Hjem NyheterEM-festen i Trondheim avlyst

EM-festen i Trondheim avlyst

Stor smittespredning gjør at Norge ikke kan stå som arrangør av håndball-EM og dermed mister Trondheim status som vertsby.

Bilde av tribune i Trondheim Spektrum under en håndballkamp. Full av folk med med supportereffekter. Leddskjerm bak i bildet med tid og stilling. Det blir ingen folkefest i Trondheim Spektrum i desember. (Foto: Carl-Erik Eriksson)

– På bakgrunn av norske helsemyndigheters grundige vurderinger, samt politiske myndigheters klare krav og ønsker, er det klart at Norge ikke kan stå som arrangør av Håndball-EM for kvinner i desember, sier håndballforbundet i en pressemelding mandag formiddag.

– Synd, men nødvendig, sier kommunedirektør Morten Wolden. Han har stor forståelse for at beslutningen blir som den blir, og at det ikke er mulig å gjennomføre EM i Trondheim:

– Det er veldig synd for Trondheim Spektrum og for utelivet i Trondheim. Vi går også glipp av internasjonal markedsføring av byen. Vi lover å komme sterkt tilbake, og skal være på tilbudssida for kommende mesterskap, sier Morten Wolden.

Sist oppdatert: 16.11.2020