Hjem NyheterVielser på rådhuset avlyses / Marriages at the town hall cancelled

Vielser på rådhuset avlyses / Marriages at the town hall cancelled

Gifteplaner i mars og april? Det må Trondheim kommune dessverre si nei til mens korona-krisa pågår. Illustrasjonsfoto.

Vigsel på rådhuset avlyses fram til og med 1. mai. Vi gjennomfører kun vielser som er tidskritiske. Det vil si vielser hvor oppholdstillatelse går ut, alvorlig sykdom, og tilfeller hvor det er problematisk å skaffe seg ny prøvingsattest hvis denne går ut på dato i løpet av perioden. Prøvingsattestene er gyldig fire måneder fra utstedt dato. Vi ber dere ta kontakt på e-post ordforer.postmottak@trondheim.kommune.no for å bekrefte avlysningen, eller avklare behov for tidskritisk vielse.

English

Marriages at the town hall are cancelled in the period up to and including 1th of May. We only perform wedding ceremonies that are time-critical; marriages where a residence permit expires, serious illness, and cases where it is problematic to obtain a new test certificate if it expires on a date during the period. The test certificates are valid for four months from the date of issue. Please contact us by email ordforer.postmottak@trondheim.kommune.no to confirm the cancellation, or clarify the need for time-critical marriage.

Sist oppdatert: 18.03.2020