Hjem NyheterNytt kart forteller når feiebilen kommer

Nytt kart forteller når feiebilen kommer

Nå kan du se i kart når feiebilen kommer til din gate. Kartet er utviklet av Trondheim kommune for å informere innbyggerne. Feiebil i aksjon

I tillegg til å sjekke kartet må du flytte bilen vekk fra kommunal veg, og koste sand og grus fra fortauet ned på veien slik at feiebilen får det med seg.

Kartet er enkelt å bruke. Bare zoom inn på gata der du bor, trykk og så får du vite når feiebilen kommer. Kartet har også et søkefelt hvor du kan skrive inn din adresse, så vil kartet finne gaten din.

Her finner du kartet

Kartet erstatter tekstmeldingen som informerte om at feiebilen skulle komme, og det er innbyggernes eget ansvar å se i kartet når feiebilen kommer.

Publisert: 05.04.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)