Hjem NyheterGifte deg borgerlig i Trondheim i sommer?

Gifte deg borgerlig i Trondheim i sommer?

Trondheim kommune håper at mange ønsker å besøke byen vår i år. Trondheim er en attraktiv by med mange severdigheter og helt fantastisk å gifte seg i.

Bidle av et nygiftet par på rådhustrappa
Trondheim kommune utvider nå tilbudet for alle dem som ønsker å gifte seg i rådhuset i sommer. ARKIVFOTO

Trondheim kommune utvider derfor vigselstilbudet med 50 ekstra vigselstimer i juli og august som nå legges ut på kommunens hjemmeside.

Mer informasjon og ledige timer finner dere her.

Hvis det blir stor pågang er vi åpne for å utvide antall timer videre. 156 timer ligger ute fra før, men de fleste er allerede opptatt. Når vi utvider med nye 50 timer øker vi kapasiteten betydelig. Dermed kan det ligge an til bryllupsrekord i Trondheim i sommer.

Sist oppdatert: 02.06.2020