Hjem NyheterVil du være med å bygge sterke fellesskap for barn og unge?

Vil du være med å bygge sterke fellesskap for barn og unge?

Trondheim kommune ønsker hjelp fra byens innbyggere til å bekjempe mobbing, seksuell trakassering og digitale krenkelser. Kanskje blir DU med i et ekspertutvalg?

Har du opplevd medgang og motgang i livet? Er du mammaen til ei ensom jente eller bestefar til en gutt som elsker skolen? Vet du hva som skal til for å bli trygg og modig? Du er eksperten og Trondheim kommune trenger deg.

Du er: Ung, gammel, barn, foreldre, bestemor, bestefar, fotballtrener - og kan være kul, ukul, slapp, streber, flink, nerd, stygg, pen, slem, snill, frivillig, skeiv, straight, trist, glad, innafor, utafor.

Vi er: Ansatte i Trondheim kommune med ansvar for barn og unges oppvekst, som mener at din kunnskap og deltakelse er viktig. Vi ønsker å lære av deg.
(Vi er også unge, gamle, barn, foreldre, bestemor/far, fotballtrenere - og vi kan også være kule, ukule, slappe, strebere, flinke, nerder, stygge, pene, slemme, snille, frivillige, skeive, straighte, triste, glade, innafor, utafor)

Som medlem i Ekspertutvalget får du

• Påvirke hvordan vi kan gi barna våre en god barndom og ungdomstid.
  • Møte sentrale forskere, strategisk ledelse og ansatte i Trondheim kommune som jobber i skole, barnehage og i barne- og familietjenesten.
  • Sitte i juryen som skal kåre vinnere av konkurranser innen musikk, drama og litteratur.

Har du lyst til å delta? Skriv en kort begrunnelse og send til: steinsakspapir@trondheim.kommune.no

Sist oppdatert: 14.03.2018

Hva forsøkte du å finne?

IsDev: False