Hjem NyheterInvitasjon til veteranmarkering i Trondheim

Invitasjon til veteranmarkering i Trondheim

Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune ønsker sammen med fylkets øvrige kommuner, Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Musikkorps å hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet. Vi har derfor gleden av å invitere veteraner fra Trøndelag til en markering i Nidarosdomen. flaggbærere går inn i kirken

Tid: Onsdag 8. mai kl. 16.00
Dørene åpnes kl. 15.30

Etter seremonien i Nidarosdomen inviteres deltakerne til Erkebispegården for en enkel servering.

Hele det historiske anlegget er åpent under arrangementet, og det går an å besøke både Museet og Rustkammeret.

Det vil bli tildelt fylkesnål og kommunevåpen til veteraner som ikke har mottatt en slik utmerkelse tidligere.

Antrekk: sivilt, eventuelt med hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

Påmeldingsskjema

For spørsmål, ta kontakt med Trondheim kommune, ordførerens kontor, telefon 72 54 61 15.

Påmeldingsfrist: 23. april.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Publisert: 27.03.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)