Hjem NyheterKommunen styrker korona-telefonen

Kommunen styrker korona-telefonen

Trondheim kommune øker kapasiteten på sin korona-telefon, som nå er åpen for publikum kl. 9-20. Illustrasjon av nummer til korona-telefon

Mange innbyggere ringer til kommunens korona-telefon, og pågangen er så stor at tjenesten nå styrkes med flere personer til å svare. Mandag og tirsdag har det vært noen tekniske problemer med tjenesten, slik at mange dessverre ikke har kommet gjennom. Disse problemene er nå løst.

Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter på Trondheim kommunes korona-sider, kan du ringe 905 09 052. Vi er også tilgjengelig på e-post: korona.smittevern@trondheim.kommune.no

Folkehelseinstituttet (FHI) har mye informasjon om koronaviruset på sine hjemmesider. Instituttet har også en egen informasjonstelefon, tlf. 815 55 015.

Hvis du tror du kan være smittet, ring din fastlege. Dersom du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på tlf. 116 117.

Sist oppdatert: 18.03.2020