Hjem NyheterRevidert veileder for serverings- og skjenkesteder i Trondheim

Revidert veileder for serverings- og skjenkesteder i Trondheim

Trondheim kommune har sammen med representanter for utelivet i Trondheim revidert den lokale covid-19 veilederen for å tydeliggjøre gjeldende regler og lokale anbefalinger

Illustrasjonsbilde av skålende ølglass

Hver enkelt virksomhet har etter loven selv ansvar for å drive smittevernmessig forsvarlig.

Virksomheten må gjøre sin egen risikovurdering med tanke på smittevern og må utarbeide en egen tiltaksplan for å redusere risikoen. Veilederen skal være en hjelp i dette arbeidet og må anses som sterkt førende.

Virksomhetens egen risikovurdering og tiltaksplan må kunne legges frem ved tilsyn i åpningstiden og ellers kunne sendes kommunen på forespørsel.

Med hilsen
Trondheim kommune

Veileder for serverings- og skjenkesteder i Trondheim

Sist oppdatert: 16.11.2020