Hjem NyheterStill dine spørsmål til ekspertene før skolestart

Still dine spørsmål til ekspertene før skolestart

Neste uke åpner skolene dørene for 1-4 trinn og vi vet at mange foresatte har spørsmål de gjerne vil ha svar på. Derfor vil kommunen svare på disse i en direktesending torsdag denne uken.

Illustrasjon av et klasserom hvor en kvinnelig lærer står og i snakkeboblen står det: Noe dere lurer på før skolestart?
Kommunens eksperter svarer på dine spørsmål i torsdagens direktesending.

I panelet sitter kommunalsjefen for skole, en psykologspesialist, en kommuneoverlege, en rektor og direktør for oppvekst og utdanning.

Send gjerne dine spørsmål på e-post til: redaksjon.kontortjenesten@trondheim.kommune.no innen onsdag klokka 12, så stiller vi dem i en direktesending torsdag 23. april klokka 10:30.

Sendingen vil du finne på kommunens hjemmeside.

Sist oppdatert: 20.04.2020