Kontaktinfo
Telefon
72547350
Adresse
Vikelvvegen 151
Epost
solbakken-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

its learning

 

Syngende skole

Velkommen til skolestart mandag 15. august. Første dagen varer skolen fra 11.00-13.00. Det kjøres skolebuss hjem for de som har skoleskyss. SFO er åpen før og etter skolen.

 • Jubileumsfest for elevene

  Jubileumsfest for elevene

  Torsdag 9. juni var det jubileumsfest for alle elever ved Solbakken skole. Gymsalen var pyntet til fest og elevene fikk servert varm festlunsj og dessert. Det var skikkelig feststemning med festtale o

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Torsdag 9. juni var det jubileumsfest for alle elever ved Solbakken skole. Gymsalen var pyntet til fest og elevene fikk servert varm festlunsj og dessert. Det var skikkelig feststemning med festtale og underholdning av lærerne.

 • Humlebuzz

  Humlebuzz

  Solbakken skole har hatt besøk av Humlebuzzen. "HumleBuzz er et skoleprosjekt som skal spre kunnskap om pollinering, og om hvor viktig insektene er for produksjonen av mat. I dette prosjektet blir vi

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Solbakken skole har hatt besøk av Humlebuzzen.

  "HumleBuzz er et skoleprosjekt som skal spre kunnskap om pollinering, og om hvor viktig insektene er for produksjonen av mat. I dette prosjektet blir vi nærmere kjent både med humler, bier og andre insekter. Vi skal bli med humlene hjem og studere hvordan de samarbeider med blomstene. Humlene får all den maten de trenger når de hjelper blomstene med pollinering.

  Når Humlebuzz kommer på besøk, har vi med oss et levende humlebol! Der bor dronningen og hennes døtre. Du skal få holde den lille kassa med alle humlene i, og studere hva de holder på med."

 • Jubileumsdag/jubileumsforestilling

  Torsdag 9. juni skal skolen markere sine 150 år. På dagtid er det program for skolens elever. Det blir servering av varm mat i en festpyntet gymsal. Underholdning og taler av de voksne ved skolen, sam

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Torsdag 9. juni skal skolen markere sine 150 år. På dagtid er det program for skolens elever. Det blir servering av varm mat i en festpyntet gymsal. Underholdning og taler av de voksne ved skolen, samt overrekkelse av jubileumsgaver til elevene.

  På ettermiddagen er det jubileumsforestilling hvor barna underholder. Både skolekorpset og Jonsvatnet Brass deltar sammen med elevene.

  Ettermiddagen: Oppmøte kl. 17.00. Gratis boller, kaker og drikke til både foreldre og barn før forestillingen. Det vil også bli salg av jubileumsskriftet ( 100 kr ) og jubileumspins ( 60 kr ). Jubileumslotteri med flotte premier. Forestillingen starter kl. 18.00.

  Hjertelig velkommen til jubileumsfest på Solbakken skole torsdag 9. juni fra kl. 17.00.

 • Bilder fra 17. mai

  Bilder fra 17. mai

  Vis mer...

 • Solbakken skole i 17. mai-toget

  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/05/17/Dette-er-en-stor-dag-for-oss-12743403.ece

  Vis mer...

 • Slik blir barnetoget i Trondheim 17. mai

  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/05/16/Slik-blir-togene-i-Trondheim-17.-mai-12733870.ece

  Vis mer...

 • Jubileums-pins

  Støtt opp om 150 årsjubileet. Kjøp en jubileums-pin. De koster 60 kroner og kan kjøpes ved å henvende seg i administrasjonen ved skolen.

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Støtt opp om 150 årsjubileet.

  Kjøp en jubileums-pin. De koster 60 kroner og kan kjøpes ved å henvende seg i administrasjonen ved skolen.

 • Digital meldebok

  Digital meldebok

  Solbakken skole har nå tatt i bruk digital meldebok. Les mer på: http://www.trondheim.kommune.no/meldeboka

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Solbakken skole har nå tatt i bruk digital meldebok. Les mer på:

  http://www.trondheim.kommune.no/meldeboka

 • Solbakken skole er 150 år

  Solbakken skole er 150 år

  Solbakken skole er 150 år i 2016. I den forbindelse er det laget et informasjonskriv om ulike aktiviteter som skal foregår på skolen. Jubileumsåret 2016.pdf  

  Vis mer...

  Vis mindre...

  150 år

  Solbakken skole er 150 år i 2016. I den forbindelse er det laget et informasjonskriv om ulike aktiviteter som skal foregår på skolen.

  Jubileumsåret 2016.pdf

 • Den syngende skole

  Solbakken skole er i år med på Syngende skole. Syngende skole er en nasjonal satsing inn mot barneskolen. Vi ønsker å motivere skolen til å bruke sang i alle fag, og gi barna anledning til å synge hve

  Vis mer...

  Vis mindre...

  Solbakken skole er i år med på Syngende skole.
  Syngende skole er en nasjonal satsing inn mot barneskolen. Vi ønsker å motivere skolen til å bruke sang i alle fag, og gi barna anledning til å synge hver dag. I tillegg ønsker vi at skolen integrerer så mye sang som mulig inn i sin generelle virksomhet og at den skaper tradisjoner der sang brukes aktivt. Hensikten med Syngende skole er å la norske skolebarn dra fordel av de positive læringseffektene knyttet til sang.

 • Vis alle (6)

Solbakken skole