Hjem NyheterKom og se framtidas Trondheim

Kom og se framtidas Trondheim

Nysgjerrig på hvordan Trondheim sentrum vil se ut om 30 år? Noen har jobbet med saken, og presenterer nå sine ideer for folket.

Illustrasjon: Pir II

Mandag 25. mars åpnet utstillingen Framtidsbilder Trondheim sentrum 2050 ved Trondheim folkebibliotek og på Bytorget i Erling Skakkes gate. Her kan du studere alle forslagene. Trondheim kommune ønsker at du også kommer med innspill.

Etter utstillingsperioden skal en bredt sammensatt evalueringskomité utarbeide en rapport, hvor fordeler og ulemper ved de ulike forslagene presenteres og drøftes. Innspill som kommer fram til utstillingen stenges 9. april, vil blitt tatt med i evalueringsrapporten. Komiteen skal også se på hvordan gode ideer kan videreføres i sentrumsstrategien, områdeplan for nordøstre kvadrant, gatebruksplan i Midtbyen og kommuneplanens arealdel.

Deretter skal Trondheim kommune lage et høringsutkast av Framtidsbilder Trondheim sentrum 2050 med sentrumsstrategi og legge den fram for politisk behandling.

Publisert: 25.03.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)