Send ekspertene dine spørsmål

Har du spørsmål før barnehagene åpner igjen? Nå kan du spørre ekspertene direkte.

Illustrasjon av to som står utenfor et gjerde til en barnehage med spørsmålstegn over hodet. Inne i barnehagen står det en dame med en snakkeboble over hodet. Vi vil gjerne høre hva dere lurer på.
Torsdag 16. april svarer ekspertene på dine spørsmål.

Neste uke åpner barnehagene igjen og vi vet at mange foreldre har flere spørsmål.

Derfor vil kommunens ledelse og helsefaglige eksperter svare på spørsmål fra foreldre og foresatte til barn i barnehagene.

Send gjerne dine spørsmål på e-post til redaksjon.kontortjenesten@trondheim.kommune.no innen onsdag kveld, så stiller vi dem i en direktesending torsdag 16. april klokka 10:00.

Sendingen vil du finne på kommunens hjemmeside.

Sist oppdatert: 15.04.2020