Hjem Koronainformasjon fra Trondheim kommunePressemeldingerEtt nytt koronatilfelle i Trondheim 24.09.

Ett nytt koronatilfelle i Trondheim 24.09.

En voksen kvinne i Trondheim fikk påvist koronasmitte torsdag 24. september. Kvinnen er smittet i utlandet, og har mildt forløp.

Det er god kapasitet for  koronatesting i Trondheim

Totalt ble det utført 577 tester torsdag. Av disse ble 37 testet via mobile stasjoner.

I løpet av torsdag fikk Trondheim kommune 300 henvendelser til koronatelefonen, mens 623 henvendte seg via internett.

Testkapasiteten i Trondheim er god, og det er kort ventetid. Totalt 249 personer er satt opp til testing de nærmeste dagene, mens 64 personer venter på og vil få snarlig time.

Sist oppdatert: 25.09.2020