Hjem NyheterMedarbeidere med innvandrerbakgrunn får ledelsesopplæring

Medarbeidere med innvandrerbakgrunn får ledelsesopplæring

Trondheim kommune har for andre gang gjennomført et eget program i ledelse for fast ansatte medarbeidere med innvandrerbakgrunn.

Gjennom ledelsesprogrammet ønsker kommunen å styrke forutsetningene hos motiverte ansatte, som har utdannelse på minimum bachelornivå, til å kvalifisere seg til lederstillinger i kommunen.

De ansatte har deltatt i forelesninger og gruppearbeid, og gjennomført praksisuke og individuelle selvstudier. Deltakerne har avlagt en semesteroppgave om ledelse, samt gjennomført og bestått avsluttende eksamen.

Fra venstre: Sahira Hussain Nomat, Gaby Mujica, Sarrah Ouaz, Ellen Edvardsen (veileder og sensor), Edhija Mahic, Reza Monajemi (kursleder), Nagiballa Raz Mohammed Akbari, Morten Wolden (rådmann), Cengiz Taspinar, Paal T. Wiig (kursleder),  Diyar Naif Marouf, Amin Said og Victoria Pryanishnikova. Orie Kimura var ikke til stede da bildet ble tatt.

Sist oppdatert: 10.01.2018

Hva forsøkte du å finne?

IsDev: False
            IsProd: True