Hjem Koronainformasjon fra Trondheim kommunePressemeldingerTo nye smittede i Trondheim

To nye smittede i Trondheim

Torsdag 18. februar fikk to personer i Trondheim påvist covid-19. Begge har mildt sykdomsforløp.

Sist oppdatert: 19.02.2021

Bilde av kvinne som blir testet for covid-19

De smittede, en av hvert kjønn, er i 40-årene og i tenårene. Personen i 40-årene er blitt smittet av kjent nærkontakt, mens det ennå jobbes med å finne smittekilden til den yngste.

Alle som har vært på Bunnpris-butikken i Vestlia torsdag 18. februar mellom kl. 11 og 12, bes være obs på eventuelle symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

Kommunale enheter som er berørt: Steindal skole

Torsdag ble det gjennomført 927 tester i Trondheim. Den siste uka er andel positive tester 0,2 prosent.

Vaksine

Det er til nå 8391 personer i Trondheim som har fått vaksinedose nummer en. 2736 har mottatt dose nummer to. Det nasjonale vaksineregisteret SYSVAK oppdateres senere i dag så det reelle tallet er noe høyere.