Hjem NyheterOvergang til digitale trygghetsalarmer i Trondheim, Malvik og Klæbu kommuner er utsatt

Trondheim kommune har besluttet å utsette overgang til digitale trygghetsalarmer. Tester har avdekket forhold som ikke er i samsvar med kommunens krav. Leverandøren har lagt frem forslag til ny fremdriftsplan, og kommunen forventer at de kan starte å installere de nye digitale trygghetsalarmene fra høsten 2019.

Planen var å rulle ut de digitale trygghetsalarmene dette halvåret. Det er allerede sendt ut informasjon om tidspunkt for skifte til tjenestemottakere i bydel Østbyen og bydel Lerkendal.

-Vi må derfor be de som har mottatt dette skrivet om å se bort fra det og vente på ny informasjon. Vi vil sende ut et nytt informasjonsskriv så snart endelig løsning er ferdigstilt og det er klart for å starte utskifting til de nye digitale trygghetsalarmene, sier enhetsleder på Helsevakta, Gustav Østerberg Øverli.

Utskiftingen til de nye digitale trygghetsalarmene vil i hovedsak foregå bydel for bydel.

Øverli understreker at de som har trygghetsalarm har et godt og sikkert tilbud i dag, og at dagens trygghetsalarm skal brukes inntil den nye digitale trygghetsalarmen blir installert.

Kontaktperson: Gustav Østerberg Øverli, tlf. 92826926.

Publisert: 05.03.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)