Kontaktinfo
Telefon
72542100
Adresse
Stadsing Dahls gate 1
Epost
rosenborg-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Aktuelt

 • INFORMASJON OM NATT TIL 1. MAI OG NATT TIL 17. MAI.

  De siste årene har over 1000 ungdommer i alderen 12 – 18 år samlet seg på Festningen i Trondheim disse to kvelder/netter.  Det har også vært større ansamlinger i Rotvollfjæra de siste årene, og på Øvr

  Vis mer...

  Vis mindre...

  De siste årene har over 1000 ungdommer i alderen 12 – 18 år samlet seg på Festningen i Trondheim disse to kvelder/netter. Det har også vært større ansamlinger i Rotvollfjæra de siste årene, og på Øvre Leirfoss. Hovedtyngden av ungdommene har vært i alderen 15 – 17 år. Dette har aldri vært et offisielt arrangement, men en uformell møteplass organisert via Facebook og SMS.

  I 2011 og 2012 hadde vi to svært uheldige episoder på området. Samlingene de siste årene har gått uten alvorlige hendelser, og dette er målet også i år. Det har vært færre svært unge på Festningen de tre siste årene, og rådmannen håper foresatte kan bidra til denne positive utviklingen også i år.

  Natt til 1. Mai og natt til 17. Mai har i svært mange år vært samlingsdager for ungdom. For mange har dette vært en mulighet til å treffe jevnaldrende fra ulike deler av byen. Å bli kjent med jevnaldrende og feire vårens anmarsj er motivasjon for mange, og er i utgangspunktet positivt.

  Noen ungdommer debuterer imidlertid både på alkohol, seksuelt og i få tilfeller på illegale rusmidler disse nettene. Det har vært voldsepisoder knyttet til disse ungdomssamlingene.

  Rådmannen oppfordrer alle skoler i Trondheim via FAU eller rektor til å orientere de foresatte om disse utfordringer.

  Politirådet i Trondheim (ordfører, rådmann og politimester) har bedt undertegnede om sterkt å fraråde foresatte å sende sine yngste ungdommer til byen disse nettene. De fleste kulturhus/fritidsklubber i bydelene er åpne disse kvelder. Også kulturhuset ISAK og Trikkestallen er åpne. Ungdom som ønsker å møtes under trygge forhold kan henvende seg til kulturhusene/fritidsklubbene.

  Midtbyen Bydel:
  Caos Cafe på Byåsen ansatte går oppsøkende.


  Lerkendal Bydel:
  Brakka ( v/Sunnland) er åpent 30. april fra kl. 1800 – 2230.

  Heimdal bydel:
  Enter kulturhus Tiller er åpent 30.april fra kl.1800 – 2230.
  Kattemkjellern er åpent 16. mai fra kl. 1900 – 2400.

  Østbyen bydel:
  Chappa kulturhus på Charlottenlund er åpent 30. april kl. 1800 – 2230.

  Byomfattende tilbud:
  Kultursenteret ISAK åpent fra kl. 1800 – 24.00 30.april

  Trikkestallen har oppdaterte åpningstider på facebook : https://www.facebook.com/trikkestallen/?fref=ts

  Det skulle være mye interessant for ungdom i bydelene disse kveldene.

  På bakgrunn i tidligere voldsepisoder, seksuelle overgrep og stort alkoholkonsum blant svært unge ønsker rådmannen at ungdom ikke drar til sentrum/festningen natt til 1. mai og natt til 17. mai. Dette for ikke å utsette seg selv for fare.

  Samtidig oppfordrer rådmannen foresatte til å melde seg som Natteravn, eller alternativt å besøke de møteplasser ungdom tradisjonelt har oppsøkt disse to netter. For å melde seg som natteravn kan man kontakte Karl Sellgren Karl.Sellgren@bymisjon.no som koordinerer Natteravnarbeidet i Trondheim.

  Vi ønsker en trygg mai feiring for våre ungdommer

  Even Ytterhus
  SLT-koordinator Trondheim
  rådmannens stab

 • Viktig beskjed til alle foreldre og foresatte ved Rosenborg skole

  Idag, tirsdag 19.april 2016, går vi over fra Mobilskole til 'Meldeboka'. Du får tak i denne app'en enten ved å gå inn på , eller last ned Meldeboka-app på AppStore eller Google Play.http://meldeboka.t

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Idag, tirsdag 19.april 2016, går vi over fra Mobilskole til 'Meldeboka'. Du får tak i denne app'en enten ved å gå inn på , eller last ned Meldeboka-app på AppStore eller Google Play.http://meldeboka.trondheim.kommune.no Vi ønsker at alle som har SmartPhone gjør dette så raskt som mulig og at dere gjør dere kjent med alle de funksjonene som finnes der. Dette er nemlig kommunens nye fraværssystem og det er viktig at alle meldinger om fravær sendes gjennom den nye digitale Meldeboka.

  Med vennlig hilsen Rosenborg skole

 • Vitnemålsutdeling for 10.trinn våren 2016

  Vitnemålsutdelingen for 10.trinn på Rosenborg skole vil være mandag 20.juni 2016 klokken 18:00-20:00   Med vennlig hilsen Rosenborg skole

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Vitnemålsutdelingen for 10.trinn på Rosenborg skole vil være mandag 20.juni 2016 klokken 18:00-20:00

  Med vennlig hilsen Rosenborg skole

 • Skidag for hele skolen torsdag 11/2-16

  ?Torsdag 11/2-16 er det skidag for hele skolen. Det er mulighet for gåtur, lang/kort tur på langrenn og aking. Vi har dessverre ikke muligheter for alpint denne gangen. Vi kommer med mer informasjon s

  Vis mer...

  Vis mindre...

  ?Torsdag 11/2-16 er det skidag for hele skolen. Det er mulighet for gåtur, lang/kort tur på langrenn og aking. Vi har dessverre ikke muligheter for alpint denne gangen. Vi kommer med mer informasjon senere, men det er viktig at alle planlegger at de skal ha skidag denne dagen.

  Med vennlig hilsen Rosenborg skole

 • Nyttårsball 2016

  Torsdag 28.januar kl.18.00 - 23.30 Det koster kr.100,-. Pizza, is og en brus til hver på "billetten”. Elevene bruker klasserominngangene, de registreres ved ankomst der og bruker egne skap til yttertø

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Torsdag 28.januar kl.18.00 - 23.30

  Det koster kr.100,-.

  Pizza, is og en brus til hver på "billetten”.

  Elevene bruker klasserominngangene, de registreres ved ankomst der og bruker egne skap til yttertøy og utesko.

  • Bespisning på hvert trinn. Foreldre serverer og bidrar mht rydding
  • Vi går to og to pent ned til aulaen etter bespisningen, 8.trinn først, så 9.trinn og til slutt 10.trinn.
  • I aulaen blir det taler, litt underholdning og dans.
  • Det blir anledning til å kjøpe brus utover kvelden! (kiosk ved kantina)

  VELKOMMEN TIL ET FLOTT OG HYGGELIG NYTTÅRSBALL!

 • Vis alle (22)

Rosenborg skole