Hjem NyheterTilskudd fra Trondheim kommune til kunst- og kulturtiltak

Tilskudd fra Trondheim kommune til kunst- og kulturtiltak

Informasjon til de som har fått tilskudd fra Trondheim kommune til kunst- og kulturtiltak som nå blir avlyst eller utsatt som følge av situasjonen med koronasmitte Illustrasjonsfoto, pengesedler

Avlysninger

Trondheim kommune kommer ikke til å kreve tilbake tilskuddsmidler som allerede er brukt. Dette inkluderer budsjetterte utgifter til forberedelse og selve gjennomføringen av tiltaket, for eksempel utgifter til utøvere eller artister. Ved avlysning skal dette omtales i rapport og regnskap som leveres på vanlig måte. Dette gjelder alle avlysninger som følge av myndighetenes smitteverntiltak.

Utsettelser

Dersom arrangementet eller prosjektet utsettes, må dette gjøres i samråd med kommunens saksbehandler for tilskuddet.

Spørsmål rundt dette kan rettes til saksbehandler, eller til tilskudd@trondheim.kommune.no.

Sist oppdatert: 13.03.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)