Hjem NyheterØkonomi- og virksomhetsrapporter for 2017

Økonomi- og virksomhetsrapporter for 2017

Årsrapport, regnskapsrapport og finansrapport for 2017 er nå publisert.

Nå kan du lese årsrapport, regnskapsrapport og finansrapport til Trondheim kommune for 2017.

Noen glimt fra året som gikk viser en allsidig kommunal virksomhet og tjenesteproduksjon.

• Over tusen trondheimselever deltok på Science Camp, som foregikk under den internasjonale vitenskaps- og musikkfestivalen Starmus.
  • Trondheim kommune har de siste årene bosatt et større antall enslige mindreårige flyktninger. I 2017 kom det til 43 flyktninger, hvorav 33 var fra Afghanistan.

• Flere barn og unge opplever utenforskap og mobbing. Dette var blant temaene da Trondheim kommune arrangerte den nordiske konferansen Storbyens hjerte og smerte i oktober.
  • Tusenvis av kvinner fikk i 2017 gratis HVP-vaksine, som beskytter mot livmorhalskreft. Trondheim kommune opprettet et drop-in-tilbud i Trondheim Spektrum, og på vaksinedagene var det lange køer.

Sist oppdatert: 04.05.2018

Hva forsøkte du å finne?

IsDev: False
            IsProd: True