Hjem NyheterFår pris for innovativ løsning

Får pris for innovativ løsning

I plussbyen Trondheim har kommunen nå utviklet et rammeverk for bærekraftig omstilling. Det ble nettopp kåret til en av de mest innovative løsningene utviklet av EU-midler. Bilde av rammeverket.

Målet er å synliggjøre EU-finansierte prosjekter av høy kvalitet så de blir tilgjengelige for publikum via EUs Innovation Radar-plattform. På den måten kan innbyggere verden over følge med på de teknologiske og vitenskapelige fremskrittene forskere og innovatører gjør rundt om i Europa.

Denne åpenheten støttes av EUs medlemsland og så langt har ministre fra 23 land signert innovasjonserklæringen som bekrefter deres støtte.

Nysgjerrig på rammeverket?

Metoden for å finne prosjekt til denne radaren finner du her.

Sist oppdatert: 22.07.2020