Hjem NyhetssakerBli med: Trondheim Opportunity søker deltakere

Bli med: Trondheim Opportunity søker deltakere

Trondheim Opportunity er et mentor- og utviklingsprogram for høyt utdannede innvandrere som ønsker jobb i tråd med utdanning og kvalifikasjoner. Ønsker du å bli deltakere og delta i dette ettårige utviklingsprogrammet - meld din interesse her!

Sist oppdatert: 20.08.2021

Illustrasjonsfoto
Programmet fokuserer på personer som selv har innvandret, men utelukker ikke personer med to foreldre som har innvandret.

Hva er Trondheim Opportunity?

Trondheim Opportunity skal styrke mulighetene for innvandrere med høy utdanning til å få jobb og gjøre karriere. Målet er at programmet skal skape flere rollemodeller med innvandrerbakgrunn. Gjennom dette skal vi sikre tilgang til rett kompetanse i fremtiden for nærings- og arbeidslivet i regionen. Vi skal tilføre næringslivet og det offentlige kompetanse på å bruke kulturelt mangfold til å skape positiv vekst.

Innvandrere med høyere utdanning (bachelor/master) eller fagbrev som har ambisjoner om å lede oppfordres til å søke. Programmet fokuserer på personer som selv har innvandret, men utelukker ikke personer med to foreldre som har innvandret. Det er en målsetting at minst 25% av deltakerne har flyktningebakgrunn.

Trondheim Opportunity arrangeres i regi av Næringsforeningen i Trondheimsregionen i samarbeid med Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og NAV Trøndelag.

Program

Det blir åtte samlinger med oppstart i september og avslutning i juni neste år. I programperioden blir det månedlige mentorsamtaler. Samlingene vil veksle mellom fokus på mentorrelasjonen og kompetansebygging. Temaer: Ledelse, kulturell bevissthet, presentasjonsteknikk, etc. Alle deltakere får en egen mentor. Mentorene rekrutteres fra ledende posisjoner i næringslivet og det offentlige.

Trondheim Opportunity søker deg som har:

  • Flerkulturell bakgrunn
  • Høyere utdanning eller fagbrev
  • Behersker norsk muntlig
  • Ambisjon om å ta sentrale posisjoner i arbeidsliv og samfunn

Kostnader for deltakere

Programmet er fullfinansiert. Menteer og mentorer skal ikke betale noen deltakeravgift for å være med i programmet.

Les mer om programmet og søk om å bli med på nettsidene til Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Næring, miljø og samferdsel

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006