Kontaktinfo
Telefon
72542100
Adresse
Stadsing Dahls gate 1
Epost
rosenborg-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Aktuelt

 • Vitnemålsutdeling

  Vitnemålsutdeling 2014   Vi inviterer med dette elever og foreldre /foresatte til høytidelig 10.trinns avslutning i aulaen tirsdag 17. juni kl. 18.00.   Det vil være utstilling av elevarbeider i Kunst

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vitnemålsutdeling 2014

  Vi inviterer med dette elever og foreldre /foresatte til høytidelig 10.trinns avslutning

  i aulaen tirsdag 17. juni kl. 18.00.

  Det vil være utstilling av elevarbeider i Kunst og håndverk i vrimlearealet til 10.trinn

  Velkommen!

  Hilsen lærerne på 10.trinn

  v. Marte Moe Lysaker (fagleder)

 • Mulig streik i kommunal sektor

  Til foreldre/foresatte ved Rosenborg skole Det kan bli streik i kommunal sektor fra mandag 26.mai. Ved Rosenborg skole har 43 ansatte fått varsel om at de er tatt ut i streik. Det er ikke mulig å oppr

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Til foreldre/foresatte ved Rosenborg skole

  Det kan bli streik i kommunal sektor fra mandag 26.mai. Ved Rosenborg skole har 43 ansatte fått varsel om at de er tatt ut i streik. Det er ikke mulig å opprettholde ordinær drift ved skolen dersom 43 ansatte streiker. Konsekvensen blir at skolen stenges fra mandag 26.mai.

  Merk følgende:

  Dersom partene har kommet til enighet, eller hvis det fortsatt forhandles mandag morgen, betyr dette at det ikke er streik og elevene møter til undervisning som vanlig.

  Dersom det er brudd i forhandlingene, betyr dette at det er streik, og elevene vil ikke ha noe skoletilbud fra mandag morgen.

  Mvh

  Mette Winsnes Råberg

  rektor, Rosenborg skole

 • Orientering til foreldre/foresatte på 9.trinn

  Idag, fredag 23/5-14, opplevde vi hærverk i elevgarderobene på 9.trinn. Mange låser ble ødelagt og flere elever fikk frastjålet verdisaker. Skolen samarbeider med politiet i slike saker og i dag, 23/5

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Idag, fredag 23/5-14, opplevde vi hærverk i elevgarderobene på 9.trinn. Mange låser ble ødelagt og flere elever fikk frastjålet verdisaker. Skolen samarbeider med politiet i slike saker og i dag, 23/5-14 kom politiet opp på skolen for å etterforske forholdet etter at skolen tok kontakt. Vi oppfordrer alle elever til å oppbevare sine verdisaker på seg og ikke oppbevare disse i skapene i garderoben. Dette er ikke trygg oppbevaring selv om man bruker lås.

  Med vennlig hilsen Rosenborg skole

 • Politi i skolegården

  Til foreldre/foresatte I midttimen i dag mandag 28.april har uniformert politi luftet en politihund i skolegården på Rosenborg skole. Bakgrunnen for dette er at det ifølge leder for politiets forebygg

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Til foreldre/foresatte

  I midttimen i dag mandag 28.april har uniformert politi luftet en politihund i skolegården på Rosenborg skole. Bakgrunnen for dette er at det ifølge leder for politiets forebyggende gruppe, Jan Erik Haugdal, florerer med hasj i ungdomsmiljøet i Trondheim (jfr intervju i Byavisa torsdag 24.04), Skolen oppfanger tidvis rykter om hasjbruk og hasjsalg blant elevene våre, uten at vi kan si at dette foregår. Politiet besøker for tiden mange ulike skoler, og i dag har de vært de i skolegården vår.

  Dersom dere har spørsmål eller kommentarer til ovenstående, kan dere ta kontakt med sosialpedagogisk rådgiver, Ole Øystein Fosnes på telefon 934 11 116, eller med undertegnede på telefon 952 63 114.

  Mvh

  Mette Winsnes Råberg

  rektor

 • Leksearbeid

  Leksearbeid i langfri er på klasserommet til 9C fra i morgen 12.02.13

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Leksearbeid i langfri er på klasserommet til 9C fra i morgen 12.02.13

 • Vis alle (5)
Oppdatert: 27.02.2013

Rosenborg skole