Hjem NyheterAnbefaler å avlyse kurs, møter og arrangementer

Anbefaler å avlyse kurs, møter og arrangementer

Kommunen anbefaler at alle arrangementer, møter og kurs - uavhengig av antall personer - avlyses eller utsettes på ubestemt tid. Bilde av kommunedirektør Morten Wolden
-Det er Trondheim kommunes klare anbefaling at man avlyser alle kurs, møter og arrangementer uavhengig av antall, sier kommunedirektør Morten Wolden.

Kommunen avlyser alle interne kurs og møter som ikke er strengt nødvendige. Daglig drift av kommunens enheter opprettholdes.

Dette ble opplyst på en pressekonferanse om koronasituasjonen i Trondheim kommune i dag.

"Helsedirektoratet har lagt ned forbud mot arrangement

Helsedirektoratet la 12.03.2020 ned med hjemmel i smittevernloven paragraf 4-1 andre ledd forbud kulturarrangement og idrettsarrangement og idrettsaktivitet både innendørs og utendørs.

Vedtaket gjelder fra og med 12. mars kl 18 til og med 26. mars med mulighet for forlengelse.

Flere spørsmål angående arrangement kan rettes hit:

korona.arrangement@trondheim.kommune.no

Trondheim kommune anbefaler alle arrangører å følge med på

Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no"

Sist oppdatert: 18.03.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)