Hjem NyheterNå kan du bli nærturmester!

Nå kan du bli nærturmester!

Denne påsken har du mulighet til å gjøre noe helt nytt. Du kan nemlig bli nærturmester. Illustrasjon av nettsiden nærtur. Viser studentersamfundet, Olav Tryggvasonstatuen og Tyholttårnet i bakgrunnen. Foran, en person med sekk på ryggen og to fugler.
Å smykke seg med en mestertittel er mulig denne påsken.

Har du hørt om nærtur.no?  Her finner du kart og informasjon om fine nærturer i kommunen vår.

Går du alle de syv nærturene i Trondheim, og registrerer dem, innen 14. april får du navnet ditt på nettstedet med tittelen nærturmester- påsken 2020.

For å bli med gjør du følgende:

1. Gå en nærtur og les alle informasjonstavlene godt (ta et bilde av de om du tror du ikke husker alt)

2. Gå inn på nærturs hjemmeside

3. Trykk på knappen "Registrer Påskenærtur 2020"

4. Fyll ut skjemaet og svar på kontrollspørsmål

5. Gjenta dette for hver Nærtur du går!

Lykke til!

Kart over Trondheim kommune hvor nærturene er oppmerket

Sist oppdatert: 07.04.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)