Hjem NyheterHar du helsefaglig bakgrunn og vil hjelpe til?

Har du helsefaglig bakgrunn og vil hjelpe til?

Trondheim kommune setter stor pris på at mange har meldt seg for å bidra i en krevende situasjon for helsetjenestene i forbindelse med koronapandemien. En god del ekstra helsepersonell er allerede rekruttert, men vi vil gjerne ha flere.

Sykepleier tar vare på eldre dame

Det er nå størst behov for å rekruttere  sykepleiere i midlertidige stillinger eller som tilkallingsvikarer, men vi er også interessert i andre søkere med helsefaglig bakgrunn. Behovet kan endre seg raskt ut i fra smittesituasjon og karantener for ansatte på helseinstitusjoner.

Vi gjør oppmerksom på at pensjonert helsepersonell kan melde seg og arbeide - uten at pensjonen reduseres. Studenter innenfor helsefag er også velkommen til å søke.

Det er en forutsetning at de som ansettes  ikke allerede er ansatt i kommunen eller en annen helseinstitusjon.

Hvis dette kan være noe fra deg, kan du gå inn på denne annonsen.

Vi håper å høre fra deg.

Sist oppdatert: 30.09.2020