Bestill koronatest

Her kan du bestille koronatest via digitalt skjema eller koronatelefonen. Hvis du har bestilt koronatest via skjema, skal du ikke ringe koronatelefonen. Dette skaper bare lengre ventetid.

Illustrasjonsbilde av reagensrør

Hvem bør teste seg?

Mer informasjon om testing og hvem som bør teste seg, finner du på helsenorge.no.

Skjema for å bestille koronatest

Du må logge inn med BankID/MinID for å bruke skjemaet.

• Du kan også reservere time for dine barn.
  • Du kan selv velge tidspunkt for testing.
  • Logg deg på igjen i løpet av dagen, hvis du ikke fant time ved første forsøk.

Det er gratis å ta koronatest.

Avbestille time

Du kan avbestille timen din i det samme skjemaet du brukte for å bestille koronatest. Du kan avbestille timen inntil 8 timer før reservert tid.

Hvis du må avbestille under 8 timer før reservert tid, må du ringe koronatelefonen, telefon 90 50 90 52.

Dette gjelder ikke for hjemmetester og studenttester.

Informasjon til deg som skal ta koronatest

Alle som har behov for en koronatest må lese viktig informasjon fra Trondheim kommune.

Informasjon til deg som skal ta koronatest

Her finner du informasjon om svartid og hvilke karanteneregler som gjelder for deg.

Tidspunkt og sted for testing

Vi har flere teststasjoner rundt omkring i byen. Du kan velge teststasjon og tidspunkt for testing i skjemaet.

Svar på testen

Du finner svaret på testen ved å gå inn på helsenorge.no og logge deg inn med BankID.

Svaret legges der så snart prøven er analysert og besvart fra laboratoriet.

Du få et varsel til din mobiltelefon eller e-post når prøvesvaret er klart.

Hvis du har problemer med å finne prøvesvaret ditt på helsenorge.no eller har spørsmål om prøvesvaret eller om din helsetilstand, så ta kontakt med fastlegen din per telefon.

Koronatelefonen

Har du spørsmål om koronaviruset, vaksinering, mistanke om at du er smittet, eller ønsker time for å ta en test?

Ring Trondheim kommunes koronatelefon på 90 50 90 52.

Telefonen er åpen

• hverdager kl. 08.30-18.00
  • lørdag og søndag kl. 11.00-18.00

Vi bestiller tolk ved behov. Dette kan ta litt tid, men vi kontakter deg så fort som mulig.

Bekymringstelefon

Er du urolig eller bekymret, kjenner du deg berørt av koronapandemien og trenger noen å snakke med?

Da kan du ringe Trondheim kommunes bekymringstelefon for råd og veiledning på telefon 90 86 98 40.

Telefonen er bemannet av kommunepsykologer. Alle som er over 18 år kan ringe, og du kan være anonym.

Telefonen er betjent på mandag, onsdag og fredag kl. 12.00-14.00.

Information in English

Sist oppdatert: 06.04.2021