Hjem Koronainformasjon fra Trondheim kommuneBestill time for vaksinering

Bestill time for vaksinering

Du kan bestille time for vaksinering via digitalt skjema eller koronatelefonen. Kommunen tar kontakt med deg når det er din tur til å bestille time.

En kvinne sitter i et avlukke på vaksinestasjonen på Sluppen, klar for å få vaksine. En sykepleier sitter klar med medisinsk utstyr.
På vaksinestasjonen på Sluppen kan drøyt 250 personer få vaksine samtidig.

Hvis vaksinen består av to doser, bestiller du første og andre dose samtidig.

Du kan ikke få vaksine uten å ha bestilt time på forhånd.

Skjema for å bestille time

Etter at du har fått beskjed fra kommunen, kan du bruke digitalt skjema for å bestille dag og time for vaksinering.

Logg inn for å bestille time for vaksinering

Merk: Du må bruke BankID (kodebrikke eller på mobil) for å logge inn.

Pårørende kan bestille for deg ved å logge seg på skjemaet med sin BankID.

Telefon

Hvis du ikke kan bestille time på nettet, kan du ringe koronatelefonen på 90 50 90 52.

Hvem får koronavaksine nå?

Nå kan personer født i 1941 bestille time. De som er eldre, og som ennå ikke er vaksinert, kan også bestille time denne uka.

Trondheim kommune mottar denne uka (uke 10) 3768 vaksinedoser.

Avbestille time

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp til bestilt tid og sted, kan du ringe 90 50 90 52 for å avbestille timen.

Hva gjør jeg hvis jeg har behov for tolk?

Du har rett til tolk. Tolk er gratis.

Har du behov for tolk, ta kontakt med koronatelefonen 90 50 90 52. De bestiller vaksinetime, og tolk ved behov.

Både tolk og helsepersonell har taushetsplikt. Dette betyr at de holder opplysninger om din helse hemmelig.

Les mer om hvordan koronavaksineringen foregår i Trondheim.

Sist oppdatert: 26.02.2021