Hjem NyheterRedusert tilbud på fysioterapi

Redusert tilbud på fysioterapi

Faren for korona-spredning har ført til at de kommunale fysioterapitjenestene er pålagt å stoppe all behandling som ikke er kritisk nødvendig. Dette gjelder alle fysioterapitjenester, inkludert de fysikalske instituttene. Fysioterapitjenestene i Trondheim kommune må reduseres kraftig under korona-krisen.
De kommunale fysioterapitjenestene blir kraftig redusert under korona-krisen. (illustrasjonsfoto)

Pasienter og brukere som allerede er i et aktivt behandlingsforløp vil få råd og veiledning på telefon av den fysioterapeuten som er ansvarlig for oppfølgingen. Noen få prioriterte pasienter vil fortsatt motta behandling og oppfølging av ansatte fysioterapeuter. Det gjøres fortløpende vurderinger av hvem som har kritisk behov for fysioterapi.

Personer med nyoppståtte skader og funksjonsvansker som har behov for fysioterapi bes ta kontakt med fysioterapitjenesten i den bydelen de hører hjemme.

Aktuelle telefonnumre

Heimdal bydel og Klæbu: Telefon: 481 17 439

Lerkendal bydel: Telefon: 481 50 131

Midtbyen bydel: Telefon: 481 37 475

Østbyen bydel: Telefon: 916 72 424

De vil gi råd og veiledning og vurdere hvem som har kritisk behov for behandling.

Sist oppdatert: 19.03.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)