Hjem NyheterTrondheim kommune vil hjelpe deg med sinnemestring

Trondheim kommune vil hjelpe deg med sinnemestring

Synes du det er vanskelig å håndtere sinne og frustrasjon? Nå har Trondheim kommune opprettet en hjelpetelefon, hvor du kan få råd og veiledning. Bilde av Reidun Hobbesland og Arnfinn Gullbrekken
GIR RÅD: Reidun Hobbesland og Arnfinn Gullbrekken ved Enhet for psykisk helse og rus tilbyr samtaler til innbyggere som trenger hjelp med å mestre sinne og frustrasjon. Foto: Privat

Mange opplever korona-situasjonen som vanskelig og krevende. Dette skal skape stress og usikkerhet, og sinne og frustrasjon kan bygge seg opp.

På alle hverdager mellom 9 og 15 kan du ringe 477 08 888. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du føler for en uforpliktende prat.

Les mer om hjelpetelefonen.

Sist oppdatert: 19.03.2020