Hjem NyheterTrondheim kommune styrker koronatelefonen

Trondheim kommune styrker koronatelefonen

Fra onsdag 12. august utvides åpningstiden på Trondheim kommunes koronatelefon. Det er også satt inn flere personer for å besvare alle henvendelsene fra innbyggerne. Foto av kvinne som snakker i telefon

De nye åpningstidene er:

Mandag - fredag, kl. 9-18

Lørdag - søndag, kl. 11-18

Trykket på koronatelefonen har økt betraktelig i løpet av sommeren. I juli besvarte kommunen hele 5883 henvendelser, og i august har det økt ytterligere. Mandag og tirsdag denne uka var det henholdsvis 530 og 583 henvendelser.

- Vi har veldig stor pågang for tida. Det er lang ventetid, og dessverre kommer ikke alle gjennom med en gang. Vi kan ikke annet enn å oppfordre folk til å prøve på nytt og være tålmodige, sier avdelingsleder Vigdis Ledal ved vaksinasjon- og smittevernkontoret i Trondheim kommune

Trondheim kommune jobber nå med å få på plass enda bedre tekniske løsninger for at flere skal kunne registrere seg raskere.

Sjekk gjerne helsenorge.no  før du ringer koronatelefonen. Kanskje finner du svar på det du lurer på, der.

Koronatelefonen: 905 09 052

Sist oppdatert: 14.08.2020