Hjem NyhetssakerNy helse- og velferdsdirektør

Ny helse- og velferdsdirektør

Wenche Dehli (59) er tilsatt som ny direktør for helse- og velferd i Trondheim kommune. Dehli kommer fra stillingen som direktør for samfunn og innovasjon i Kristiansand kommune.

Sist oppdatert: 21.04.2021

Portrettbilde av Wenche Dehli

Dehli har tidligere hatt en rekke lederstillinger ved Helse Nord-Trøndelag og hun har vært helse- og sosialdirektør i Kristiansand kommune. Hun har også sittet i programstyret for Helseplattformen i Midt Norge og er nå medlem i HelseOmsorg21-rådet i Helse- og omsorgsdepartementet.


Kommunedirektør Morten Wolden sier han er svært fornøyd med å få Dehli tilbake til Trøndelag.
– Wenche har stor faglig tyngde etter å ha jobbet mange år innenfor helsefeltet og hun blir et viktig medlem av ledergruppa, sier han.

Dehli har siden mai 2018 vært direktør for samfunn og innovasjon i Kristiansand kommune. Før det var hun helse- og sosialdirektør fra 2014 - 2019.


Fra 2003 - 2014 var hun henholdsvis leder fagstab/fagsjef, avdelingsleder og tilslutt klinikksjef ved Helse Nord-Trøndelag.
Dehli sitter også i styringsgruppa i prosjektet som skal etablere felles nasjonalt topplederprogram for helseledere i sykehus og kommuner, ledet av helse- og omsorgsdepartementet og KS.Helse og velferd

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006