Hjem NyheterNye smittevernregler for aktivitet i Leangen Arena og Leangenhallen

Nye smittevernregler for aktivitet i Leangen Arena og Leangenhallen

Trondheim kommune har i samarbeid med idretten utarbeidet nytt smittevernreglement for Leangen Arena og Leangenhallen.

Oversiktsbilde av Leangen-anlegget

Hovedtrekkene i de nye smittevernreglene

Adgang til anlegget

• Brukere av Leangen Arena og Leangenhallen (håndballhallen) bruker hovedinngangen til anlegget.

• Brukere av Ungdomshallen, samt hurtigløp, bruker hovedinngangen til Ungdomshallen, ved NIHF Region Midt sitt kontor.

• Inngangen på bakkenivå på baksiden er forbeholdt ansatte, samt uthenting av utstyr for bandy.

• Brukere av Curlinghallen og Bydelshallen skal gå direkte til riktig bygg/inngang.

Registrering

• Alle brukere skal registrere oppmøte enten ved hjelp av QR-kode eller ferdig utfylt liste.

Fellesområder og publikumstid

• Løpebanen i Leangen Arena er stengt.

• Tilbudet om publikumstid i Leangen Ungdomshall utgår.

• Publikumstid på kunstisbanen vil foreløpig gå som normalt. Brukere av publikumstiden benytter toalettene ute.

• Oppvarming og opphold i vrimleareal og ganger er ikke tillatt.

• Kiosken i vrimlearealet er stengt.

Foresatte og publikum

• Det er ikke tillatt med publikum/foresatte på trening og kamp/arrangement. Unntak for foreldre med barn opp til 7 år og foreldre til barn som må ha hjelp til å ta på skøyter og beskyttelsesutstyr til ishockey.

Ekstraordinært vakthold

• Trondheim kommune vil leie inn eksternt vakthold de kommende helgene som skal følge opp at de nye smittevernreglene blir fulgt opp.

Her finner du hele reglementet.

Sist oppdatert: 24.11.2020