Hjem NyheterBegrenser besøk til kommunale helseinstitusjoner

Begrenser besøk til kommunale helseinstitusjoner

Faren for at koronasmitte kan spres til helseinstitusjonene, gjør at Trondheim kommune fra fredag begrenser tilgangen.

Trondheim kommune besluttet fredag at utelukkende nærmeste familie får komme på besøk på kommunale helseinstitusjoner. Dette gjøres for å begrense muligheten for koronasmitte til helseinstitusjonene.

Med helseinstitusjoner menes de 25 helse- og velferdssentrene (sykehjem) og tre helsehusene i Trondheim.

Restriksjonene for besøk gjelder ikke kommunens driftspersonell og eksterne kritiske leverandører med oppdrag på institusjonene. For disse gjelder vanlige råd om at de må være friske.

Sist oppdatert: 18.03.2020