Hjem NyheterKulturskolen underviser på nett

Kulturskolen underviser på nett

Alle kulturtilbud i kommunen er ikke stengt. Trondheim kommunale kulturskole (TKK) har fortsatt undervisning via nett.

Kulturskoleundervisning på nett
DIGITAL GITARIST: Jan William Ernstsen holder nettundervisning i gitar med en av sine elever.

I denne vanskelige tiden kan kulturskoleundervisning gi en kjærkommen avveksling, og være med på å holde motet oppe for mange hjemmeværende elever. Selv om skoler og lokaler i Trondheim er stengt for elever, fortsetter kulturskolen undervisningen via nettet. Ansatte arbeider nå fra hjemmekontor, og en omstillingsvillig lærerstab har bidratt med kreative løsninger til hvordan elevene kan få tilbud om undervisning via ulike nettløsninger.

De fleste elever fikk allerede i forrige uke e-post med tilbud om alternativ undervisning i form av hjemmeoppgaver med instruksjonsvideo eller lignende. Mange elever har også fått tilbud om undervisning via nettmøte. TKK ønsker å opprettholde dette tilbudet gjennom hele perioden, så langt som arbeidstida strekker til. Det betyr at  elever som ønsker det, får tilbud om alternativ undervisning fra sine lærere.

Les mer om kulturskolen her.

Sist oppdatert: 24.03.2020