Kontaktinfo
Telefon
72549730
Adresse
Parallellen 14
Epost
sjetne-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

EN GOD SKOLE FOR ALLESjetne skole har ca. 527 elever  fordelt på 1. til 10.trinn.
Skolen har 150 elever på 
SkolefritidsordningaMer informasjon om skolen  


Aktuelt

 • FAU-representanter

  FAU-representanter

  I dokumentet finner du oppdatert liste over foreldrerepresentantene i FAU. –> Trykk her for å se på dokumentet.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  I dokumentet finner du oppdatert liste over foreldrerepresentantene i FAU.

  –> Trykk her for å se på dokumentet. • Prosjekt i 10.trinn: Studie av sko

  Prosjekt i 10.trinn: Studie av sko

  Her ser du et lite utvalg av det imponerende arbeidet elevene på 10.trinn har stått for:    

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Her ser du et lite utvalg av det imponerende arbeidet elevene på 10.trinn har stått for:

  fullsizerender fullsizerender fullsizerender fullsizerender fullsizerender

  fullsizerenderfullsizerender

   

   


 • Vil du prøve Creaza?

  Vil du prøve Creaza?

  Trykk her og LOGG INN MED FEIDE  for å ta en kikk. 21st Century Skills I Creaza jobber elevene med fag og ferdigheter ved å produsere tankekart, presentasjoner, tegneserier, filmer og lydproduksjoner,

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Trykk her og LOGG INN MED FEIDE  for å ta en kikk.

  21st Century Skills

  I Creaza jobber elevene med fag og ferdigheter ved å produsere tankekart, presentasjoner, tegneserier, filmer og lydproduksjoner, i en faglig kontekst.

  Creaza passer for alle elever på alle trinn i alle fag. Verktøyene spenner fra tegneserieverktøy og video- og lydredigeringsverktøy til tankekart- og presentasjonsverktøy. Med Creaza blir elevene blir aktive produsenter i sin egen læring.

  Logg inn på Creaza

  LOGG INN MED FEIDE

  Bilderesultat for creaza


 • Flere Chromebooks deles ut

  Flere Chromebooks deles ut

  Sist skoleår (i mars 2016) mottok vi 91 stk. Chromebooks til 7. og 8.trinn. Disse ble fordelt slik at alle elevene på 8.trinn og de fleste på 7.trinn fikk disponere hver sin maskin. I høst får vi nest

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Sist skoleår (i mars 2016) mottok vi 91 stk. Chromebooks til 7. og 8.trinn. Disse ble fordelt slik at alle elevene på 8.trinn og de fleste på 7.trinn fikk disponere hver sin maskin.

  I høst får vi nesten like mange maskiner. Det betyr at alle på årets 8.trinn (fjorårets 7.trinn) nå blir oppgradert til å få ha hver sin!  Resterende PC-er vil disponeres av 7.trinn. Det betyr at noen elever på 7.trinn (som for tiden har tilhold på Brøset skole) får låne en Chromebook allerede nå i høst.

  Dette er veldig gode nyheter, og vi gleder oss til å få disse i drift og oppleve en mye enklere IKT-hverdag.
  Dekningen på CB-er i denne utrullingen er på ca 65 % på 7. og 8.trinn i hele Trondheim Kommune. (Maskiner til 65 % av elevene i snitt.)

  Informasjon om IKT-prosjektet Chromebooks og GAFE:

  Fra http://www.trondheim.kommune.no/gafe.

  Trondheim kommune har valgt Chromebooks (bærbare PCer) og Chromebox (stasjonære PCer) som standard digitalt utstyr i skolen. Dette utstyret vil fullt ut erstatte skolenes WindowsPC-er innen 2019.

  Chromebooks har Google sitt operativsystem (ChromeOS) hvor alle programmer kjøres i selve nettleseren. Det vil si at det ikke er mulig å installere programvare på harddisken som på en vanlig PC.  

  Chromebook fungerer utmerket med Google Apps for Education, og pålogging skjer ved å bruke den identen man har fått utdelt. En stor fordel med denne løsningen er rask og enkel oppstart og tilgang, slik at elevene kommer hurtigst mulig i gang med det arbeidet de skal gjøre.


 • Vi forbereder FN-dagen

  Vi forbereder FN-dagen

  Markeringa av FN-dagen foregår i Grendahuset mandag 24. oktober. Dette er en tradisjon på Sjetne skole.  (Info hos FN-sambandet.)Vi skal ha sang, appell og framføring. Denne sangen øver alle på:

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Markeringa av FN-dagen foregår i Grendahuset mandag 24. oktober. Dette er en tradisjon på Sjetne skole.  (Info hos FN-sambandet.)Vi skal ha sang, appell og framføring. Denne sangen øver alle på:


 • Har du prøvd MusicDelta ennå?

  Har du prøvd MusicDelta ennå?

  Sjetne skole abonnerer på MusicDelta. Det er et program for å lære om musikk – en sky-basert samling av ressurser for å lage musikk og lære om musikkhistorie. Husk å bruke Chrome nettleser. Logg inn m

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Sjetne skole abonnerer på MusicDelta. Det er et program for å lære om musikk – en sky-basert samling av ressurser for å lage musikk og lære om musikkhistorie.

  Husk å bruke Chrome nettleser. Logg inn med FEIDE på http://www.musicdelta.no

   

  musicdelta
  http://www.musicdelta.no

   


 • Innlogging på IST Læring

  Innlogging på IST Læring

  Elevene kan nå logge inn på IST Læring. Adressen er: https://trondheim-student-learn-no.ist.com. Elever og lærere finner link på sine datamaskiner på skolen. På plattformen finner elevene fravær, anme

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Elevene kan nå logge inn på IST Læring.
  Adressen er: https://trondheim-student-learn-no.ist.com.

  Elever og lærere finner link på sine datamaskiner på skolen. På plattformen finner elevene fravær, anmerkninger og fagvurderinger.
  (Ikke alle fag og trinn er i drift ennå. Men det kommer etter hvert. Foresatte får innlogging i løpet av skoleåret.) Se på video, så skjønner du mer:

  image003

  (Tekst fra brukermanualen til IST Læring («Drive» er et annet navn for «Disk»):

  IST Læring er utviklet med utgangspunkt i den pedagogiske prosessen. Læreplanene danner sentrum av løsningen og alle verktøyene er opprettet for å hjelpe skolene å forbedre kommunikasjon, skape faglig dokumentasjon og gi effektiv støtte i læringsprosessen. Ved tett kobling mellom verktøy for planlegging, evalueringer, vurderinger og oppfølgingsmøter blir løsningen dermed et kraftig system som bidrar i hele prosessen fra planlegging til vurdering og oppfølging. Som en resultat av dette tilbyr løsningen gode oversikter hvor elevens prestasjoner og resultater står i fokus.

  I stedet for å tilby våre egne løsninger for distribusjon av aktiviteter og læringsressurser, eller å bruke egne verktøy for kommunikasjon og samarbeid er IST Læring integrert med et av de beste og raskeste voksende LMS-verktøyene tilgjengelig: Google Apps for Education (heretter GAfE). Dette gir brukerne tilgang til et system som inneholder det beste av to verdener. GAfE er tilgjengelig med alle sine verktøy og funksjonalitet og IST Læring tilbyr profesjonelle og tidsbesparende verktøyene for planlegging, evaluering og dokumentasjon med en tett tilknytning til norske læreplaner og lover.

  En viktig og sentral del av GAfE er Google Classroom. Google Classroom er en gratis webplattform som integrerer dine Google Apps for Education med dine Google Apps, herunder Google Docs, G-mail og Google Kalender – en løsning som er designet for å spare brukeren for både tid og papir.

  For å organisere arbeidet oppretter Google Classroom Drive-mapper for hver enkelt klasse og oppgave. Lærere kan enkelt kople på filer fra sine Drive-mapper til oppgavene. Ved innlevering kan elevene så kople på filer til sine innleveringer. Alle filer som leveres inn i sammenheng med en innlevering lagres i Google Drive.

  I Google Kalender får elevene en oversikt over sine aktiviteter og oppgaver med tilhørende tidsfrister. De kan så starte arbeidet ved et enkelt klikk. Lærere får raskt og enkelt oversikt over hvor mange elever som har gjennomført oppgavene, og kan gi direkte real-time tilbakemelding og vurdering i Google Classroom.


 • Vinnerbildet fra onsdag 21.09.

  Vinnerbildet fra onsdag 21.09.

  15 bilder var med i konkurransen. Her er vinnerbildet. Takk til alle som deltok!

  Vis mer...

  Vis mindre...

  15 bilder var med i konkurransen. Her er vinnerbildet. Takk til alle som deltok!

  qt_aq-czga8uyps_-q9ojltqdvp4ypk832mtaytcyc5uxc0zj6u9w-3wd_jtxwblbspsdgs2048
  Dette bildet fikk ca 50 % av stemmene.  Vi synes bildet er velkomponert, og speilbildet er en fin effekt. (Bildet er sterkt komprimert.)

 • 5-7 på tur

  5-7 på tur

   Mellomtrinnet på tur i Estenstadmarka. Flott vær og glade barn (og lærere) ved Estenstaddammen! Stem på dagens naturbilde! Alle kan delta og bestemme hvilket som skal være dagens naturbilde. Vinneren

  Vis mer...

  Vis mindre...

  wp-1474461486838.jpg Mellomtrinnet på tur i Estenstadmarka. Flott vær og glade barn (og lærere) ved Estenstaddammen!

  Stem på dagens naturbilde! Alle kan delta og bestemme hvilket som skal være dagens naturbilde. Vinneren får en liten belønning. Alle bildene er tatt av våre dyktige elever på mellomtrinnet.

  Link til fotokonkurransen HER: (Alle kan delta!
  wp-1474461421148.jpgwp-1474461571933.jpg

  img_2744 fisk img_2742

  wp-1474461395771.jpg wp-1474461382069.jpg

  Link til fotokonkurransen  HER: (Alle kan delta)

  https://goo.gl/forms/TGp9JI9fGIrC5h7K2


   


 • Turdag for 5. og 7.trinn onsdag

  Turdag for 5. og 7.trinn onsdag

  Onsdag er det tur ut i skogen for elevene som vanligvis busses til Brøset skole. Elevene møter til vanlig tid, men med annet innhold i sekken: Nemlig i følge arket de fikk med seg hjem i går og som og

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Onsdag er det tur ut i skogen for elevene som vanligvis busses til Brøset skole.

  Elevene møter til vanlig tid, men med annet innhold i sekken: Nemlig i følge arket de fikk med seg hjem i går og som også ble sendt i Meldeboka. Skogdagen gjennomføres i Estenstadmarka.  God tur!

  p1010249-dammene-estenstadmarka_1_1
  Bildet er kopiert fra: randia-hobby-blogg.blogspot.no

   


Sjetne skole