Hjem Nyheter- Ut på tur, men ikke samtidig

- Ut på tur, men ikke samtidig

Lider du av brakkesjuka under korona-krisa? Trondheim kommune ønsker at alle får frisk luft under den merkelige unntakstilstanden vi er i. - Men prøv å fordel utflukten så mye som mulig, ber kultur, nærings - og idrettsdirektør Ola By Rise. Illustrasjonsbilde fra Elgsethytta
- Det er både flott og fullt forståelig at folk søker til utfartsområdene og skiløypene våre i det flotte helgeværet vi har fått. Men vi har en aldri så liten oppfordring om at alle må prøve å strekke seg litt i forhold til det tidspunktet de velger å gå ut på, sier Rise.

Trondheim kommune fikk lørdag formiddag rapporter om mange bilister som lette etter parkeringsplasser ved forskjellige utfartssteder i byen. Dermed kan det oppstå store ansamlinger av folk, noe som ikke er helt gunstig.

- Dette er ingen pekefinger, men en liten bønn om at så mange som mulig prøver å finne litt utradisjonelle tidspunkt å foreta lørdags- og søndagsturen på. Og kanskje la barnefamiliene få bruke den mest tradisjonelle tiden å nyte marka. Vi må alle være litt mer fleksible enn vanlig akkurat nå, fastslår Rise

Sist oppdatert: 21.03.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)