Kontaktinfo
Telefon
72542100
Adresse
Stadsing Dahls gate 1
Epost
rosenborg-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Aktuelt

 • Når streiken blir avblåst

  Situasjonen rundt lærerstreiken er fortsatt uavklart! Imidlertid gjelder følgende: Den første skoledagen etter at streiken er avblåst møter ALLE elever ved Rosenborg skole klokken 09:30..   Mette Wins

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Situasjonen rundt lærerstreiken er fortsatt uavklart! Imidlertid gjelder følgende:

  Den første skoledagen etter at streiken er avblåst møter ALLE elever ved Rosenborg skole klokken 09:30..

  Mette Winsnes Råberg

  rektor

 • Ingen flere lærere tatt ut i streik ved Rosenborg skole

  Selv om streiken trappes opp i dag, er ingen flere lærere tatt ut i streik ved Rosenborg skole. Skoletilbudet opprettholdes til 8C, 9C, 10B og mottaksklassen. Øvrige elever er fortsatt permittert.   M

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Selv om streiken trappes opp i dag, er ingen flere lærere tatt ut i streik ved Rosenborg skole. Skoletilbudet opprettholdes til 8C, 9C, 10B og mottaksklassen. Øvrige elever er fortsatt permittert.

  Mette Winsnes Råberg

  rektor

 • Streik ved Rosenborg skole

  Rosenborg skole er en av fire skoler i Trondheim der ansatte som er organisert i Utdanningsforbundet er tatt ut i streik. Dette gjelder 37 av skolens lærere. Konsekvenser: 1. Hvis streiken ikke trappe

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Rosenborg skole er en av fire skoler i Trondheim der ansatte som er organisert i Utdanningsforbundet er tatt ut i streik. Dette gjelder 37 av skolens lærere.

  Konsekvenser:

  1. Hvis streiken ikke trappes opp, vil skolen kunne gi et begrenset opplæringstilbud til en del av elevene. Alle elever møter uansett på skolen mandag 18.august slik:
  9. og 10. trinn møter på sine respektive arealer kl 08.30.
  8.trinn møter i skolens aula kl 09.00.
  Elever som ikke kan få et skoletilbud fordi lærerne deres er i streik, vil bli permittert.

  2. Hvis streiken trappes opp, og lærere som er organisert i Lektorlaget og/eller SL går ut i streik fra mandag 18.august, vil det ikke være mulig å opprettholde noen form for undervisning ved Rosenborg skole.
  Skolen vil da bli stengt.

  3. Hvis partene blir enige i løpet av uka eller helga, blir det skole som vanlig fra og med mandag 18.august.Oppmøte for elevene som ovenfor.

  Trondheim 12.08.14

  Mette Winsnes Råberg

  rektor

 • Vitnemålsutdeling

  Vitnemålsutdeling 2014   Vi inviterer med dette elever og foreldre /foresatte til høytidelig 10.trinns avslutning i aulaen tirsdag 17. juni kl. 18.00.   Det vil være utstilling av elevarbeider i Kunst

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vitnemålsutdeling 2014

  Vi inviterer med dette elever og foreldre /foresatte til høytidelig 10.trinns avslutning

  i aulaen tirsdag 17. juni kl. 18.00.

  Det vil være utstilling av elevarbeider i Kunst og håndverk i vrimlearealet til 10.trinn

  Velkommen!

  Hilsen lærerne på 10.trinn

  v. Marte Moe Lysaker (fagleder)

 • Mulig streik i kommunal sektor

  Til foreldre/foresatte ved Rosenborg skole Det kan bli streik i kommunal sektor fra mandag 26.mai. Ved Rosenborg skole har 43 ansatte fått varsel om at de er tatt ut i streik. Det er ikke mulig å oppr

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Til foreldre/foresatte ved Rosenborg skole

  Det kan bli streik i kommunal sektor fra mandag 26.mai. Ved Rosenborg skole har 43 ansatte fått varsel om at de er tatt ut i streik. Det er ikke mulig å opprettholde ordinær drift ved skolen dersom 43 ansatte streiker. Konsekvensen blir at skolen stenges fra mandag 26.mai.

  Merk følgende:

  Dersom partene har kommet til enighet, eller hvis det fortsatt forhandles mandag morgen, betyr dette at det ikke er streik og elevene møter til undervisning som vanlig.

  Dersom det er brudd i forhandlingene, betyr dette at det er streik, og elevene vil ikke ha noe skoletilbud fra mandag morgen.

  Mvh

  Mette Winsnes Råberg

  rektor, Rosenborg skole

 • Vis alle (8)

Rosenborg skole