Hjem NyheterBli med på sommeraktiviteter for barn og unge

Bli med på sommeraktiviteter for barn og unge

I år er det et ekstra stort tilbud av ferieaktiviteter for barn og unge i Trondheim. Bilde av tre barn bakfra med sekk på ryggen som hopper i lufta. De er ute i naturen på en tursti.

Aktivitetene er resultatet av en skikkelig koronadugnad! Det er frivillige lag og organisasjoner, idrettslag, kulturaktører, institusjoner og kommunen som tilbyr aktivitetene.

Her er det muligheter til å bli med på alt fra veving til multisport, kunstkurs, illustrasjonsworkshop, Geek Squad, generasjonstrening, sommersykling og parkour.

Alle kan melde seg på, men av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser per aktivitet.

Kommunens side for ferieaktiviteter gir en fyldig oversikt over både kommunens og andres aktiviteter.

Eller du kan finne aktiviteter i kalenderen sommertrondheim.no, som er laget av Bedriftsidretten i Trøndelag Idrettskrets. Sommertrondheim.no gir en felles oversikt over idrett og andre typer aktiviteter.

Uansett hvilken av de to nettsidene du velger, så vil påmeldingen gå direkte til arrangøren av den aktiviteten du ønsker å delta i.

Profilbilde av Morten Rasch Eliassen

- Kalenderen SommerTrondheim er et prøveprosjekt og vi er veldig positivt overrasket over hvor mange aktiviteter vi har fått på plass, sier Morten Rasch Eliassen, avdelingsleder i Bedriftsidretten Midt-Norge.

Aktivitetene er for ulike aldersgrupper og noen er for hele familien, der barn og foreldre kan delta og oppleve noe sammen.

God sommer!

Sist oppdatert: 06.07.2020