Hjem NyheterVeteranmarkering i Nidaros domkirke

Veteranmarkering i Nidaros domkirke

Trondheim kommune ønsker også i år alle veteraner velkommen til markering av Frigjørings- og veterandagen 8. mai.

Bilde av veteranmarkering i Nidarosdomen i 2013
I år vil ikke folk stå like tett som her, under veteranmarkeringen i Nidarosdomen.

Dagen markeres med taler, opptredener av Nidarosdomens guttekor og Luftforsvarets musikkorps, og navneopprop av veteraner som skal tildeles kommune- og fylkesnål.

Markeringen foregår i Nidaros domkirke lørdag 8. mai fra kl. 14.15. Dørene åpnes kl. 14.00. På grunn av den pågående covid-19 pandemien, vil arrangementet bli noe enklere enn tidligere år. Av smittevernhensyn må alle sitte på tildelte plasser under hele markeringen. Kommune- og fylkesnål vil bli tilsendt veteranene pr. post i ettertid.

Arrangementet er et samarbeid mellom Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Luftforsvarets musikkorps, Luftkrigsskolen, Nidaros domkirke og Vår Frue menighet.

Antrekk: Sivilt, eventuelt hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

Her kan du melde deg på. Påmeldingsfristen er 21. april.

For spørsmål om arrangementet, ta kontakt med Trondheim kommune, ordførerens kontor, tlf. 48 20 99 78.

Gjeldende smittevernregler på det aktuelle tidspunktet, vil bli fulgt under arrangementet. Det tas forbehold om at arrangementet kan bli avlyst ved endringer i smittesituasjonen.

Her finner du mer informasjon om veteraner i Trondheim.

Sist oppdatert: 25.03.2021