Hjem NyheterHør kommunens podcast

Hør kommunens podcast

Rådmann Morten Wolden er første gjest i podcasten “Store, lille Trondheim”. Vi oppsummerer året som snart er gått og er innom tema som nyskaping, uro i skolene, eldrebølgen, bærekraftsmål - og fotball. Morten Wolden i podcast-studio sammen med Tone Fagerholt og Harald Schjølberg.
Rådmann Morten Wolden er første gjest i studio

Så ta deg tid nå i denne søte juletid til å låne øre til en av få kommunale podcaster. Dette er et prøveprosjekt fra Kommunikasjonsenheten, og tanken er å kunne gå litt i dybden på noe av det som rører seg i kommunen. På nyåret kommer det flere sendinger. Følg med. Den er også tilgjengelig på iTunes.

Har du forslag til tema eller tilbakemeldinger, kan du sende en e-post til Tone Fagerholt.

Publisert: 19.12.2018

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)