skole er en 1 – 7 skole hvor 180 elever og 25 voksne har sitt virke.  Skolen ligger i naturskjønne omgivelser som innbyr til fysisk aktivitet og allsidig lek hele året.

Skolen4 (942 x 398) 

Vi setter læring i høysetet, og er opptatt av å skape et trygt og stimulerende skolemiljø som fremmer lærelyst og kreativ tenking.  Vi tror på den gode følelsen av å lykkes og mener at læringsutbyttet blir best når individuell mestring og det rause fellesskapet får gode vekstvilkår.  Glade barn, lærer best, derfor har vi som mål at alle elever skal glede seg til å gå på skolen, hver dag!

Skolen2

                         Våre satsingsområder:

    Læringsmiljø

    Vurdering for læring

    Læringsstrategier

    Lese- og skriveopplæring

 _____________________________________________________________

 

For å sende epost til ledelsen, kan du klikke på pingvingene på bildet. Fra venstre fagleder skole og SFO Geir Gundersen, fagleder Wenche Kalstad og rektor Åge-Johan Holberg

Ledelsen ved Romolslia skole Fagleder skole og SFO Geir Gundersen Fagleder Wenche Kalstad Rektor Åge Johan Holberg   SFO-leder Geir Gundersen   Fagleder Wenche Kalstad   Rektor Åge Johan Holberg     SFO-leder Geir Gundersen   Fagleder Wenche Kalstad   Rektor Åge Johan Holberg     SFO-leder Geir Gundersen     Fagleder Wenche Kalstad     Rektor Åge Johan Holberg

  Geir Gundersen   Wenche Kalstad  

Romolslia skole