Hjem NyheterPlanlegger du et arrangement?

Planlegger du et arrangement?

Går du med et arrangement i magen, men lurer på hvordan du skal gå fram i disse korona-tider?

Bilde fra arrangementet Storbyens hjerte og smerte i 2017
VIKTIG Å FØLGE REGLER: Dersom du skal arrangere noe, må du sette deg inn i hvilke råd og regler som gjelder. Arkivfoto

Nyttig informasjon om hvordan du kan planlegge og gjennomføre et arrangement i tråd med smittevernreglene, finner du på Folkehelseinstituttets hjemmesider.

Trondheim kommune har ingen egne forskrifter eller retningslinjer som gjelder arrangement. Kommunen legger til grunn nasjonal covid-19 forskrift og nasjonale myndigheters råd og anbefalinger. Tar dere kontakt med Trondheim kommune vil våre råd og anbefalinger om gjennomføring av ditt arrangement være basert på forskriften og de nasjonale retningslinjene.

Kontakt oss på e-post om ditt arrangement

Sist oppdatert: 09.09.2020